bet365 App

bet365 App

mobile
19 MB
29,5 MB
Elérhető
Legfőbb előny
Gyors és biztonságos fogadás
Értékelés
9.8

Fontos változás

 A bet365 kivonul Magyarországról. Hazánknak nyújtott szolgáltatásaikat november 20-tól felfüggesztik, sem regisztrációt, sem fogadást nem lehet már tenni az oldalukon. A rendezetlen fogadások érvényben maradnak és a szokásos módon rendezni fogják. A számláról való kifizetést december 4-ig lehet kezdeményezni. A bet365 helyett az alábbi fogadóirodákat javasoljuk:

Bet365 mobil alkalmazás

Az okostelefonon és táblagépen történő sportfogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A felhasználók egyre inkább igénylik a minél egyszerűbb, kényelmesebb, gyorsabb megoldásokat. A sportfogadási appok segítségével akár útközben néhány perc alatt könnyedén le lehet adni a fogadásokat mobilon keresztül. Ez különösen hasznos lehet élő fogadások esetén, ahol a gyorsaságnak kiemelt fontossága van. A fogadóirodák tisztában vannak vele, hogy egyre többen használják a mobil fogadási lehetőségeket, így kiemelt figyelmet szentelnek arra, hogy elérhetővé tudják tenni az oldaluk összes funkcióját telefonon keresztül is.

Az alkalmazás letöltése

Hazánk egyik legnépszerűbb fogadási oldala, a bet365, egy nagyon jól kialakított, könnyen használható mobilos felületet biztosít a telefonos fogadásokhoz. A bet365 app már hazánkban is letölthető, mutatjuk hogyan!

Az iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékedre az App Store-ból tudod letölteni, viszont olyan országot kell beállítanod, amelyben engedélyezett az online szerencsejáték, mert jelenleg magyarországi Apple ID-val nem jelenik meg. A bet365 Androidos alkalmazás egyelőre még sehogy sem elérhető a Play Áruházban, viszont a bet365 honlapjáról egyszerűen letölthető. A böngészőben keress rá az oldalra, majd a honlap alján kattints az „Összes bet365 alkalmazás” lehetőségre. Itt válaszd ki a számodra megfelelő bet365 apk telepítő fájlt, aminek segítségével pillanatok alatt le tudod tölteni az applikációt.

Előfordulhat az is, hogy esetleg nem találod meg a bet365 appot, aminek az oka a következő lehet; az elérhető eszközök, operációs rendszerek, alkalmazások, böngészők, annyi féle verzióval rendelkeznek, hogy a törekvések ellenére még nem tudják az összes változatra biztosítani az elérhetőséget. Neked viszont ebben az esetben sem kell csüggedned, hiszen a bet365 mobilos böngészőre kifejlesztett változata szinte megegyezik az alkalmazással, mind formailag, mind az elérhető lehetőségek terén. A továbbiakban az alkalmazás, illetve a telefonos változat részleteit fogjuk bemutatni.

Teljes hozzáférés a fogadási számládhoz a bet365 alkalmazással

Az alkalmazásban nem csak a bet365 mobile széles kínálata között tudsz válogatni, hanem a számládat is tudod kezelni, bárhol, bármikor. A fogadások leadásán kívül tehát lehetőséged van be- és kifizetésekre, egyéb számlával kapcsolatos beállítások kezelésére, valamint az események élő követésének követésére is. A streamek nézésének feltétele az alkalmazásra is vonatkozik, tehát vagy pozitív egyenleggel, vagy 24 órán belül leadott fogadással kell rendelkezned. A teljes hozzáférés egyaránt vonatkozik a telefonokra és táblagépekre, viszont szeretnénk kiemelni, hogy az alkalmazásban jelenleg csak a sportfogadással kapcsolatos tevékenységek elérhetőek, a póker, kaszinó és egyéb játékok még nem.

A bet365 alkalmazás többek között az alábbiakat kínálja neked:

 • A teljes fogadási program (mérkőzés előtti és élő fogadások)
 • Élő eredmények követése
 • Statisztikák
 • Be- és kifizetések
 • Minden számlavezetési lehetőség
 • Ügyfélszolgálat

Tipp: ha még nincs felhasználói fiókod, akkor a regisztrációt érdemes asztali számítógépen vagy laptopon elvégezni, a gyorsaság és egyszerűség kedvvért, hogy ne kelljen a kicsi mobilos billentyűzettel bajlódni.

bet365 applikáció kezdőoldala
© bet365 (2023.01.04.)

Az alkalmazás előnyei és hátrányai

 • Átlátható design
 • Élő közvetítések követése
 • Eredmények és statisztikák
 • Cash out lehetőség
 • Élő fogadások
 • Kicsit hosszabb betöltés idő

Az applikáció jellemzői

A bet365 számára mindig fontos volt, hogy maximálisan megfeleljenek a felhasználóik elvárásainak. Ez a bet365 mobil appos változatnál sincs másképp, nagyon praktikusan van kialakítva, a leggyakrabban használt opciók egy-két kattintással elérhetőek. Mindegy, hogy applikáción vagy böngészőn keresztül lépsz be, azonnal el fogsz tudni igazodni, függetlenül attól, hogy már régebb óta fogadsz a bet365-nél, vagy teljesen új felhasználó vagy. Választékát tekintve a bet365 magyar viszonylatban jelenleg verhetetlen, náluk biztosan minden eseményt megtalálsz esemény előtti és élő fogadásban is. Az alkalmazás töltési ideje valamivel több, mint a hagyományos számítógépes felületé, de abszolút nem zavaró mértékben. Az elérhető ajánlatokról, promóciókról az alkalmazásban is megtalálod a részletes leírásokat.

Üdvözlő bónusz az új ügyfelek számára

Ha kedvet kaptál az alkalmazás letöltéséhez, akkor regisztrálj és zsebeld be a 100%-os számlanyitási bet365 bónuszt. A regisztráció folyamatáról és a kreditek megszerzéséről részletes tájékoztatást találsz bet365 oldalunkon és a bónusz összehasonlításunkban.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

bet365
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
15 000 Ft
Százalék
100%

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tart a bet365 mobil app letöltése?

Az alkalmazás mérete egészen kicsi, így nagyon rövid idő alatt le tudod tölteni az alkalmazást. A sebessége persze függ az internetkapcsolatod minőségétől és az eszközöd állapotától is, de normális esetben egy perc sem szükséges a letöltéshez.

Hol tudom letölteni a bet365 iOS appot?

Az alkalmazás csak az App Store-ban elérhető, mert az iPhone nem engedélyezi a harmadik forrásból lévő applikációkat telepíteni. Ahhoz, hogy az App Store-ban megtaláld, változtasd meg az Apple ID-ban a helyadataidat. Ha így sem találod meg, akkor a bet365 honlapján a böngészőből biztosan le tudod tölteni.

Mi az általános vélemény a bet365 alkalmazásról?

Az alkalmazás összességében kiváló. Nagyban hasonlít a már megszokott számítógépes felülethez, így csak az esetleges minimális eltéréseket kell megszokni. Hazánkban jelenleg nincsen ennél jobban kifejlesztett applikáció, így mindenki számára bátran ajánljuk.