Campobet

Campobet

Új
Kifizetési arány
92-94%
Fogadási piacok
13/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
3/6
Értékelés
8.6
Bejelentkezés

Campobet vélemények

A Campobet egy 2018-ban alapított online sportfogadóiroda. Bónuszok és promóciók széles tárházával várják a sportfogadókat. A bukméker a Tranello Grouphoz tartozik, amely Cipruson van bejegyezve, a licencet a Curaҫaón lévő szerencsejátékért felelős hatóság adta ki.

„Kora” miatt nem sok információ érhető el a bukmékerről az interneten, ám a vélemények szerint így is sikerült egy széles követői tábort kiépítenie, ezért érdemes tudni róla a sportfogadás Magyarországon lévő szerelmeseinek.

A pénzforgalmi tevékenység lebonyolításáért a Tranello Ltd. felel, ami az Araxio Development NV cég leányvállalata. A játékosokat felhívja a mértéktartó szerencsejátékra, a függőség kialakulását megelőző módszerekről és helyekről is tesz említést, valamint kapcsolatfelvételi lehetőséget is nyújt hozzá a weboldalán.

Campobet főoldal
© Campobet (2024.05.03.)

Egy hosszabb GYIK felület látható a Campobet bejelentkezés oldalán, ez egy bemutatkozásnak is minősül. A weboldal Magyarországon jelenleg alternatív linken keresztül érhető el az online sportfogadás Magyarországon lévő szereplői számára. A Campobet szolgáltatásai közé tartozik az online kaszinó, élő kaszinó, és e-sportok is.

Előnyök és hátrányok

 • Fogadáskészítő
 • Bőséges sportfogadási kínálat
 • Átlátható weboldal és alkalmazás mobil felületen
 • Kifizetési lehetőségek korlátozottak
 • Nincsen ázsiai hendikep

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 93,4%
 • Premier League: 92,37%
 • NB I: 90,71%

A legnépszerűbb sportág, a labdarúgás egyik eseményét fogjuk az árrés megállapításához megvizsgálni, méghozzá a Manchester United-Arsenal mérkőzéssel.

Manchester United: 6,33 (15,80%)

Döntetlen: 5,00 (20%)

Arsenal: 1,38 (72,46%)

Ez összesen 108,26%-ot tesz ki, ami 92,37%-os szorzókulcsot jelent, az árrés (marzsé) pedig 7,63%, ami szerintünk magasnak mondható a sportfogadók számára az online sportfogadó irodák piacán, ami nem túl kedvező a fogadók számára. A fogadási oldalak megvizsgálásakor ezeket a számításokat mindig érdemes elvégezni.

A közelgő Eb fogadási lehetőségek miatt különösen fontos, melyik fogadóirodánál nyitunk számlát.

Fogadási piacok

13 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

A Campobet weboldala nagyon hasonlít a Fezbet oldalára első benyomásra. A fülek elhelyezései, a legördülő opciók, a megjelenítések, szinte csak a színek különböznek. A labdarúgás sportágat nézve széles fogadási piac skálával rendelkezik, amely az egyik pillére minden online fogadóirodának (az ázsiai hendikep nem található meg, de minden egyéb, például a végeredmény, félidő eredménye, hendikep, kétesély, gólszerzők igen). A számok félkövér stílusúak, esztétikai értékét pedig mindenki maga döntheti el.

A főoldal tele van ajánlatokkal, a sport fülre kattintva jönnek elő a különböző sportágakra vonatkozó lehetőségek. A népszerű ligák külön felvannak sorolva, hogy a fogyasztónak ne kelljen sokáig keresgélnie más menüpontokban. Kifejezetten tetszik a felső sor, ahol csak néhány, ám nagyon fontos opció elérhető (VIP, Segítség, Élő chat).

A sportági piacok között vannak, mint a pesapallo, a gyeplapda, a krikett, illetve kelta sportokra is. A téli sportok külön vannak szedve, ezen kívül virtuális sportok és élő fogadási lehetőségek is köszöntenek minket a sport főmenüjében.

Hosszú távú fogadásokra is van lehetőség, amelyek szintén nagyon fontosak egyes fogadók számára. A hosszú távú fogadások piacai, például a mindenképpen a Campobet erősségének számítanak, már az olimpiára is sok fogadási lehetőséget kínálnak.

Élő fogadás

Az élő fogadások nagyon lényeges részét képezik egy bookie portfóiliójának, az rengeteg bevételt tud generálni. Szerintünk ez a második legfontosabb a meccseket megelőző fogadások mögött. Az élő fogadásokhoz nagyon fontos az élő streaming szolgáltatás, amely sajnos nem elérhető ennél a bukmékernél. Streaming egyáltalán nincs, a virtuális pályás rajz segíthet csak rajtunk.

A élő fogadásokat könnyen megtalálja a fogadó, a főmenüben külön füle is van középen a sportbook és a virtuális opciók között.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

Aktuális Campobet promociók

Bónusz

Campobet
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
6 000 Ft
Campobet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x

A promócióknál érezhető leginkább, hogy a Campobet nem csak a sportfogadást, hanem a kaszinó szolgáltatást is a portfoliója kiemelt szintjére helyezi, hiszen majdnem ugyanannyi ajánlata vonatkozik erre a felületére, mint a sportra, egyikben sem szenvedünk hiányt.

Bónusz és kaszinó
© Campobet (2024.05.24.)

Mi a sporttal kapcsolatos Campobet bónuszokkal fogunk foglalkozni. Van egy 30 000 Ft értékű UEFA-bónusz, egy 100%-os, akár 35 000 Ft-ot érő első befizetési bónusza, egy cashback bónusz (10%, akár 150 000 Ft-ig), az akkumulátor (100%-ig), növelt szorzók lehetőség, illetve a heti reload (50%, egészen 150 000 Ft-ig) bónusz is.

Az első befizetési Campobet bónusz teljesüléséhez a befizetett összeget legalább 1,50-es eredő oddsal kell megjátszani, majd amikor a fogadás elbírált státuszba kerül, a fogadó részesülhet egy 100%-os bónuszban. A promóció aktiválásához szükséges minimális befizetés 6000 Ft, a maximális kiterjedése a bónusznak 30 000 Ft-ig terjed.

Az akkumulátor (gyűjtő) opció esetében egy kombinált fogadást kell rakni 3 vagy több tippel. Minden tippnek el kell érnie az 1,40-es szorzót. A bónusz értéke a tippek számától függ, az erre vonatkozó táblázatot az akkumulátor (gyűjtő) opcióra kattintva lehet megtekinteni.

Funkciók

6 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

3 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

A Campobet felületén is azok a befizetési módszerek találhatóak meg, amelyek más bukmékereknél is vannak. A Mastercard által kibocsátott bank- és hitelkártyák, VISA, Neteller, Skrill 1-Tap, Skrill, Rapid Transfer, MiFinity, a Paysafecard, valamint kriptovaluták is befizetési lehetőséget biztosítanak.

Kifizetéseknél a Neteller, Skrill 1-Tap, Skrill, MiFinity, kriptovaluták lehetségesek. Az mindenképpen jó hír, hogy sem a befizetésért, sem a kifizetésért nem számolnak fel díjat. Mindegyik típusú tranzakció kapcsán a minimális limit 3000 Ft, a maximális limit pedig 1 000 000 Ft.

Kifizetésnél a minimum limit 2000 Ft, a maximális limit 200 000 Ft.

Az aktuális magyarországi be- és kifizetési lehetőségekről mindig fontos előre tájékozódni!

Operációs rendszerek

A Campobet mobilon böngészőben elérhető weboldala hasonló a számítógépes felülethez. Ellenben nem létezik sem iOS, sem Android applikációs felületet.

A mobilos weboldalon egyszerűen fellelhetők a különböző menüpontok, keresett események, valamint a szelvények készítése és megtekintése is átlátható.

Az iparágban egyre fontosabb a mobilos felület a sportfogadóirodák számára, mivel sokkal többször könnyebben használjuk a telefonunkat. Élő fogadások során különösen jól jön az a gyors, hatékony fogadási lehetőség, amely ezzel megvalósulhat.

Ügyfélszolgálat

2 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

A Campobet ügyfélszolgálata e-mailen és élő chaten keresztül magyar nyelven érhető el 0-24-ben. Az ügyfélszolgálat nagyon fontos részlege a fogadóirodáknak, hogy a folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel megvalósulhasson.

Hírek 🚨

Zsinórban negyedszer lehet bajnok a Manchester City | Campobet tippek

Campobet GYIK

Mit érdemes tudni a Campobet marzséról?

Szerintünk az árrés (marzsé) túlságosan nagy más fogadóirodákhoz képest, ez kedvezőtlen a fogadók számára.

Mit tekintünk gyengeségnek a Campobet oldalán?

A stream hiányát, ami az élő fogadásokat megnehezíti, valamint a Fezbettől szinte teljesen megegyező felületet. Nagyobb kreativitásra számítottunk.

Mit lehet tudni az ügyfélszolgálatról?

Az ügyfélszolgálat 0-24 rendelkezésre áll e-mailen, chaten és telefonon keresztül is magyar nyelven. Ez az egyik erőssége a Campobetnek.

Regisztráció és Campobet magyar bejelentkezés

A Campobet oldalán a kezdőlap jobb felső sarkában látható a regisztráció gomb. Ezt követően azonnal kiválasztható az a bónusz, amely a Campobet regisztrációt követően aktiválódhat.

Ezt követően egy rövid űrlap kitöltése következik, ahol e-mail címet, felhasználó nevet és jelszót adunk meg. A promóciós kódunk esetleges megléte esetén azt is kipipálhatjuk, majd következő lépésként egyéb személyes adatok megadása történik.

Végül a regisztráció gombra kattintva fejeződik be a regisztráció folyamata, ezután jöhet a Campobetes bejelentkezés és a Campobet belépés a magyar felületen.

Összegzés

Összességként megállapíthatjuk, hogy a Campobet Magyarországon nagyon hamar képes volt online fogadóiroda létére egy nagyobb fogyasztói tábort szerezni. Ahogy az itthoni lehetőségek tárháza egyre jobban szűkül a sportfogadók előtt, úgy érdemes keresgélni újabb és újabb fogadóirodák iránt.

Minden esetben érdemes tájékozódni az árrésről, a bónuszokról, egyéb promóciókról, be- és kifizetési lehetőségekről, ezt a gyakori kérdéseknél is kifejtettük.

Van fejlesztésre szoruló terület a felületen (a legnagyobb hiányosságnak az élő stream hiánya és az oddsok mondhatók), de az a kínálat a népszerű sportágak esetében bőséges, és bónuszokkal is rendelkezik.

A mobiltelefonon való használat és elérhetőség jónak minősül (iOS és Android), ez stratégiailag megtérül, még ha jó is lenne egy applikációs felület is.

A kifizetési rendszernél több lehetőség is van be- és kifizetésekre, a befizetési és kifizetési összegek között van némi eltérés ugyan.

A Campobet regisztráció menete egyszerű, a Campobet belépés nem különbözik más fogadóirodákétól.

A Campobet magyar egy jónak minősülő, know how-val rendelkező online sportfogadóirodáé, amelynek ugyan még van hova fejlődnie az iparági riválisokhoz képest, egyes fejlesztések alkalmazásával akár a piac kiemelkedő szereplőjévé válhat a Campobet vélemények szerint.