Emirbet Bónusz

Emirbet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
40 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
4 000 Ft
Bónuszkód
EMIR100
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 10x
Min. szorzó
1.80
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.6
Bejelentkezés

Emirbet Bónusz részletek

Az online sportfogadás kedvelőit több, mint száz sporteseménnyel, folyamatos ajánlatokkal és magas üdvözlő bónusszal várja az EmirBet. A 100%-os bónuszt akár 40.000 forint értékben is megszerezheted. A regisztrációhoz szükséges adatok kitöltését követően minimum 4000 forintot kell feltöltened a frissen nyitott számládra. A bónusz összegét az EmirBet bónusz kód megadását követően rögtön megkapod. A bónusz és az összegyűjtött nyeremény kifizetéséhez a bónusz összegét és a befizetett összeget tíz alkalommal kell megforgatnod. A feltételek teljesítésekor megfogadott szorzók értéke nem lehet 1,80 alatt. Az EmirBet a visszaforgatás teljesítésére 21 napot ad.

Előnyök és hátrányok

  • Magas maximum bónusz
  • 100%-os bónusz
  • Visszaforgatási feltételek: csak 21 nap

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

21 nap

Érvényes eddig:

2024.12.24.

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Kevés olyan üdvözlő bónusszal találkozunk, ahol nincs szükség a sportfogadási bónusz és/vagy a feltöltött összeg legalább egyszeri megforgatására és ez az EmirBetnél sincs másképp. A bónusz és a fogadások során felgyülemlett nyeremény kifizetéséhez a bónuszösszeget és a befizetett összeget tíz alkalommal kell megforgatnod. A követelményekbe beleszámító maximális fogadási összeg a megítélt bónusz 50%-a, a maximális bónusz átváltás pedig a megítélt bónusz tízszerese. A követelmények teljesítésére 21 nap áll rendelkezésre, az aktív bónusszal rendelkező játékosok 1,80-as szorzó alatti piacra nem tehetnek fogadást. Az érvénytelen, visszatérített, elutasított fogadások nem tartoznak bele a visszaforgatás követelményeibe. A feltételek teljesítésében még fontos tudnod, hogy az NHL fogadások és az NBA mérkőzések alábbi piacaira való fogadás nem számít bele a visszaforgatásba: „Kétesélyes első pontszerző“, „Kétesélyes utolsó pontszerző“, „Csapat legeredményesebb negyede“, „Kétesélyes Elsőként éri el“.

Tippek

A bónusz aktiválása kizárólag az EmirBet bónusz kódjával működik: EMIR100 A visszaforgatás során érdemes figyelned, hogy egyes piacokra korlátozások vannak érvényben, erről a „bónusz megforgatási feltételei” címszó alatt találsz részleteket.

Példa

Segítségként egy példán keresztül bemutatjuk, hogy a maximális bónusz összeget, azaz 40.000 forintot hogyan tudsz megszerezni. Az EmirBet regisztráció lehetőségre kattintva a bukméker felajánlja, hogy válaszd ki az általad használni kívánt bónuszt. Ezt követően folytathatod a regisztrációs folyamatot, és amint ezzel elkészültél, máris elindíthatod az első befizetést. Ha a maximum bónuszt szeretnéd, akkor fizess be 40.000 forintot a számládra.

A bónuszod aktiválásához EmirBet bónusz kódot kell megadnod, ami a következő: EMIR100. Ha megkaptad a 40.000 forint bónuszt, akkor 21 nap alatt kell visszaforgatnod azt és a feltöltött összeget, tehát 80.000 forintot. Megforgatni tíz alkalommal kell, tehát 80.000 x 10, azaz 80.000 forintot, a követelmények tehát egy nagyon magas összeget kell visszaforgatni, ha valaki a maximum bónuszra törekszik.

Következtetés

Az EmirBet első befizetési bónuszt összességében inkább olyanok számára ajánljuk, aki már gyakorlottabb fogadó, van másik fogadóoldalnál is számlája. Ennek oka az, hogy a megforgatási feltételek elég magasak (visszaforgatás száma és a minimum odds is), valamint az idő is elég rövid rá. A rutinos játékosoknak egyébként igencsak kedvező lehet, hiszen magas bónuszösszeget és nyereményt van lehetőségük gyűjteni. Annak ellenére, hogy az aktiváláshoz kód is szükséges, a regisztráció és a bónusz megszerzése is egyszerű és gyors folyamat, a kódot pedig nálunk és az EmirBet honlapján is megtalálod a bónusz részleteinél. Kezdő fogadóként mindenképpen alacsonyabb összeget javasolnánk, valamint azt, hogy a feltételeket alaposan nézd át.

EmirBet - bónusz
©EmirBet (2023.12.04.)

EmirBet bónusz GYIK

Szükség van EmirBet bónusz kódra?

Igen, a bónuszod aktiválásához az EMIR100 kódot kell használnod, az első befizetést követően.

Minden sportra érvényes az üdvözlő bónusz?

Nem, az NHL és NBA piacokon vannak korlátozások, amelyek nem számítanak bele a megforgatási követelményekbe. Ezeknek a részleteit az oldalunkon megtalálod.

Milyen előnye van az EmirBet bónusznak?

A maximális bónuszt kihasználva magas készpénzben is kifizethető összegre tehetsz szert.

Hírek 🚨

El Clásico győzelemmel tarthatja életben a bajnoki reményeket a Barcelona | El Clásico