ivibet Bónusz

ivibet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
52 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
3 500 Ft
Megforgatási követelmények
5x bónusz megforgatása
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
9.0
Bejelentkezés

ivibet Bónusz részletek

Az Ivibet üdvözlő bónusza értelemszerűen a regisztrációt követően válik elérhetővé a sportfogadók számára.

Az első befizetés után 100%-os Ivibet első befizetési bónusszal köszönti ügyfeleit az Ivibet. A sportfogadók üdvözlő bónusza akár a 52 000 Ft-ot is elérheti.

Az üdvözlő bónusz igénylését követően az első befizetés kétszeresével kezdhet el játszani a sportfogadó. Ezt követően minimum 2,00-es eredő oddsú eseményt kell rakni egyéni fogadás esetén, de a megforgatási követelmények miatt a kombinált (többszöri) fogadásoknak nagyobb értelme van.

Előnyök és hátrányok

  • Alacsony minimum befizetési limit
  • Magas maximális bónusz érték
  • 100% bónusz
  • Csupán 7 nap van a bónusz megforgatására

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

7 nap

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

A bónusz követelményei között szerepel a legalább ötszöri megforgatása a kapott összegnek, a fogadások során a szükséges minimum odds 2,00. Kifizetési módszerek: Skrill, Neteller, Jeton, eZeewallet, MiFinity, AstroPay, Sticpay, Rapid Transferr, Banki átutalás, kriptovaluták.

A minimum befizetés 10 eurónaknak megfelelő összeg, amely megegyezik a legalacsonyabb kifizetés mértékével is. Elképzelhető, hogy egy idő után a kifizetéshez szükséges lesz elvégezni egy fiókhitelesítési eljárást is. A napi limit 4000 euró, a heti 16 000 euró, a havi pedig 50 000 euró. A banki átutalással feldolgozott egyszeri minimális kifizetés összege 500 euró.

Tippek

Az outright fogadások nem számítanak bele az Ivibet bónusz visszaforgatásába.

Példa

3500 Ft kapott bónusz esetén 3500*5=17 500 Ft-ot kell összesen tétként megjátszani. A játékban való részvételhez 18 évesenek legalább lenni kell. Visszaforgatás után a megmaradó bónusz összeg kerül átutalásra az ügyfél számlájára, a bónusz összegét nem meghaladab,

Következtetés

Az Ivibet egy újonnan feltörekvő figurája a magyar sportfogadásnak. Az online fogadóiroda nagyon sok sportágat kínál fel sportfogadás gyanánt, különösen a labdarúgás sportágra. Élő streaming nincsen, vizuális grafikonok vannak.

Az Ivibet jó fogadási bónuszokkal rendelkezik, amelyhez nagyon olcsón hozzá lehet férni, megforgatási követelményei nem minősülnek szigorúnak.

Nem olyan jók a szorzók, mint az Unibet vagy a Bet365, de különösen a Bajnokok Ligája fogadások terén sok lehetőség közül lehet böngészni.

Ivibet sportfogadás.
© Ivibet (2023.07.04.)

Ivibet bónusz gyakori kérdések

Mitől kedvezőek az Ivibet bónuszának feltételei?

A kevés megforgatástól, az alacsony befizetési limittől, valamint a magas maximális értéktől.

Igénybe lehet-e venni a bónszt kriptovalutával?

Kriptovalutával nem igénybe

Mi számít negatívumnak az üdvözlő bónusz kapcsán?

A 7 napos megforgatási idő.

Hírek 🚨

Rekordbajnok vs Címvédő a BL-negyeddöntőjében | sportfogadási tippek
Hazai pályán vívhatja ki a Bayern München a BL elődöntőbe jutást az Arsenal ellen