Mindenki vágyik tuti tippekre. Foci tippekre, amelyek biztosan bejönnek. Nos, ilyenek nincsenek a sportfogadás világában, kivéve, ha valakinek bennfentes információi vannak. Ettől eltekintve nincs olyan, hogy biztos.

Azonban mi a lehető legtöbb és legjobb elemzéseink alapján igyekszünk a lehető legtöbb sikert hozó sportfogadási tippeket szolgáltatni Nektek, ezért létrehoztuk ezt a folyamatosan frissülő cikket, amelyben hétről-hétre (leginkább hétvége előtt) frissülni fognak a szerintünk legjobbnak tartott, legmegbízhatóbb, mai foci tippek.

Hétvégi foci tippek

Ez nem azt jelenti, hogy ingyen foci tippjeink 1,01-es szorzókkal fognak bírni.

Hétvégi tippjeink

A május 17-19-i hétvégére (mi péntek délutánt már hétvégének fogjuk tekinteni, tehát péntek esti mérkőzéseket is megjelölhetünk) 3 mérkőzést, ingyen tippet emelünk ki.

Hétvégi tippek
Unibet bónuszFezbet bónusz22bet bónusz
Celtic-Rangers mindkét csapat szerez gólt, Igen1,621,601,66
Kaiserslautern-Leverkusen hendikep (1-0) Leverkusen1,431,451,44
Jagellonia-Warta Poznan1,451,451,454

Celtic-Rangers

Szombat 16:00-kor rendezik a Skót Kupa döntőjét a Celtic és a Rangers között. Két héttel ezelőtt már találkoztak a csapatok a bajnokságban, akkor a Celtic otthon 2-1-re nyert, amivel szinte bebiztosította az azóta elhódított bajnoki címet is.

A döntő azonban semleges helyszínen, a Hampden Parkban kerül megrendezésre. Utoljára 2003-ban rendeztek Old Firm-derbit a kupadöntőben, akkor a Rangers 1-0-ra nyert. Azóta a Celtic 10, a Rangers 3 alkalommal nyerte meg a kupát.

Véleményünk szerint ismét szoros találkozóra lesz kilátás. Az elmúlt 4 egymás ellenin maximum egygólos különbség döntött a győztes javára. Az elmúlt 9 meccsen 6 alkalommal mindkét csapat betalált a kapuba, szerintünk ismét így lesz.

Kaiserslautern-Bayer Leverkusen

Szombat 20:00-kor rendezik a Német Kupa döntőjét. A Bayer Leverkusen történelmi tettre készül, ugyanis veretlenül zárta a Bundesliga teljes szezonját, a kupa megnyerésével egy teljes hazai szezont hozna le veretlenül, ami korábban soha senkinek sem sikerült.

A Leverkusen 51 meccsig volt veretlen idén, szerdán az Atalanta szakította meg ezt a sorozatot az Európa-liga döntőben (3-0).

A Kaiserslautern a 13. helyen végzett a Bundesliga 2.-ben. Elmúlt 4 mérkőzésükből 3-at megnyertek, a Saarbrückent, a Herthát, a Nürnberget és a Kölnt verték meg a kupadöntőig vezető úton.

Jagellonia-Warta Poznan

Szombaton 17:30-kor találkozik a Jagellonia a Warta Poznan ellen a lengyel élvonal utolsó fordulójában. A Slask Wroclaw a Raków ellen játszik. A Jagellonia és a Slask pontegálban állva állnak a tabella élén. A Jagellonia győzelem esetén megnyeri a bajnokságot.

Azonban a Warta Poznan az utolsó, még bentmaradást érő helyen áll. Egy döntetlennel sikerülne biztosítaniuk bennmaradásukat a Korona Kielcével szemben ezért óriási téttel bír a találkozó mindkét csapat számára.

Szerintünk a Jagiellonia nyerni fog, 33 mérkőzésen 74 gólt szereztek, ami 26-al több, mint a bajnokságért szintén küzdő Slask Wroclav által szerzett gólok száma.

Statisztikák & figyelni való piacok

A statisztikák elérhetőek nyilvános oldalakon, például az Eredmények honlapján, a fejlett statisztikai mutatók pedig az Understat, az Fbref és Markstats weboldalakon találhatóak meg. Igyekszünk olyan tippeket adni, amelyek minden fogadóirodánál elérhetőek, ezért akárhol is vagy beregisztrálva, tudsz fogadni tippjeinkre.

Ilyenkor érdemes több piacot is figyelembe venni, nem csak az 5 top bajnokságot, de mi ebben is segíteni fogunk rövid meccs felvezetőinkkel (lásd fentebb). Sokszor kevésbé fogadott, kevésbé népszerű bajnokságok, versenysorozatok nagyobb lehetőséget kínálnak fogadási stratégiailag, mert az oddsok kevésbé vannak beágyazva, ugyanis kevesebben fogadnak ezekre a mérkőzésekre, fogadási piacokra.

Jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk a hétvégére!