A sport egy remek mód ahhoz, hogy emberek kapcsolatra lépjenek egymással. Közösségeket hozzanak létre. Megosszák egymással értékrendjüket, gyarapítsák élményeiket, amelyeket másokkal együtt tudnak átélni. A sport szponzor keresés az egyik legfontosabb tevékenység a sport iparág résztvevői számára. Ezért, ha sport szponzort keresel magadnak, akkor nem kell tovább keresgélned, a Sportfogadás Magyarországon (www.sportfogadas-magyarorszag.hu) a megfelelő partner számodra.

Szponzort keresel a sportban? A Sportfogadás-Magyarországon támogatna Téged!

Az a célunk, hogy hozzásegítsünk céljaid eléréséhez, legyél sportoló, vagy sportszervezet, legyen szó bármilyen sportágról, tevékenykedj egyéni- vagy csapatsportban. Legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, kosárlabdáról, röplabdáról, jégkorongról, esetleg teniszről, úszásról, kerékpározásról, triatlonról, dartsról, vagy éppen az E-Sportról, mi nyitottak vagyunk minden sportág szereplőjére.

Amennyiben sport szponzort keresel, akkor a www.sportfogadas-magyarorszagon.com oldalon jó helyen jársz. Csupán annyit kell tenned, hogy írj egy rövid üzenetet, csatolva az elérhetőségeiddel az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapra. Természetesen minden beérkező jelentkezésről a lehető leghamarabb küldünk visszajelzést.

Alternatív megoldásként írhat közvetlenül az e-mail címünkre is: info@sportfogadas-magyarorszagon.com

Hogyan működik ez partneri kapcsolat a gyakorlatban?

Minden attól függ, hogyan tudunk Téged/Titeket a lehető legjobban támogatni. Legyen szó mezek, sportfelszerelések beszerzéséről, nevezési díjak befizetéséről, edzőtábori részvételhez szükséges anyagi támogatásról, mi nyitottak vagyunk bármilyen jellegű támogatásra, és várjuk jelentkezésedet. Összességében mi, sport szponzorként a hosszú távú együttműködésben vagyunk érdekeltek, hogy minél több célunkat tudjuk közösen elérni.

Mit várunk a szponzorációtól?

Természetesen cserébe mi is kérünk Tőled valamit. Szigorú követelményeink nincsenek, de szeretnénk, ha weboldalunk honlapja elérhető lenne a weboldaladon, ha a Facebook oldalatokon lenne egy bejegyzés egy általunk szponzorált mezzel (vagy egyéb sportfelszereléssel), de itt is rugalmasak tudunk lenni.

Annak érdekében, hogy megkeresésedre gyorsabban tudjunk válaszolni, hasznos lenne számunkra, ha jelentkezéseddel együtt elküldenéd honlapod webcímét vagy közösségi médiás elérhetőségeidet.

Mire vársz? Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, üzenetedben jelöld meg a sportágat, és ha lehetséges, küldd el honlapod vagy közösségi médiás felületeid elérhetőségeit, és sport szponzor keresési feladatodat teljesítheted!

Szeretnénk leszögezni, hogy nem szponzorálunk utánpótlás-, gyermek-, és ifjúsági csapatokat. Véleményünk szerint ez összeegyeztethetetlen lenne azzal az alapelvünkkel, hogy 18 év alatt a sportfogadás egyértelműen tilos!

    *Kérjük, töltsd ki ezeket a mezőket.