22Bet Bónusz

22Bet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
400 Ft
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 5x
Min. szorzó
1.40
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.7
Bejelentkezés

22Bet Bónusz részletek

A 22bet egyszerű regisztrációt és befizetési módok széles lehetőségét kínálja a fogadni vágyók számára. A 22bet üdvözlő bónuszával akár 35 000 forint értékű 100%-os bónuszt is szerezhetsz. A bónusz kiváltásához a regisztrációt és az ehhez szükséges adatok kitöltését követően fizess be legalább 400 forint értékű összeget. A befizetést követően a bónusz automatikusan jóváírásra kerül, a számláról való felvétel pedig akkor lehetséges, ha teljesültek a 22bet bónusz feltételek. A bónusz kijátszásához a bónusz összegének ötszörösével kell gyűjtő fogadásokat tenned. Ennek a gyűjtőnek legalább három eseményt kell tartalmaznia, amelyek szorzójának összesen 1,40-nek vagy ennél magasabbnak kell lennie.

Előnyök és hátrányok

  • alacsony minimum befizetési összeg
  • azonnali automatikus jóváírás
  • 100%-os bónusz
  • magas maximum bónusz
  • rövid idő a megforgatási feltételek teljesítésére

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

7 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Ahhoz, hogy a számláról felvehetővé váljon a bónusz összege és az ahhoz kapcsolódó nyremények, teljesítenie kell a 22bet bónusz feltételeket. A sportfogadásokra felhasználható bónuszt a bónuszösszeg legalább ötszörösével kell megjátszani gyűjtőfogadásokban, erre hét nap áll rendelkezésre. Egy ilyen gyűjtőfogadás minimum három eseményt kell, hogy tartalmazzon, melynek szorzója összesen 1,40 vagy annál magasabb legyen. A visszatérített fogadások nem számítanak bele a kiváltási követelményekbe. A bónusz megforgatásra akkor kerül elfogadásra, ha minden megtett fogadás kimenetele eldőlt. Abban az esetben, ha a bónusz lejár az összes nyeremény és bónusz elveszik. Szükség esetén, a felhasználó köteles személyazonosságát igazolni, ennek megtagadása esetén a bónusz és az ahhoz kötődő nyeremények érvénytelenítésre kerülhetnek.

Tippek

Az ajánlatot nem lehet más akcióval vagy különleges ajánlattal kombinálni.

A számlafeltöltés előtt ki kell választanod azt a számlát, amelyre a bónusz jóváírásra kerül. A jóváírás után a bónuszt nem lehet átvezetni az egyik bónuszszámláról a másikra.

Kriptovaluta-számlák esetében a bónuszok egyik fajtája sem elérhető.

Példa

Az alábbi példában bemutatjuk, hogy milyen módon tudod megszerezni a maximális összeget. Regisztrálj a 22bet oldalán és töltsd ki a "Saját Számlám" menüpont alatt az összes szükséges információt. A 100%-os bónusz jóváírásához tölts fel 35 000 forint értékű összeget a számládra, a bónusz pedig a feltöltést követően automatikusan 22bet promo code nélkül jóváírásra kerül. Az összeg és a nyeremények megtartásához hét napon belül teljesítened kell a kijátszási feltételeket. Ehhez a bónuszösszeg legalább ötszörösével kell gyűjtőfogadásokat tenned, egy ilyen fogadásnak három vagy több eseményt kell tartalmaznia, melynek szorzója összesen minimum 1,40 kell, hogy legyen. Tehát a 35 000 forint ötszörösét, azaz 175 000 forint értékű összeget kell a fent említett feltételek mellett kijátszanod. Amennyiben a rendelkezésre álló hét nap lejár, úgy a bónusz és a nyeremények összege is törlésre kerül.

Következtetés

A 22bet üdvözlő bónuszt mindenképp érdemes kihasználnia az újonnan regisztrált felhasználóknak. Az első befizetést követően a bónusz azonnal jóváírásra kerül a játékosok bónuszszámlájára, nincs szükség hozzá 22bet promóciós kódra. A feltölteni kívánt összeg lehet egészen kevés, akár 400 forint, de a 100%-os bónusz (35 000 forint) kihasználása mellett is dönthetnek a fogadók. Így amennyiben valaki kisebb kockázatot szeretne vállalni, az is lehetőséget kap átélni a játék élményét. A kijátszási feltételekre azonban nagyon fontos odafigyelni, erre mindössze 7 nap áll rendelkezésre. A bónuszösszeg ugyan ötszörösét kell megjátszani, viszont a minimum odds (1,40) viszonylag alacsony, így jó eséllyel sikerülhet nyereményt bezsebelni. Összességében tehát a 22bet bónusz nagyon kedvező, viszont a bet365 bónusz és a bwin bónusz talán ennél is jobban kihasználható.

22bet üdvözlő bónusz
© 22bet (2022.11.19.)

22bet bónusz GYIK

A 22bet bónusz minden befizetési módra vonatkozik?

Igen, a kriptovaluta-számlák kivételével minden befizetési módra vonatkozik. A kriptovalutás számlák esetén viszont egyik bónusz sem elérhető.

Ki kaphatja meg a bónuszt?

Az újonnan regisztrált felhasználók kaphatják meg a bónuszt az első befizetést követően. Nincs szükség hozzá 22bet promóciós kódra, a bónusz a pénz befizetését követően automatikusan jóváírásra kerül.

Mire kell figyelnem az első befizetéskor?

Fontos, hogy a bónusz csak egy alkalommal, az első befizetésre érvényes. A számlafeltétel előtt fontos kiválasztani azt a számlát, amelyre a bónusz jóvá lesz írva, mert ezután az összeg átvezetésére már nincs lehetőség.

Hírek 🚨

Anglia ismét karnyújtásnyira az Európa-bajnoki győzelemtől
Ismét döntőbe jut Anglia vagy Hollandia jut a történelem kapujába? | sportfogadási előzetes