22Bet

22Bet

NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-95%
Fogadási piacok
11/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
5/6
Értékelés
9.0
Bejelentkezés

22bet vélemények

A 22bet egy 2017 óta működő, Cipruson bejelentett online sportfogadó iroda, amelynek központja Curaҫaóban található. Érdekes módon nem sok információ elérhető a 22betről az interneten, többek között még Wikipédia oldalt sem írtak a szervezetről. Ezek kérdéseket vetnek fel a portál legitimációja felől. Továbbá, még a felügyelő szervek logói sem találhatóak meg a 22bet honlapján, ami szintén figyelmeztető jelnek számít.

A weboldal Magyarországon jelenleg közvetlenül, alternatív link nélkül is elérhető. A 22bet magyar szolgáltatásai közé tartozik sportfogadás, online kaszinó, élő kaszinó, póker, bingó, e-sportok, TV játékok, 22Games. A portál fiatal szervezet, amely gyorsan növelte a fogadási piacait. Az online sportfogadás Magyarországon a 22bet oldalán népszerűnek minősül. Ezért a nagyobb sportfogadó irodák közé tartozik.

Előnyök és hátrányok

 • Vannak exchange típusú fogadási lehetőségek
 • Nagy választék
 • Átlátható weboldal és alkalmazás mobil felületen
 • Stream hiánya
 • Kaotikus weboldal

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 95%
 • Premier League: 95%
 • NB I: 95%

*Átlagos kifizetési arányok az 1/X/2 piacon

A 22bet szorzóit megvizsgálva meghatározhatjuk a marzsét, amivel dolgozik a szervezet az online sportfogadás területén. A legnépszerűbb sportág, a labdarúgás egyik eseményét fogjuk ehhez megvizsgálni, az Olympiqué de Marseille-Tottenham Hotspur mérkőzést.

Marseille: 2,925 (34,19%)

Döntetlen: 3,5 (28,57%)

Tottenham: 2,344 (42,67%)

Ez összesen 105,42%-ot tesz ki, ami 94,86%-os szorzókulcsot jelent, az árrés (marzsé) pedig 5,14%, ami jónak mondható a sportfogadók számára az online sportfogadó irodák piacán.

Fogadási piacok

11 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

A 22bet weboldala némileg kaotikusnak tűnik első benyomásra, még ha látszik is, hogy az egyszerűségre is törekedtek a készítői. A mérkőzések piacain a leggyakoribb fogadási lehetőségekre (végeredmény, félidő végeredménye, hendikep, kétesély) a főmenü képernyőjén is lehet már fogadni, hogy a lehető leghamarabb megtalálja ezeket az eseményeket a fogyasztó. Itt fellelhető az a probléma, hogy a számok mérete túlságosan kicsi, ezért a fogyasztónak alaposan meg kell néznie, hogy tényleg arra fog-e fogadni, amire szeretett volna.

A legnépszerűbb sportágnak tekintett labdarúgás piacai bőségesek, itt megtaláljuk még az ázsiai hendikepet is, de arra is lehet fogadni, hogy milyen módon születik a mérkőzés első gólja (szabadrúgás, fejes, stb.).

Mivel nagyon sok kombinált fogadási lehetőség is van (például lehet arra tenni, hogy valami nem fog bekövetkezni egy adott mérkőzésen), ezért a 22bet fogadási piaca nem olyan sivár, mint az elsőre gondolnánk. Cashout (esemény lezárta előtti kifizetés) opció is létezik, amely így biztosítani tudja a nyereményünket (a teljes nyereménynél kisebb összeget természetesen), vagy csökkenteni tudjuk vele a veszteségeinket.

Olyan sportágakra is lehet fogadni, mint a hurling, a gyeplabda, a kabbaddi, valamint kelta sportokra is. Egészen döbbenetes módon még arra is lehet fogadni, hogy adott időpontban milyen lesz az időjárás egyes repülőtereken világszerte, ezen kívül a politikai piacok és a televíziós műsorokra való fogadási lehetőségek is széleskörűbbek, mint más portálaknál.

22bet sportfogadás.
©22bet (2023.08.01.)

Élő fogadás

A 22bet élő fogadási kínálata a piaci elvárások szerintinek mondható. Hátránya, hogy nincsen élő közvetítés stream formájában, amelyeket így grafikus ábrán megjelenő vonalakkal, nyilakkal lehet csak figyelemmel kísérni, ebben tehát alulmarad a Bet365-el, az Unibettel, a Bwinnel, és a Betfairrel szemben. Újabb probléma, hogy itt nincsen cash out lehetőség, azonban van olyan lehetőség, amely szerint eladja a fogadó a szelvényét, ha ez az opció elérhető az adott fogadási eseménynél. Élő fogadások minden sportág esetében elérhetőek, ha pedig kifejezetten az élő fogadási lehetőségeket keressük, azokat könnyen megtaláljuk a főmenüben a képernyő bal oldalán, sportágankénti lebontás szerint, ami megkönnyíti a fogadó dolgát az általa kiválasztani kívánt esemény megtalálásában.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

A 22bet Totó fogadási lehetőséggel is rendelkezik, amely keretében megnyerheti a fogadó a Jackpotot. Ehhez 14 labdarúgó mérkőzés kimenetelét szükséges eltalálni, minden fogadás külön kerül be- és kifizetésre. A minimális tét 0,7 EUR/USD (kb. 285 HUF). A játékban való részvételhez a fogadónak a 22bet regisztrált játékosának kell lennie, a Totó megnyeréséhez mind a 14 mérkőzést el kell találnia, valamint minden nyertes nélküli hét a jackpot összegének növekedéséhez vezet.

Aktuális 22bet promociók

Bónusz

22Bet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
400 Ft
22Bet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 5x

Nem a bónuszok jellemzik leginkább a 22bet oldalát, de ezeket is bemutatjuk. Van egy 100%-os üdvözlő bónusz, amely maximum 35 000 Ft-ra terjed ki. A bónusz összegét csupán ötször kell megforgatni, ami kevesebb egyes piaci riválisok előírásaihoz képest. A minimum szorzó 1.40. Azonban a bónusz megforgatására csupán 7 nap áll rendelkezésre. Van egy úgynevezett pénteki újratöltési bónusz is. Ez egy 100%-os befizetési bónuszt kínál maximum 100 EUR (kb 40 000 Ft)-ig. Ez a promóció minden héten aktív. Ezeken kívül eseménybónuszok is vannak, amelyek adott sporteseményeket megelőzően tesz elérhetővé a 22bet, illetve kaszinóbónuszok is vannak.

Funkciók

6 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

5 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

Befizetési és kifizetési módszerek

A minimális befizetés összege 250 Ft (az üdvözlő bónusz kiváltásához 320 Ft befizetése szükséges). A be- és kifizetések aranyszabálya a 22betnél is fontos, vagyis ugyanazzal a módszerrel fizessünk be, és ki. Így sokkal gyorsabban jut hozzá a fogadó a pénzéhez, ami a legfontosabb tényező a sportfogadásban. A minimális pénzfelvétel 450 Ft. Ezek az összegek nagyon alacsonynak mondhatóak, ami teljes mértékben sportfogadó barátinak számítanak. A pénz felvételéhez igazolnia kell a fogyasztónak az adatait. A vélemények szerint a bankkártyás/hitelkártyás pénzfelvételt követően napokba is beletelhet, mire a pénz a fogadó számlájára érkezik, azonban az alternatív fizetési módok esetében ez akár 15 perc alatt végbe mehet (pl. Skrill).

A 22bet elfogadja a VISA és a MasterCard bankkártyáit, kriptovalutákat, E-pénztárcákat (Skrill), fizetési rendszereket (Neteller), és pre-paid kártyákat (Paysafecard). A kifizetési rendszerek többsége tehát kriptovaluta, ezt pedig figyelembe kell vennie annak, aki nem rendelkezik kriptovalutával, ugyanis be- és kifizetési lehetőségei így csökkentebb számban találhatóak meg a bet22 oldalán.

Operációs rendszerek

Mobil fogadás, alkalmazás

A 22bet mobilos honlapja letisztultabb, mint a számítógépes felületen lévő. A vélemények szerint a 22bet alkalmazása is remek élményt nyújt a fogyasztó számára, és könnyen kezelhető. A 22bet mobilos alkalmazása letölthető iOS és Android készülékekre is. Könnyen megtalálhatóak a különböző menüpontok, keresendő események, valamint a fogadószelvények készítése és ábrázolása is átláthatóbb. Ha az iparágban tevékenykedő online sportfogadóirodákat vizsgáljuk, úgy tűnik, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a mobiltelefonon keresztül történő fogadásokra, a honlap és az alkalmazás dizájnjára, mint a számítógépes verzióéra. Mivel sokkal több időt töltünk internetezéssel a telefonunkon, ezért ez a döntés logikusnak tűnik, de fogyasztói szempontból jó lenne, ha a számítógépes felületen megjelenő honlap is hasonlóan magas színvonalú lenne.

Ügyfélszolgálat

4 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat élő chat és e-mail formájában érhető el. A szolgáltatás a vélemények szerint néha lassú, ezért ez a 22bet egyik hátrányai közé sorolandó tényező. Az online chat-es szolgáltatás során viszonylag gyorsan érkezik válasz, az e-mailes megkeresésekre lassabban reagálnak. Az ügyfélszolgálat elérhető magyar nyelven. Összességében elmondható, hogy bár van magyar nyelvű elérhetőség, az ügyfélszolgálat a 22bet gyengébb pontjai közé tartozik, ugyanis más online sportfogadóirodáknál rövidebb időn belül érkezik a visszajelzés, valamint több úton is elérhető a segítségnyújtó központ.

Hírek 🚨

Man City vagy Arsenal? | sportfogadási előzetes
Londonban veheti át véglegesen a vezetést a City | 22bet sportfogadási tippek

GYIK

Miben tér el a hagyományos online sportfogadóirodáktól?

Abban, hogy (a Betfairhez hasonlóan) adott események bekövetkezése ellen is lehet fogadni (exchange típusú fogadások).

Mi számít a 22bet gyenge pontjainak?

Az ügyfélszolgálat elérési módjai nem elég sokszínűek, kevés információ áll a rendelkezésünkre az interneten, nincsen élő stream közvetítés az élő események (élő fogadások) során, nincsen cash out lehetőség élő fogadások során, valamint a számítógépre tervezett weboldal nem magas színvonalú.

Mik tartoznak a 22bet erősségei közé?

A legnagyobb erősségnek a széleskörű fogadási piac számít a legnépszerűbb sportágakban. Egyesek számára a nem hétköznapinak számító, nem sporttal kapcsolatos fogadási lehetőségek is vonzóak lehetnek, ezekre itt nagy számban lehet rakni. A 22bet által alkalmazott árrés is kedvezőnek mondható a fogyasztó számára. A be- és kifizetési limitek nem magasak, valamint a bónuszok is kedvező feltételekkel játszhatók.

Regisztráció és 22bet magyar bejelentkezés

A 22bet oldalán történő regisztráció történhet a hivatalos URL-en, vagy alternatív linken keresztül is. A regisztráció nem olyan hosszadalmas, mint más sportfogadási oldalakon. Az első lépésben a jobb felső sarokban lévő regisztráció gombra kell kattintani. Ezt követően egy e-mail cím, a keresztnév, a vezetéknév, a jelszó, a tartózkodási hely, és a pénznem megadására van szükség.

Regisztráció a 22bet oldalon
© 22bet (2022.11.22)

Ezt követően a zöld szövegdobozban található regisztráció gombra kell kattintani. Ezt követően egy „nem vagyok robot”, vagyis reCAPTCHA mozaik kerül a képernyőre, amin bejelöljük a kért képeket (autók, hidak, buszok, stb.). Miután az ellenőrzés gombra kattint a fogadó, érkezik egy értesítés, miszerint a 22bet küldött egy e-mailt a megerősítéshez szükséges linkkel, amivel megerősítheti a játékos a regisztrációját. Erre 72 órája van. Továbbá, az értesítési ablak megjeleníti a belépési azonosítóját is a sportfogadónak, amit mindenképpen érdemes felírni valahova.

Az aktiválást követően be is léphet az illető a felhasználói fiókjába, ahol érdemes kiegészítenie a profilját dokumentumok feltöltésével és további információk megadásával. A 22bet belépést követően a kiválasztott befizetési módon keresztül intézzen befizetést a játékos, és kezdheti is a játékot. A 22bet oldalára történő bejelentkezés is egyszerű.

Összegzés

Összességében kijelenthető, hogy a 22bet egy fiatal, feltörekvő online sportfogadóiroda a fogadóirodák között, amely rendelkezik ugyan hiányosságokkal, de jó úton halad a legismertebb cégek utolérése felé. Igen, van mit fejleszteni a felületen (a legnagyobb hiányosságoknak a stream hiánya, a számítógépes weboldal, a cash out hiánya az élő fogadásoknál, az ügyfélszolgálat kevés elérési módja tűnik számunkra), de az oddsok megbízhatóak, az árrés megfelelő a piaci mércéknek, a kínálat a népszerű sportágak esetében széleskörű, és bár nem a bónuszai a legfőbb ismérve a 22betnek, a feltételeik nem számítanak kedvezőtlennek.

A mobiltelefonon keresztül történő fogadások miatt nagyobb hangsúlyt fektettek az alkalmazás (iOS és Android), valamint a mobiltelefonon elérhető weboldal kialakítására, amely stratégiailag kifizetődőnek tűnik, még ha esetleg szívesen is látnánk a számítógépen megjelenő weboldalon némi fejlesztést. Az alkalmazás jelentőségét azért sem szabad alulbecsülni, mert továbbra sem rendelkezik minden online fogadóiroda Magyarországon alkalmazásokkal.

A kifizetési rendszer eléggé eltolódik a kriptovalutákkal kereskedők felé, ezzel kiszorul egy jelentős réteg, amely esetleg ezért a konkurencia egyéb szereplőjénél próbál meg inkább regisztrálni. Ebből kifolyólag hasznos lenne némi diverzifikáció a be- és kifizetési módszerek terén.

A 22bet egy viszonylag erősnek mondható online sportfogadóiroda, amely bár még el van maradva tapasztaltabb riválisaitól, ha dolgoznak a jobb átláthatóságon, valamint elvégeznek néhány fejlesztést a weboldal és az élő fogadások kapcsán, akkor a legszűkebb elit részévé válhat.