Oldalunk célja, hogy a Magyarországon elérhető sportfogadási oldalakról egy minél átfogóbb képet nyújtson. Létrehoztunk egy olyan platformot, ami gyorsan és a lehető legátláthatóbban tájékoztatja a sportfogadást kedvelőket. Az objektív összefoglalóink nagy segítségére lehetnek a kezdőknek, de a fogadásban már jártas játékosok is találnak számukra új és hasznos információt, hiszen napról napra a legfrissebb hírekkel és bónuszokkal jelentkezünk.

Röviden összefoglalva tehát, nálunk választ kaphat minden sportfogadási bónusszal kapcsolatos kérdésre, de a be- és kifizetési módszerekben vagy a regisztrációs folyamatokban is segítünk.

Oldalunkon többek között megtalálhatóak az online fogadópiac vezető szolgáltatói, a bet365, a bwin és az Unibet promóciói is, de kisebb, a piacon feltörekvő sportfogadási oldalakról is összegyűjtöttünk minden információt, amit érdemes tudni. Igyekszünk minél több személyes tapasztalatot is átadni, legyen szó akár bónuszokról, befizetésekről, vagy éppen az ügyfélszolgálatról. A bónuszokat többféle szempontból is összehasonlítjuk, megvizsgáljuk a megnyerhető érték összegét, százalékos arányát és a valódi pénzben történő kifizetéshez szükséges feltételeket is.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy oldalunk minél több és minél nevesebb bukméker oldalának és bónuszainak összehasonlítását tartalmazza. A szolgáltatók és a bónuszok mellett külön almenüben olvashatsz a legfrissebb sportfogadási hírekről, ahol beszámolunk a közelgő nagyobb sporteseményekről és bemutatjuk a legújabb promóciókat. Ha érdekel a sportfogadás vagy akár csak szeretnél többet megtudni róla, tarts velünk! Mi garantáljuk, hogy semmiről ne maradj le!

A csapatunk

  • Gulyás Rebeka (szerkesztő)

Gulyás Rebeka vagyok, egészen kicsi korom óta sport, de legfőképpen foci rajongó. Alapszakon sportszervezést végeztem, hiszen nem csak a szabadidőmben, hanem a munkámban is a sporttal szerettem volna foglalkozni. A sportfogadást már évekkel ezelőtt kezdtem, szerintem izgalmasabbá teszi a sporteseményeket. Kedvenc csapatom a Real Madrid, szerencsére az ő győzelmükre legtöbbször megéri fogadni.:)

  • Vadász Róka (szerkesztő)

Vadász Rókaként mindig megpróbálom megtalálni a legjobb oddsokat és a legtöbb információt, hogy a lehető legmegfelelőbb döntési folyamatot követően tegyem meg fogadásaimat. A sportfogadás nehéz, de egyben egy művészet is. Sokat olvasok és hallgatok amerikai sportfogadásról is, az ezekből tanultakat átültetem az itteni munkámba és a sportfogadásaimba is.