1bet Bónusz

1bet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
40 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
4 000 Ft
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 12x
Min. szorzó
1.80
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.2
Bejelentkezés

1bet Bónusz részletek

Az 1bet már 2010 óta része a sportfogadó piacnak, a magyar játékosoknak viszont nemrég vált elérhetővé. Az oldal egyik nagy előnye a sokféle promóciós lehetőség, amelyek közül nem maradhat ki az üdvözlő bónusz. Az újonnan regisztráltak számára elérhető lehetőséggel 4.000, de akár 40.000 forintos fogadási bónuszra is szert tehetsz. A kifizetési követelmények leginkább a sokat fogadó játékosoknak kedveznek, ugyanis a sportfogadási bónuszok és a nyeremények kifizetéséhez 12 alkalommal kell visszaforgatniuk a bónuszösszeget.

Előnyök és hátrányok

  • magas maximum bónusz összeg
  • 100%-os bónusz
  • sokszor kell megforgatni a bónusz összegét
  • nagy minimum odds

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

21 nap

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Az 1bet bónusz feltételeinek teljesítéséhez a bónuszösszeget legalább 12 alkalommal kell visszaforgatnod. Amennyiben aktív bónusszal rendelkezel, nem tehetsz 1,80-as szorzónál alacsonyabb fogadást. A követelmények teljesítésére az első befizetéstől kezdve 21 nap áll rendelkezésedre. Ha ezt teljesítetted, akkor a számládon a bónusz összege és a felgyülemlett nyeremény is jóváírásra kerül. Az 1bet magyar honlapján található információk alapján, a promóció visszaforgatási követelményeibe beszámítható maximális fogadási összeg a megítélt bónusz 50%-a, illetve a maximális bónuszátváltás a megítélt bónusz 5-szöröse. Az 1bet üdvözlő bónusz igényléséhez nincs szükség 1bet bónusz kódra, automatikusan megkapod.

Tippek

Fontos, hogy tudd, hogy az NHL eseményekre, illetve az NBA események néhány piacára („Kétesélyes első pontszerző“, „Kétesélyes utolsó pontszerző“, „Csapat legeredményesebb negyede“, „Kétesélyes Elsőként éri el“) történő fogadás nem számít a megforgatási követelmények teljesítésébe.

Példa

Az alábbiakban egy példán keresztül mutatjuk be, hogy miként tudod megszerezni az 1bet befizetési bónusz maximális értékét. Befizetsz 40.000 forintot, amiért automatikusan kapsz 40.000 forint összegű bónuszt. Ahhoz, hogy erre jogosult legyél, minimum 12 alkalommal vissza kell forgatnod a bónusz összegét, azaz 40.000x12=480.000 forintnyi fogadást jelent.

Következtetés

Az 1bet bónusz minimum, illetve maximum összegét tekintve meglehetősen jó, hiszen egészen alacsony összegtől kezdve, akár 40.000 forintig is felmehetünk. A kifizetési követelmények az oldalunkon található bukik közül a legszigorúbbak közé tartoznak. A minimum 1,80-as szorzó is magasnak számít, illetve a 12-szeres megforgatás is rengeteg. Összességében inkább a sokat fogadó játékosok számára tudjuk ajánlani, akik esetleg már rendelkeznek más irodánál is számlával, nekik viszont nagyon jó lehetőség plusz kreditek szerzésére.

1bet sportfogadási üdvözlő bónusz.
©1bet (2023.07.26.)

1bet bónusz gyakori kérdések

Mi történik, ha nem sikerül teljesítenem az 1bet bónusz követelményeit?

Ebben az esetben a bónusz összege, és az abból tett fogadások nyereményei is törlődni fognak.

Aktív bónusz mellett fogadhatok olyan sportágra/piacra is, amelyre nem használható fel a bónusz?

Igen, bármilyen fogadást tehetsz, viszont az ilyen szelvények nem fognak beleszámítani a megforgatási követelményekbe.

Mennyit kell befizetnem az 1bet üdvözlő bónusz igényléséhez?

Attól függ, hogy mekkora bónuszt szeretnél kapni. A minimum befizetési összeg 4.000, a maximum pedig 40.000. Ezen belül szabadon választhatsz egy számodra megfelelő összeget.

Hírek 🚨

Újoncot avatnak Melbourne-ben | Sinner-Medvedev
Liverpool-Arsenal: Melyik trónkövetelő tesz nagy lépést a Manchester City trónfosztása felé? Fogadási tippek