Mindenki szeret ingyen kapni valamit. Ez az egyik legegyszerűbb marketing módszer arra, hogy egy szolgáltató felkeltse a fogyasztó figyelmét, és megpróbálja megszerezni a fogyasztó hűségét. Ez nincs másként a sportfogadásban sem.

NBA Playoffs Cashback: 15%, akár 100 EUR értékben!
Véget ér
Magyarország-Svájc: 2.500 Ft. értékű ingyenes élő fogadás
Véget ér
Sportfogadás befizetés nélkül

Léteznek olyan sportfogadó irodák, akik ingyen üdvözlő bónusz fogadási lehetőséget ajánlanak fel a regisztrációt követően anélkül, hogy befizetés kezdeményezését igényelnék a sportfogadóktól. Az üdvözlő bónusz befizetés nélkül lehetőségek nem túl gyakoriak, ezért érdemes megragadni őket, ha adódnak. 

Az ingyenes sportfogadási lehetőséggel próbálja megszerezni magának a sportfogadót az online sportfogadóiroda. Mivel az ilyen ajánlatok regisztrációt követően ritkák, mindenképpen érdemes velük élni, hiszen ingyen kapunk lehetőséget arra, hogy akár jelentősebb összeget is nyerjünk.

Hűségbónusz, fogadási kredit …

Az már gyakrabban fordul elő, hogy a játék közben kap valaki hűségbónuszt, fogadási kreditet, amelyet leginkább az azt megelőző időszakban folytatott gyakori szerencsejátékának köszönheti a fogadó.

Amikor a sportfogadó ingyen üdvözlő bónuszt kap, több stratégia közül is választhat. Az egyik stratégia kisebb kockázatú (alacsonyabb szorzós) eseményekre fogadás, amelyekkel, ha sikerül nyerni, a sportfogadó fel tud halmozni magának egy összeget, amivel aztán folytatja a játékot, és nincs szüksége arra, hogy a saját pénzét fizesse be a számlára, és azzal játsszon.

A másik stratégia talán nagyobb várható értékkel rendelkezik. Magasabb szorzójú eseményeket rak meg a fogadó, amelyeknek kisebb valószínűségük van arra, hogy sikeresek lesznek, de mivel nincs kockázat, hiszen az online sportfogadóiroda ingyenes, befizetésmentes bónuszával (vagyis pénzével, freebet) rak meg eseményeket, ezért a nagyobb nyeremény lehetősége érdekében érdemes kockázatosabb eseményekre fogadni.

Vannak olyan online sportfogadóirodák Magyarországon, ahol ingyenes bónuszt kaphat a sportfogadó?

Magyarországon az egyik legismertebb online sportfogadóiroda a TippmixPro. A TippmixPro nem ajánl fel ingyenes, befizetésmentes üdvözlő bónuszt. Üdvözlő bónusza befizetéshez kötött, minimum 4000 Ft befizetése mellé aktiválhat a fogadó egy maximum 8000 Ft értékű regisztrációs bónuszt.

Magyarországon (még) nem elterjedt az ingyenes, befizetésmentes, regisztrációs bónusz akció.

Milyen egyéb üdvözlő bónuszok vannak még?

2023 jegjobb sportfogadóirodái általában befizetéshez kötött bónuszokat kínálnak. Ez kevésbé kedvező a sportfogadónak, de ez is egy jó lehetőség arra, hogy nyereményhez jussunk. Befizetés nélküli bónuszt az üdvözlők típusából nem találtunk.

Gyakoriak a 100%-os regisztrációt követő, befizetéshez kötött, 100%-os bónuszok. Ez azt jelenti, hogy egy minimum összeget be kell fizetnie a fogadónak, majd ugyanannyit kap még az online sportfogadóirodától. A bónusz maximális összege is meg van határozva. Ezeket az ajánlatokat az online sportfogadóirodák zöménél megtaláljuk a regisztrációt követően. A megforgatási követelmények eltérőek lehetnek, a leggyakoribb minimális megforgatási mennyiség hat szokott lenni.

Sportfogadási bónuszok listája:

Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
3 500 Ft
Unibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
22Bet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
400 Ft
22Bet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 5x
Campobet
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
6 000 Ft
Campobet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Quickwin
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
5 000 Ft
Quickwin Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

Ingyenes fogadási kreditek is aktiválhatóak a sportfogadó számára, azonban azok aktiválásához szükséges, hogy a fogadónak huzamosabb ideig legyen számlája a sportfogadó irodánál. Ezek apróbb összegek szoktak lennie, de a fogadó jól teszi, ha ezt is elfogadja. Ez szinte ingyen fogadásnak tekinthető, ez jár a legközelebb a sportfogadási bónusz befizetés nélküli ajánlathoz.

Továbbá, nagyobb sporteseményeket megelőzően is szoktak ajánlatokat tenni a sportfogadóirodák. Legyen szó a labdarúgó világbajnokságról, Bajnokok Ligája döntőjéről, a Super Bowlról, egy Formula 1-es futamról, vagy egy Grand Slam-torna döntőjéről, bizonyos összegig szóló bónuszt szoktak felkínálni a fogadóknak, valamint hosszabb távú sporteseményeknél (pl Tenisz Grand Slam-tornák) gyűjtőbónusz módszerével szorzónöveléseket lehet elérni, ha a mérkőzés győztesét fogadja meg a sportfogadó. Korai kifizetéseket is fel szoktak kínálni labdarúgás és amerikai futball sportágakban.

Ezért mindig fontos ezeket a nagyobb eseményeket figyelemmel kísérni, mert ezek komoly lehetőségeket rejtenek magukban.