Campobet Bónusz

Campobet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
6 000 Ft
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.5
Bejelentkezés

Campobet Bónusz részletek

Magyarország sportfogadás lehetőségei, ezáltal a bónusz lehetőségek is folyamatosan bővülnek, így mi is igyekszünk egyre több irodát felvenni a kínálatunkba. A CampoBet minden játékost arra invitál, hogy lépjen be a fogadások izgalmas világába, és válogasson a weboldalukon akár havi 50.000 élő esemény közül. Nem csak számos eseményt, de egy kiváló üdvözlő bónuszt is kínál a sportfogadást kedvelőknek. A 100%-os első befizetési bónusszal 35.000 forint értékig tudsz plusz fogadási összeget szerezni. Ehhez a regisztráció után minimum 6000 forintot szükséges feltöltened az újonnan nyitott számládra. CampoBet bónusz kódot sem szükséges használnod hozzá, amit teljesítetted a feltételeket, automatikusan aktiválódni fog a megszerzett összeg a profilodon. Ahhoz, hogy ennek megfelelj, a feltöltött összeget hat alkalommal kell megforgatnod, egyéni fogadás esetén minimum 2.00, kombináltnál pedig 1.50-es szorzóval, de erről lejjebb részletesebben is olvashatsz.

Előnyök és hátrányok

  • nem kell promóciós kód
  • alacsony minimum szorzó
  • 100%-os bónusz
  • magas minimum befizetési összeg

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Ahogy más oldalaknál már megszokhattuk, a CampoBet üdvözlő bónusz esetében is csak akkor szerezheted meg a bónuszösszeget, ha teljesíted az ehhez szabott feltételeket. Az első befizetéskor feltöltött összeg bónuszban történő megszerzéséhez a teljes összeget meg kell játszanod minimum 1,50-es szorzón. A bónuszod összege automatikusan jóváírásra kerül a számládon és máris nagyobb kerettel tudod megkezdeni a fogadást. Ahhoz, hogy ez az összeg készpénzben is kivehető legyen, hat alkalommal kell megjátszanod a feltöltött összeget és a kapott bónusz összegét. A minimum bónusz egyéni fogadás esetén 2.00, kombinált fogadásnál pedig 1.50. A teljesítésre 30 nap áll rendelkezésre, amennyiben ebből kicsúszol, a bónusz lehetőség érvénytelenné válik. A freebettel, készpénzzel, vagy kaszinóban, virtuális sport részlegen megtett fogadások, illetve az érvénytelen fogadások nem számítanak bele a bónusz megjátszásába. Az egyes fogadások megjátszási követelményeibe maximum 15.000 forint számít bele.

Tippek

A befizetési lehetőségek közt igaz szerepel a hazánkban is sokak által kedvelt e-pénztárcás módok két fajtája a Skrill és a Neteller, viszont ezeken keresztül történő befizetés esetén nem leszel jogosult a bónuszra. Javasoljuk, hogy ezt a kettő lehetőséget csak abban az esetben használd, ha nem igényled a bónuszt. A CampoBet honlapján bal alul található egy oktatóprogram nevű lehetőség, amire kattintva képeken keresztül elmagyarázzák az első befizetés menetét, illetve a bónusz megszerzését.

Példa

Ha a teljes összeget, azaz 35.000 forintot szeretnél begyűjteni, az alábbi példán keresztül szemléltetjük, hogy hogyan tudod ezt megtenni. Először is, mindenképpen regisztrálnod kell a CampoBet honlapján. Amint kitöltötted a szükséges adatokat és befejezted a regisztrációt, máris végre tudod hajtani az első befizetésed. A maximális összeg 35.000 forint, tehát ennek megfelelő pénzmennyiséget kell feltöltened a számládra. A bónusz jóváírásához legalább egyszer el kell költened a teljes első befizetésedet, azaz 35.000 forintot, minimum 1.50-es szorzóval. A készpénzes kifizetéshez ezt követően meg kell forgatnod a feltöltött, illetve a megkapott bónusz összegét is hatszor, tehát 35.000x6 + 35.000x6 = 420.000 forintot. Ez viszonylag átlagosnak számító összeg, de persze csak a maximális bónuszra vonatkozik, ennél jóval kisebb összeget is fel tudsz tölteni.

Következtetés

A CampoBet befizetési bónusza minket abszolút megfogott. A feltételeik sok, náluk újabb fogadóirodánál is kedvezőbbek. A minimum odds elég alacsonynak számít, aminek segítségével jobb eséllyel nyerhetsz nagyobb összeget a bónusz megforgatása alatt. A megforgatások száma és a rendelkezésre álló idő teljesen átlagosnak mondható. Az aktiváláshoz CampoBet bónusz kódra sincs szükség. A tetszésünket az is elnyerte, hogy részletes segítséget találhatunk a honlapon a bónusszal és a befizetéssel kapcsolatban. Emellett egyébként egyéb hasznos információ is rendelkezésre áll a honlapjukon, például a hendikep jelentése, vagy a weboldaluk térképének felépítése is.

CampoBet bónusz
©CampoBet (2024.05.05.)

CampoBet bónusz GYIK

Minden sportág piacaiba beleszámít a bónusz megforgatása?

Több fogadóoldalnál is tapasztalhattuk, hogy egyes sportok piacait nem számítják bele a bónusz megforgatásba, ezek legtöbbször amerikai sportok. A CampoBetnél bármely sport esetében érvényes, csak a szorzó minimuma van megszabva.

Az összes befizetési módra vonatkozik a CampoBet bónusza?

Nem, a Skrill és Neteller fizetések esetében nem lehet igénybe venni a bónuszt.

Milyen minimum és maximum összege lehet a bónusznak?

A bónusz összege 6000 és 30.000 forint között lehet egy általad választott összeg, az első befizetésed.

Hírek 🚨

Zsinórban negyedszer lehet bajnok a Manchester City | Campobet tippek