Unibet App

Unibet App

mobile
34,6 MB
63,5 MB
Elérhető
Legfőbb előny
Átláthatóság
Értékelés
9.4
APP LETÖLTÉSE

Unibet alkalmazás

Manapság már sokkal jobban kötődünk a mobiltelefonunkhoz, mint asztali számítógépünkhöz, laptopunkhoz, vagy táblagépünkhöz. Mivel a tárgy mérete kisebb, hordozhatósága egyszerűbb, ezért előbb használjuk a mobilt, mint az előbb említett készülékeket. A mobiltelefonhasználata a sport passzív fogyasztásánál is szerepet játszhat.

Nézhetünk mérkőzéseket a telefonunkon, hallgathatunk közvetítéseket, podcasteket azon keresztül, és természetesen sportfogadást is végezhetünk rajta, legyünk akár a sportesemény helyszínén, akár otthon, akár bárhol máshol. Amikor a tévé előtt ülünk, csak megragadhatjuk a telefonunkat, és bármikor köthetünk egy élő fogadást adott sporteseményre egy online sportfogadóirodánál.

Ezért a legnépszerűbb fogadási oldalak komoly erőforrásokat fektetnek a mobilos felület kialakítására, adott esetben alkalmazást is létrehoznak, amelyeken keresztül a fogadó téteket rakhat sporteseményekre.

Az Unibet mobil változata is remek lehetőséget kínál a magyarországi sportfogadóknak az online sportfogadásra.  

Van-e alkalmazás Androidra és iOS-re?

Az Unibet alkalmazása Androidra és iOS-re is letölthető. Az iOS-re az App Store-on keresztül lehet letölteni az alkalmazást, míg Androidra az Unibet számítógépes és mobiltelefonos felületén is van egy rövid útmutató, amely alapján le lehet tölteni mobiltelefonra az Unibet Android alkalmazását. Ezen a felületen is elvégezhető az Unibet regisztráció.

Itt van egy Unibet Alkalmazások felület, ahol ki kell választani az Alkalmazások sportfogadáshoz opciót, majd az útmutató alapján letölteni az alkalmazást.

Az Unibet honlapja bármilyen mobil felületen jó minőségű, átlátható, a fogadási eseményeket könnyen megtalálja az ember, talán még könnyebben is, mint a számítógépen. A számítógépes verzióhoz hasonlóan elérhetőek a hagyományos fogadási ajánlatok, élő fogadási piacok, és a be- és kifizetési módszerek is ugyanazok. Ezek lehetőséget teremtenek az Unibet mobil fogadásra.

Pro és kontra

  • Átláthatóság
  • Fogadási események könnyebb megtalálása
  • Androidon és iOS-en is elérhető
  • Élő stream közvetítés

Az alkalmazás

Az alkalmazás hasonlít a sima webes felülethez, azonban itt a főbb menüpontok a képernyő alján találhatóak. A keresett fogadási piacok és események könnyen megtalálhatóak, a számítógépes felületen meglévő információkat jól sűrítették bele az Androidra készített alkalmazásból.

A főbb menüpontok a képernyő alján a kezdőlap, élő fogadások, a sportágak, a fogadási előzmények, valamint egyéb menüpontok, ahol az Unibet bónuszról, beállításokról, statisztikákról, és egyebekről érdeklődhet a sportfogadó.

Az alkalmazás ugyanolyan elérést biztosít az Unibet felületén, mint a számítógépes verzió, a sportfogadó ugyanúgy fogadhat eseményt megelőzően, fogadhat élőben, figyelemmel kísérhet eseményeket a streamek segítségével, esetleg karbantarthatja a számláját, indíthat befizetést, valamint kezdeményezhet kifizetést.

Mit tartalmaz az Unibet mobil alkalmazás?

Az Unibet app biztosítja az alábbiakat:

  • A teljes Unibet fogadási piac
  • Élő eredmények, élő fogadások az Unibet oldalán
  • Befizetési és kifizetési lehetőségek
  • Teljes körű számlavezetés
  • Sportfogadás (esemény előtt)
  • Ügyfélszolgálat elérése

Tipp: Javasoljuk, hogy az Unibet regisztrációt a számítógépes felületen végezze el a sportfogadó, mivel a telefonon nehezebb ugrálni az egyes oldalak között, valamint a szükséges dokumentumok megfelelő méretben történő feltöltése is könnyebben történik, valamint a billentyűzethez is könnyebben hozzáfér.  

A fogadási előzmények áttekintése még átláthatóbb és barátibb a szemnek, mint a számítógépes verziónál. A mobiltelefonos felbontás sokat segít ebben, ezért könnyebben átnézheti a fogadó, hogy éppen milyen eseményeket tett meg, vagy visszatekint a távolabbi múltban tett fogadásaira is. A sportágakat fent egy vízszintes sorban találod meg, itt könnyen ki tudod választani, melyik sportágban keresel magadnak sportfogadási piacot.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy korai kifizetést indítson a fogyasztó, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a felvehető összeget érdemes lenne felvenni az adott sportesemény alakulása alapján.

Unibet App
Screenshot Unibet App

Bónusz

Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%

Az Unibet egy 100%os, 20 000 Ft-ig kiterjedő regisztrációs bónusszal ajándékozza meg legújabb ügyfeleit. Az Unibet üdvözlő befizetési bónuszának maximális értéke 20 000 Ft, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az első befizetéseddel megegyező (maximum 20 000 Ft) értékű bónuszt kapsz a fogadóirodától. A minimális feltöltési (befizetési) összeg 3500 Ft.

GYIK

Sok időt vesz igénybe az Unibet alkalmazásának letöltése?

Nem. App Store-ban és az Unibet Alkalmazások felületeken könnyű megtalálni és letölteni az alkalmazást. Utóbbihoz útmutatót is biztosít az Unibet weblapja.

Mi a leggyakoribb probléma az Androidra való letöltésnél?

Az, ha „Ismeretlen forrás” opciót nem pipáljuk ki (Beállítások menü, azon belül Biztonság menü vagy Alkalmazások menü). Fontos, hogy ez ki legyen pipálva, az alkalmazást letöltését követően ezt vissza lehet állítani az eredeti állapotra.

Mi a vélemény az Unibet alkalmazásról?

Véleményünk szerint ez egy jó, könnyen kezelhető, átlátható felülete az Unibetnek, amelyet szívesen ajánlunk mindenkinek.  Regisztrálj még ma ingyenesen, és biztosítsd első befizetési bónuszodat. Az Unibet bónusz az egyik legjobb új vásárlói promóció a fogadási piacon. A regisztrációs bónuszról részletes információkat találhatsz az oldalunkon és fogadási bónusz összehasonlításunkon keresztül az Unibet füleknél.