20Bet Bónusz

20Bet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Népszerű
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
3 500 Ft
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 5x
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.5
Bejelentkezés

20Bet Bónusz részletek

Ahogy a neve is mutatja, a 20bet három éve, 2020 óta van jelen a sportfogadási piacon, ezért még új belépőnek számít a fogadó irodák között. Az első befizetési bónusz keretében 100%-os összegre tehetsz szert freebet formájában. A sportfogadási bónuszuk minimum 3.500 és maximum 35.000 forint értékű lehet az első befizetés összegétől függően. Az ajánlat a befizetéstől kezdve 7 napig érvényes, a megforgatási követelmények értelmében pedig ötször kell megjátszanod a bónuszt.

Előnyök és hátrányok

  • Alacsony minimum befizetési összeg
  • Átlagos megforgatási feltételek
  • 100%-os bónusz
  • Rövid idő a megforgatásra

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

7 nap

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

A 20bet bónuszra való jogosultsághoz a bónusz összegét legalább öt alkalommal kell megjátszanod. Ezt kizárólag gyűjtőfogadással tudod megtenni, ami minimum 2 eseményt kell, hogy tartalmazzon, ennek az eredőoddsának legalább 2,00-nak kell lennie. Ha minden feltételt teljesítettél, akkor a bónuszod összege automatikusan utalásra kerül a számládra. Erre 7 nap áll rendelkezésre az első befizetést követően, ha a bónusz lejár, akkor minden nyeremény és bónusz törlésre kerül. A visszaforgatási követelményekbe csak a kiegyenlített fogadások számítanak bele. Továbbá, nem számítanak bele a visszaforgatásba az azonos eseményeket tartalmazó fogadások, a törölt, a döntetlen, és az ingyen kredittel megtett fogadások sem.

Tippek

Amennyiben az első befizetésed kriptovalutával történik, sajnos nem tudod igénybe venni a bónuszt.

Figyelj arra, hogy az ügyfélszámláról pénzt csak a bónusz visszaforgatása után lehet kifizetni. Ha akkor kérsz kifizetést, míg a bónuszod aktív, akkor a bónuszod elveszik.

Példa

Az alábbi példában a 20bet első befizetési bónusz maximális értékének (35.000 forint) megszerzésének menetét írjuk le. A 20bet főoldalára kattintva egyből a sportfogadási bónuszt fogja jelezni az ajánlatok között. Ha ez mégsem így lenne, akkor a fejlécen a három pontra kattintva le tudsz nyitni egy listát, ahol értelemszerűen a promóciók opciót kell választanod.

Itt az első befizetés bónuszok közül a sportosnál kattints a „szerezz bónuszt” opcióra és megkezdheted a regisztrációt. Ha megadtad a szükséges adatokat és elkészült a számlád, akkor már csak annyi a dolgod, hogy feltölts 35.000 forintot (ez persze kevesebb is lehet, ha nem a maximális összeget szeretnéd bezsebelni). Innentől kezdve jogosult vagy a bónuszra, és 7 nap áll rendelkezésre, hogy öt alkalommal megforgasd a megszerzett összeget.

Ezt gyűjtőfogadásban fogod tudni megtenni, amely legalább 2 választást tartalmaz, és eléri a minimum 2,00-és szorzót. Miután minden feltételt teljesítettél, az összeg automatikusan jóváírásra kerül a főszámládra. Összességében tehát, ha a teljes összeget szeretnéd megszerezni, akkor 5x 35.000 = 175.000 forintot kell kijátszanod.

Következtetés

A 20bet bónusza nagyon hasonló a már régebb óta jelen lévő, nagyobb oldalak első befizetési bónuszához. A minimum befizetési összeg átlagosnak mondható, viszonylag alacsony összeg, 3.500 forint. Ez a kezdő fogadók számára is kedvező lehet, ugyanakkor akár 35.000 forintnyi bónuszra is szert tehetsz.

A megforgatási feltételek sem túl bonyolultak, a megszerzett bónusz összegét öt alkalommal kell megforgatnod. A bónusz 100%-os és nincs szükség 20bet bónusz kódra ahhoz, hogy aktiválni tudd. Összességében nézve nálunk a 20bet bónusz értékelése 85/100 pontos.

20bet üdvözlő bónusz.
©20bet (2023.07.05.)

20bet bónusz gyakori kérdések

A visszaforgatási feltételek teljesítése után igényelni kell a 20bet bónuszt?

Nem, a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a számládra, ha megfelelően teljesítetted a feltételeket.

Kriptovalutás befizetés esetén is igénybe lehet venni a bónuszt?

Nem, sajnos ebben az esetben nem tudsz részesülni az első befizetés bónuszban.

Kezdő fogadóként is érdemes kihasználni a 20bet bónuszt?

Igen, a bónuszt akár kisebb kezdő összeggel is igénybe lehet venni, így a kevésbé tapasztalt, kisebb összeggel játszó fogadók is ki tudják próbálni. Továbbá a bónusszal egy nagyobb kezdőtőkét tudsz biztosítani a további fogadásaidhoz.

Hírek 🚨

Szerbia ellen kezdi az Eb-t Anglia, a torna egyik favoritja | sportfogadási tippek, oddsok
Már az első meccs is sorsdöntő lehet | Spanyolország-Horvátország