Unibet Bónusz

Unibet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
3 500 Ft
Megforgatási követelmények
6x bónusz megforgatása
Min. szorzó
1.40
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
9.5
Bejelentkezés

Fontos változás!

Néhány, oldalunkon is megtalálható fogadóiroda elérhetőségében változás történt. Ezek közé tartozik az Unibet is, amely jelenleg a böngészőből nem, csak egy Unibet alternatív linken érhető el. Oldalunkon továbbra is biztonságosan tudod használni a fogadóoldalra vezető gombokat.

Unibet Bónusz részletek

100%-os Unibet bónusz 20 000 Ft-ig terjedő mértékben+60 ingyen pörgetés a Temple Tumble kaszinójátékhoz.  Az Unibet üdvözlő befizetési bónuszának értéke maximum 20 000 Ft, vagyis a befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak hozzá befizetésedhez. Ha 20 000 forintot fizetsz be, akkor 40 000 Ft értékben kezdhetsz fogadni az Unibet oldalán. A maximális összeg, amit kaphatsz, az 20 000 Ft. Legalább 4.000 Ft befizetése szükséges a 60 ingyen pörgetés aktiváláshoz (különben 3 500 Ft elég). Az ingyen pörgetések 70 Ft-ot érnek egyesével.

Előnyök és hátrányok

  • Az üdvözlő bónusz összege magas
  • A minimum befizetési összeg (3500 Ft) átlagos
  • A minimum odds nem számít magasnak (1.40)

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap a bónusz beérkezése után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Az Unibet üdvözlő bónusz elfogadása után 30 napja van a játékosnak arra, hogy teljesítse a megforgatási követelményeket. Ezt követően érvényét veszti a fennmaradó bónuszösszeg és a várható nyeremények. Egyszerre csupán egy Unibet bónusz lehet aktív. Ha a játékos egy már korábbról meglévő aktív Unibet bónusz mellé aktiválna egy újat, azzal elfogadja, hogy a korábban aktivált bónusz érvényét és a várható nyereményeket elveszíti. Sportfogadás esetében 1.40 a minimum odds. Csak megkötött és lezárt fogadások számítanak bele a megforgatás fogalmába.

A bónuszösszeget csak a megforgatási követelmények teljesítése után lehet felvenni.

Sport: 6-szori fogadás a bónuszösszeggel.

Kaszinó, nyerőgépek, játékok: 25-szöri megforgatás szükséges az Unibet bónusz összeggel. A nyerőgépek teljes mértékben beleszámítanak megforgatási elvárásokba. A tét mértékétől függetlenül minden tét beleszámít a megforgatási követelményekbe.

Tippek

Sportfogadás esetében a minimum odds 1.40. Kaszinó, nyerőgépek, játékok: Játssz 25-ször (25x) a bónusz összeggel. A nyerőgépek 100%-ban számítanak bele a megforgatási követelményekbe.

Példa

Regisztráció előtt válassza ki a megfelelő üdvözlő bónuszt. Ezt követően regisztráljon az Unibet oldalán. Fizessen be minimum 3 500 Ft értékű összeget, és kap egy 100%-os bónuszt, maximum 20 000 Ft értékben, vagyis, ha 3 500 Ft-ot fizet be, 3500 Ft. bónuszt fog kapni. A legfontosabb, hogy akkora lesz az üdvözlő bónusz összege, amennyit Ön befizet az Unibet oldalára!

Ezt követően aktiválja üdvözlő bónuszát, ennek megforgatására (a fentebb leírt megforgatási módok betartásával) 30 napja van. Amennyiben nyer az első fogadása, folytassa az Unibet üdvözlő bónusz megforgatását, amennyiben veszít, szintén folytassa, ameddig marad az bónuszból összeg. Ha a sportfogadási bónusz összege elfogy, nem kap vissza semmilyen összeget.

Következtetés

Az Unibet 100%-os rbefizetési bónusza egy jó lehetőség kezdő befizetőnek, azonban tisztában kell lenni a bónusz nyereségessé forgatásának, és kifizetésének nehézségeivel. Az üdvözlő bónusz maximális mértéke iparági szinten jónak mondható, ahogyan a fogadási eseménynél használatos minimális odds és a minimum befizetési összeg is. Negatívumnak mondható az üdvözlő bónusz megforgatásának módja. Unibet bónusz kódra nincs szükség a bónusz aktiválásához. Értékelése 95/100 pontot érdemel véleményünk szerint.

Unibet üdvözlő bónusz.
© Unibet (2023.05.08.)

Segítség az Unibet bónusz kijátszásához

Ezúttal a BL nyolcaddöntő mérkőzések egyik visszavágójára hoztunk néhány tippet, ami segíthet az Unibet bónusz kijátszásában is akár. A keddi és a szerdai meccsekről is elmondható, hogy még egyik csapat számára sem vált biztossá a továbbjutás. A szerdán 21 órakor kezdődő Atletico Madrid-Inter összecsapás meglehetősen izgalmasnak ígérkezik. Az első találkozó Milánóban 1-0-s hazai győzelemmel végződött, így Inzaghi csapata van előnyben. A párharc esélyesének már a kezdetek óta a Milant tartották, ez még most is így van, bár az Atletivel egyáltalán nem könnyű hazai pályán.

Unibet - Atletico-Inter
©Unibet (2024.03.10.)

Simeone csapata hétvégén Cadizban lépett pályára, ahol meglehetősen meglepő eredmény született, a 18. helyezett legyőzte az Atleticot és továbbra is van esélye megmenekülni a kiesés elől. Az Inter egy Bologna elleni egygólos győzelemmel hangolt a BL meccs előtt. Feszült és kemény mérkőzésre számítunk szerdán, hiszen Simeone Atleticoja nem az a feladós fajta. A Milannak egy döntetlen is teljesen megfelelne a továbbjutás szempontjából, így az olaszok minden bizonnyal az előnyük megtartására fognak elsősorban koncentrálni. Tippjeink a mérkőzésre:

  • Lapok száma – 4,5 felett: 1,63
  • Félidő – döntetlen: 2,14
  • Szögletek – 10,5 alatt: 1,65

Unibet bónusz gyakori kérdések

Minden befizetési módra vonatkozik az Unibet üdvözlő bónusza?

Igen, az oldal által elfogadott befizetési módok mind vonatkoznak a bónuszra is.

Az üdvözlő bónusz keretében bármilyen sporteseményre lehet fogadni?

Igen, amíg az odds értéke eléri az 1.40-et. Csak a megkötött és a lezárt fogadások felelnek meg a megforgatási követelményeknek.

Van olyan fogadási lehetőség, amely nem felel meg a megforgatási követelményeknek?

Igen. A póker, a bingó, a lottó, illetve a supertoto/superscore nem felel meg a megforgatási követelményeknek.

Hírek 🚨

Pikáns összecsapás Párizsban | Unibet fogadási tippek
Rekordbajnok vs Címvédő a BL-negyeddöntőjében | sportfogadási tippek