Az elmúlt években a sportfogadási lehetőségek jelentős változásokon mentek keresztül. A kezdetekben megjelent hagyományos asztali gépeken, laptopokon használható felületek mellett már megjelentek a mobiltelefonos fogadási lehetőségek is. A sportfogadási szolgáltatók igyekeznek növelni az ügyfélkörüket, folyamatos fejlődéssel, újításokkal. Az egyik legnagyobb előrelépés ebben a tekintetben a mobiltelefonos alkalmazások létrehozása volt, ami nagyban megkönnyíti a felhasználók számára a fogadást. A fogadások leadása mellett az alkalmazáson keresztül a fogadással kapcsolatos egyéb tevékenységek is elvégezhetőek, mint például a regisztráció, a be- és kifizetések, valamint a sportesemények élő közvetítésének követése. A legtöbb fogadóoldal felülete már elérhető telefonon és táblagépen egyaránt, iOS, Android, és Windows operációs rendszeren is.

Amennyiben további részletek is érdekelnek a mobilon keresztül történő fogadásról, olvass tovább, hiszen nálunk minden fontos információt megtalálsz ebben a témakörben!

Legjobb sportfogadási alkalmazás

Mielőtt részletesen írnánk a sportfogadási appok funkcióiról, előnyeiről, hátrányairól, készítettünk egy táblázatot, ahol megtalálod a legnépszerűbb fogadóiroda applikációját, legfőbb előnyét és üdvözlő bónuszát is.

FogadóoldalAppElőnyBónusz
1. UnibetUnibet appátláthatóságUnibet bónusz
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

Az adott bukméker mobiltelefonos sportfogadási oldalán megtett fogadásokra ugyanúgy vonatkoznak a bónusz megforgatási feltételek, a minimum tétek és az egyéb szabályok is. Ezekről részletesen olvashatsz a fogadási oldalakról készített összehasonlításunkban.

Hogyan fogadhatok okostelefonon/táblagépen?

Az online sportfogadás mobiltelefonos, illetve táblagépes formája egyre népszerűbbé válik. Ezt természetesen maguk a bukmékerek is felismerték, így ők is nagyobb hangsúlyt fektetnek ezeknek a felületeknek a fejlesztésére. Az oldalak csaknem minden funkcióját mobilos változatban is kínálják, akár letölthető alkalmazás, akár böngészőre optimalizált weboldal formájában. Mindössze egy olyan eszközre van szükséged hozzá, amin van internet, és már indulhat is a fogadás!

Sportfogadási appok

Számos fogadóirodának már elérhető az okostelefonokra fejlesztett alkalmazása. Ezek iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközre legtöbbször az App Store-on keresztül letölthetőek. Az Androidos felhasználók számára viszont nem ennyire egyszerű a helyzet, hiszen a Google irányelvei nem támogatják az ilyen típusú alkalmazásokat. De ez sem annyira nagy probléma, mert a böngészőn keresztül is lehetőség van letölteni ezeket az alkalmazásokat, mutatjuk hogyan!

A letöltés menete

Ahhoz, hogy az általad kiválasztott fogadóoldal applikációját a böngészőből le tudd tölteni, végre kell hajtanod néhány fontos lépést.

 1. Menj a telefonodon a beállításokhoz, és kattints a „Biztonság” menüpontra.
 2. Keresd meg az „Ismeretlen források” opciót, és engedélyezd az „ismeretlen forrásokból” történő letöltés lehetőséget. (ezt a letöltést követően visszaállíthatod)
 3. Menj a kiválasztott fogadási oldalra, keresd meg az alkalmazás letöltési linkjét, majd kattints rá.
 4. Ellenőrizd a letöltendő fájlt.
 5. Az alkalmazás letöltéséhez kattints az APK fájlra, és válaszd ki a „Letöltés Android készülékre” lehetőséget.

Ha az általad preferált fogadóiroda nem rendelkezik még mobilos applikációval, akkor sem kell aggódnod, hiszen ma már szinte minden fogadóiroda rendelkezik kifejezetten telefonokra tervezett mobil weboldallal.

Mit vegyek figyelembe az alkalmazás kiválasztásakor?

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik fogadóoldal applikációját szeretnéd használni, érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni, ezek a következők:

 • Biztonság és védelem
 • Egyszerű használat
 • Fizetési módok
 • Fogadási lehetőségek
 • Ügyfélszolgálat
 • Bónuszok és promóciók
 • Élő közvetítések

A mobilos alkalmazások előnyei

Az applikáción keresztül történő fogadás számos előnyt tartogat számodra, ebből összegyűjtöttünk hármat, ami szerintünk talán a legfontosabb lehet:

Kényelem

A fogadási szolgáltatóknak mindenképp érdemes pénzt és energiát fektetni az alkalmazások létrehozására, hiszen a játékosok számára nagyon fontos szempont a kényelem. Az okostelefonokra telepített applikációk segítségével bárhol, bármikor egyszerűen tudod leadni fogadásaidat.

Gyorsaság

A sportfogadások esetében kimondottan fontos szerepet tud játszani a gyorsaság, különösen élő fogadások esetében. Ha tudod, hogy egy fogadási piac hamarosan lezárul, telefonon néhány kattintással megteheted, nem úgy, mint a hagyományos gépeken, ahol sokkal több időbe telik az oldal navigálása.

Hozzáférés éjjel-nappal

A mobilos alkalmazások korlátlan hozzáférést biztosítanak a játékosoknak a nap 24 órájában. Ameddig van internethozzáférésed, addig bármikor tudod használni az alkalmazás minden funkcióját és hozzáférhetsz bármely fogadási piachoz.

A telefonos fogadás első lépései

A mobil fogadás egyes lépései, az alkalmazások funkciói, illetve az esetleges mobilos bónusz feltételei, értéke a fogadóirodáktól függően változhat. Öt pontban összegyűjtöttük azokat a lépéseket, amelyek általánosságban minden fogadóoldalra vonatkoznak:

 1. Töltsd le a sportfogadási alkalmazást a megfelelő helyről! (p.: iOS -> App Store, Android -> Play Áruház, vagy az oldal honlapjáról)
 2. Alternatív megoldásként használhatod a telefonod böngészőjén keresztül a fogadóoldal webes felületét.
 3. A letöltést követően jelentkezz be a felhasználói fiókod adataival (felhasználónév és jelszó), vagy regisztrálj!
 4. Szerezd meg a bónuszt! Az új felhasználóknak járó bónuszt a telefonodon is igényelheted a megfelelő sportfogadási alkalmazáson keresztül. Egyes fogadóoldalak extra bónuszt kínálnak a telefonos applikációt használó ügyfeleiknek.
 5. Kezdd el a fogadást és nyerj!

Tipp: Ha még nem rendelkezel számlával az általad kiválasztott fogadóoldalnál, akkor azt javasoljuk, hogy ha teheted, akkor a regisztrációt az asztali gépeden vagy laptopon végezd el. Jelentősen megkönnyíti a folyamatot, ha nagyobb képernyőn tudod megcsinálni a regisztrációt, ráadásul a kicsi mobilos billentyűzettel sem kell bajlódnod.

Miután letöltötted a megfelelő online fogadási appot a telefonodra, már csak néhány lépés választ el az első mobilos fogadásod leadásától. Alternatívaként használhatod a telefonod böngészőjében is az általad választott fogadóoldal webes felületét. Ezután jelentkezz be a fiókodba a megfelelő ügyféladataiddal. Ha még nem rendelkezel számlával a kiválasztott fogadóoldalnál, a regisztrációt mobilon is elvégezheted, de ahogy említettük az egyszerűség és gyorsaság kedvéért javasoljuk, hogy az új számlát asztali gépedről vagy laptopodról végezd el.

Ha már bejelentkeztél a sportfogadási alkalmazásba, megtekintheted a teljes fogadási programot, könnyen és kényelmesen leadhatod a fogadásokat a telefonodon keresztül. A legtöbb eseten a be- és kifizetések is egyszerűen elvégezhetőek az alkalmazáson keresztül. Nem számít, hogy éppen egy kávézóban ülsz, utazol, vagy dolgozol, a mobilod segítségével gyorsan meg tudod tenni a fogadásaid, így egy eseményről sem fogsz lemaradni.

GYIK – fogadási appok

Miért nem találhatóak az alkalmazások az Google Play Áruházban/App Store-ban?

A sportfogadás reklámozásával kapcsolatos szabályzatok miatt nem tölthető le a legtöbb app a store-ból. Az általad választott iroda alkalmazását az adott buki hivatalos oldalán biztosan megtalálod.

Miért érdemes alkalmazáson keresztül fogadni?

Amellett, hogy a mobilos fogadás sokkal kényelmesebb, gyorsabb, és bármikor hozzáférhető, az élő fogadások során kifejezetten jól jön. Egy élő meccs követése közben gyorsan kell reagálni a történésekre, hiszen a szorzók folyamatosan változnak, mobilon pedig sokkal egyszerűbb lépést tartani. Az sem utolsó szempont, hogy egyes bukik külön applikációs bónuszt is ajánlanak a fogadóknak.

Milyen funkciókat lehet elérni a sportfogadási applikációkon?

A legtöbb alkalmazásban ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésre, mint amik a számítógépes verziókon. A fogadás mellett ugyanúgy tudsz be- és kifizetéseket intézni, tudod igényelni a bónuszokat, és legtöbb esetben az élő közvetítéseket is lehet követni.