Unibet

Unibet

NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-97%
Fogadási piacok
14/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
5/6
Értékelés
9.3
Bejelentkezés

Fontos változás!

Néhány, oldalunkon is megtalálható fogadóiroda elérhetőségében változás történt. Ezek közé tartozik az Unibet is, amely jelenleg a böngészőből nem, csak egy Unibet alternatív linken keresztül elérhető. Oldalunkon továbbra is biztonságosan tudod használni a fogadóoldalra vezető gombokat.

Unibet sportfogadás

Az Unibet online fogadási szolgáltatónál 1997 óta, az alapítás éve óta arra törekednek, hogy egy olyan korszerű fogadási felületet nyújtsanak, ahol naprakész és releváns információk alapján fogadhatnak a játékosok. A cég bejegyzett székhelye Málta, valamint tagja az egyik legnagyobb szerencsejáték szolgáltató cégcsoprtnak, a Kindrednek. Mára már több, mint 11 millió ügyféllel rendelkeznek, legalább 100 országban. Céljuk a kezdetektől fogva ugyanaz maradt, hogy a játékosok számára elérhetővé tegyék mindazt, ami szükséges a minden igényt kielégítő online sportfogadáshoz. Nagyon fontos számukra a korszerűség, hogy az innováció folyamatos legyen minden tekintetben. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél egyszerűbb és biztonságosabb legyen a játék, valamint a be- és kifizetési lehetőségek és az ügyfélszolgálatuk is állandó fejlesztés alatt áll. Számos szakmai díjat is bezsebeltek már, többek között ők nyerték el a 2019-es év legjobb sportfogadási szolgáltatója címet. Évről évre feltűnnek egy-egy csapat vagy esemény szponzoraként is, jelenleg például az angol Middlesbrough FC és a Derby County FC csapatát támogatják.

Előnyök és hátrányok

 • széles választék a fogadási piacokon
 • cash out opció
 • sok be- és kifizetési lehetőség
 • 0-24-ben csak angol nyelvű ügyfélszolgálat
 • nincs iOS applikáció

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 95-96%
 • Premier League: 96-97%
 • NB I: 95-96%

*Átlagos kifizetési arányok az 1/X/2 piacon

Az Unibet szorzói a fogadóirodák átlagához képest magasabbak. Magyarországon a bet365 mellett az Unibet hu kínálja a legmagasabb oddsokat. A szorzóik kimondottan erősek a kosárlabda- és teniszeseményekre, ezekre a fogadók 6%-os bukmékeri előnnyel fogadhatnak.  A teljes kifizetési arányuk 93%-os, viszont a főbb, kiemelt labdarúgó bajnokságoknál az arány az 1X2-es piacon akár 95-97% is lehet. Szorzóik abszolút versenyképesek más fogadóirodák oddsaival, és ez nem csak a nagyobb mérkőzésekre, versenyekre vonatkozik, hanem a kevésbé népszerű sportok eseményeire is.

Fogadási piacok

14 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

A sportfogadások terén az Unibet magyar oldala hatalmas kínálattal és rengeteg lehetőséggel várja a játékosokat. Több, mint 50 féle sportág piacai közül választhatnak, amely magába foglalja a népszerű sportokat is, de kisebb helyi események és speciális sportok is nagy figyelmet kapnak. A legnépszerűbb piacok nem meglepő módon a labdarúgással kapcsolatos eseményeknél találhatóak, a top mérkőzésekre akár 330-nál is többféle fogadást kínálnak, de a kisebb meccseken is több, mint 110 lehetőség várja a fogadókat. A futball mellett még nagy népszerűségnek örvend a jégkorong is, valamint a tenisz és a kosárlabda szerelmesei is számos testreszabott fogadási lehetőséget tudnak kipróbálni. A honlapon segítségként részletes statisztika is elérhető a győzelmi esélyek matematikai valószínűségéről, az adott csapat/játékos aktuális formájáról és az ellenfelek egymás ellen elért eredményeiről. Érdekesség még, hogy a sportesemények mellett lehet fogadni olyan újdonságokra, mint például Tv-műsorok, díjak vagy politikai események.

Unibet sportfogadás főoldal.
© Unibet (2023.08.01.)

Élő fogadás

A többi szolgáltatóhoz hasonlóan az Unibetnél is elérhető az élő fogadás. A játékosok több, mint 12 féle sportág eseményeire tehetnek élő fogadást, többek között labdarúgásra, dartsra, teniszre vagy jégkorongra. A hagyományos élő fogadás mellett elérhető az úgynevezett „action betting” funkció is. Lényege, hogy az élő esemény alatt a következő 60 másodperc történéseire is lehet fogadást tenni. Ilyen lehet például, hogy lesz-e gól a következő egy percben? Mi lesz a következő megítélt esemény? Amellett, hogy ez a funkció rendkívül izgalmas, nagyon magas szorzókat is kínál. A pozitív egyenleggel vagy érvényben lévő fogadással rendelkező felhasználók egyes eseményeket élőben is követhetnek az oldalon. Az Unibet nagy lefedettségű élő közvetítést biztosít, ráadásul a La Liga, a Serie A, az NBA főbb mérkőzéseit, valamint a legtöbb tenisz Grand Slam meccset HD minőségben is követhetik.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

A sokak által kedvelt fogadásépítő az Unibetnél is elérhető. Segítségével egy eseményhez akár 12 piacot is hozzá lehet rendelni, melyek szorzóit a hozzáadáskor az oldal automatikusan kalkulálja. Egy mérkőzésre több választást is lehet rakni, sőt több mérkőzés választásait is meg lehet tenni egy fogadáson belül, így egy teljesen személyre szabott szelvényt tud készíteni az Ön által kedvezőnek talált lehetőségekből.

Aktuális Unibet promociók

Bónusz

Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
NBA rájátszás: nyerj 15.000 Ft. értékű ingyenes fogadást
Véget ér

A fogadók körében szintén nagyon népszerű a „cash out” funkció. Lényege, hogy a fogadószelvényen megtett események vége előtt az adott állásnak megfelelő ajánlatot a fogadó saját döntése szerint felveheti. Ezzel az események kimenetele előtt le tudja zárni a fogadást, így jobban bebiztosíthatja a győzelmet.

Az állandó funkciók mellett a népszerű, nagyobb eseményekre mindig új promóciókkal, nyereményjátékokkal készülnek, amivel a fogadás élményét még jobbá tudják tenni. A fogadók készülhetnek időnként ingyenes tippjátékokra, sorsolásokra és élő fogadással kapcsolatos bónuszokra is.

Funkciók

7 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

5 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

A 2023. júliusától bevezetett új bankkártyás szabályok miatt az Unibet befizetési módszerei is megváltoztak. Továbbra is használható náluk a Skrill, a Neteller, illetve magyar bankkártyával is van lehetőség befizetni. A fizetés akadozásának megelőzése érdekében az Unibet a következőt javasolja:

A befizetés menüpontnál válaszd ki a „Befizetési mód megváltoztatása” lehetőséget. Ez visszairányít az összes, Unibeten elérhető befizetési lehetőséghez. Ebből a listából alulról válaszd ki a ” Visa és MasterCard” lehetőséget. Ezt követően megjelenik egy felugró ablak „paymentiq” néven, ezt töltsd ki, ügyelve arra, hogy minden adat pontosan úgy legyen megadva ahogy a kártyádon szerepel. Ha mindent jól csináltál, akkor a kártyás befizetésed sikeres kell, hogy legyen.

Továbbá mostantól a kifizetési opcióknál a „Banki utalás”-t válaszd, majd add meg az IBAN számát és így indítsd el a kifizetést.

A befizetés módjai:

 • hitelkártyás és betéti kártyás fizetés esetén a tranzakció azonnal jóváírásra kerül, a limit 3 300 – 4 000 000 forint között van
 • e-pénztárcás befizetés Skrill vagy Neteller fiókokon keresztül lehetséges, a fizetés szintén azonnal jóváírásra kerül, egyszerű és biztonságos módszer, a minimum befizetés 4 000, a maximum pedig 4 000 000 forint
 • az oldalon korábban elérhető volt a banki átutalás és a paysafecard befizetés is, viszont ezek a lehetőségek már sajnos nem szerepelnek a befizetési módok között

Unibet Kifizetés:

 • e tárca: az előzőhöz hasonlóan ebben az esetben is használni kell befizetésre ugyanazt a fiókot, amellyel a kifizetést szeretnénk végre hajtani. Az összeg 12 órán belül megérkezik, 4 050 és 4 000 000 között lehet kifizetést kérni.
 • banki átutalás: a tranzakciót 2-3 munkanap alatt írják jóvá, a kifizetés alsó határa bani átutalással 4 050 forint, felső határa nincs

Operációs rendszerek

Az Unibet mobiltelefonos applikációja Magyarországon jelenleg csak Androidos telefonokon érhető el. Az alkalmazást kizárólag a hivatalos linken lehet letölteni. A telepítéshez a telefon beállításaiban a „biztonság” menüpont alatt jelöld be az ismeretlen forrás engedélyezését. Ezt a letöltés után nyugodtan vissza lehet állítani. Az applikációban az online felülethez hasonlóan lehet esemény előtt és élő fogadásokat is kötni, valamint a kombinált fogadási opció is rendelkezésedre áll. Labdarúgásban élő állás frissítések vannak, valamint friss hírek is elérhetőek, ráadásul az applikáció értesítést is küld a legfontosabb eseményekről. Ugyanazok a be- és kifizetési módszerek alkalmazhatóak mobilon is, valamint lehetőség van a részletes fogadási előzmények és a számla megtekintésére is. Az élő közvetítéseket is biztosítja az applikáció, évente mintegy 30 000 eseményt követhetnek a felhasználók. Az iOS operációs rendszerrel rendelkezők se szomorodjanak, hiszen az Unibet mobilos felülete is egyszerűen használható és ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.

Ügyfélszolgálat

3 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

Az országban elérhető sportfogadási szolgáltatók közül az Unibet ügyfélszolgálatát dicsérik a legtöbben. A szolgáltatás igénybevétele nagyon egyszerű, egy rövid azonosítási folyamat után gyorsan és hatékonyan segítenek a probléma megoldásában. Aki bármilyen problémába ütközik, kétféle módon kérhet segítséget; chaten és e-mailen. Az élő chates ügyfélszolgálat magyar nyelven a hét minden napján 11:00-tól 19:00-ig elérhető. Az angol nyelvű ügyfélszolgálat 0-24 órában üzemel. Az e-mailes és chates ügyfélszolgálaton kívül, nem mehetünk el az Unibet honlapján található GYIK oldal mellett sem. A gyakran ismételt kérdések szekció az oldallal, a fogadásokkal és minden egyéb felmerülő kérdéssel kapcsolatban minden részletre kiterjedő információval szolgál.

Hírek ?

Itt az NBA rájátszás, megvédi a címét a Denver? | Unibet sportfogadási ajánlat
Történelmi döntő szerdán Dublinban | Unibet fogadási tippek

GYIK

Mennyire biztonságos az Unibet fogadás?

Az Unibet a legbiztonságosabb szolgáltatók közé tartozik. Minden bejelentkezést követően az oldalra küldött összes adatot Secure Socket Layer (SSL) technológiával titkosítanak. Az ügyfelek bizalmas adatainak biztonságos megőrzése érdekében a weboldal weboldal a Payment Card Industries Data Security Standard szabvány tanúsítványával is rendelkezik.

Belépéskor hogyan tudom igazolni a személyazonosságom?

Az Unibet belépés után megerősítést kér a fiók felhasználójától. A folyamat pofon egyszerű, egy személyazonosító okmányt kell elküldened az Unibet által megadott címre és amint ezt jóvá hagyják, kész is a hitelesítés.

Mi az a BetShare?

A BetShare az Unibet olyan funkciója, amellyel személyre szabott szelvényt állíthatsz össze és azt meg is oszthatja ismerőseivel a közösségi médiában. A megosztáshoz a „Fogadási előzmények” menüpontban ki kell választani a megosztani kívánt szelvényt, amelyhez különböző témákat, háttereket és emojikat is hozzá adhatsz.

Hol tudom letölteni iOS rendszerre az Unibet applikációját?

Magyarországon jelenleg sajnos csak Androidos mobilokon lehet használni az alkalmazást. Viszont minden eszközön, így iOs operációs rendszerrel rendelkező telefonokon is nagyon jól működik az Unibet mobilos platformja, ugyanazokkal a funkciókkal, amelyek a weboldalon elérhetőek.

Unibet hu belépés

A regisztráció elvégzéséhez lépj be az Unibet oldalára. Kattints a jobb felső sarokban található, sárga színnel jelölt „regisztráció” gombra. Az Unibet azonnal felajánlja, hogy válassz az üdvözlő ajánlatok közül, de amennyiben nem szeretnél élni a lehetőséggel csak szimplán kattints az oldal alján lévő „kihagy” opcióra. A fiók létrehozásához néhány személyes adatot kell megadnod, valamint egy jelszót szükséges választani. Ha nem szeretnél lemaradni a különleges promóciókról, lehetőséged nyílik feliratkozni az e-mailes hírlevélre. Amennyiben minden szükséges adatot megadtál, kattints a regisztráció véglegesítésére. Az első unibet hu bejelentkezés alkalmával el kell végezned a fiók hitelesítését. Ennek a legegyszerűbb módja a menü alatt található sárga felületen lévő „fiók hitelesítése” opció kiválasztása. Az Unibet egy személyazonosságot igazoló okmányt, valamint egy lakcímet igazoló dokumentumot kér. Amint a két dokumentum ellenőrzése megtörtént (általában egy napot vesz igénybe), készen is van az unibet bejelentkezés és megkezdheted a számlára való befizetést és a fogadást.

Összegzés

Az Unibet Magyarországon a vezető sportfogadási szolgáltatók közé tartozik. Fontos számukra, hogy mindig lépést tartsanak a legújabb trendekkel és maximális fogadási élményt tudjanak nyújtani a felhasználóik számára. Sportfogadás terén széleskörű választási lehetőségeket kínálnak, magas szorzók mellett. Egyes élő közvetítéseiket HD minőségben követhetik a felhasználók, legyen az éppen az Egyesült Államokban vagy akár Ausztráliában.

Felhasználóit a rendkívül jól felépített ügyfélszolgálati rendszer is hamar meggyőzi. Már a honlap GYIK szekciójában is rengetek kérdésünkre kielégítő választ kapunk. Amennyiben még továbbra is kérdésünk merülne fel, vagy esetlegesen problémába ütközünk, a magyar nyelvű élő chaten azonnal hatékony segítséget nyújtanak. Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy tudjam, hogy probléma esetén mindig van kihez fordulnom, és gyors segítséget kaphatok, de úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Az Unibet egy nagyon modern sportfogadási oldal, amely olyan egyedi és különleges lehetőségeket ajánl, amivel nem feltétlen találkozunk minden bukmékernél. Az Unibet sportfogadás személyre szabott fogadásokat is lehetővé tesz, amelyeket a BetShare segítségével ismerőseinkkel is megoszthatunk. Olyan különleges eseményekre is fogadhatunk náluk, mint például egyes TV-műsorok vagy politikai események. Nagyon sok extra sportfogadási promócióval készülnek, ingyenes fogadások, bónuszok, de még nyereményjátékot is szoktak hirdetni.