bwin Bónusz

bwin Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Ajánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
1 500 Ft
Megforgatási követelmények
5x befizetés + 5x bónusz megforgatása
Min. szorzó
1.75
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
9.0

A szerkesztők megjegyzése

Sajnos a bwin bónusz 2022. december 19-től kezdve már nem elérhető, azonban még mindig számos más bónusz közül tudsz választani:

bwin Bónusz részletek

Az alábbiakban a bwin online sportfogadási bónuszát fogjuk részletesen bemutatni. A magyar játékosok számára elérhető regisztrációs promóció szervezője az ElectraWorks Europe Limited. A bónusz kihasználásához a bwin-re való regisztráció után 7 napon belül minimum 1 500 Ft értékű összeget kell a számládra feltöltened. A bwin regisztrációs bónusz az első befizetést követően automatikusan jóváírásra kerül, nincs szükséged bwin bónusz kód használatára. Értéke 100%, amely maximum 20 000 Ft-ig terjedhet ki. A bónusz megszerzéséhez való feltételek teljesítésére 30 nap áll rendelkezésedre. A befizetett összeg és az ezért kapott bónusz összegének legalább 5-szörösét kell megjátszanod, minimum 1.75-ös szorzóval. Fontos, hogy a promóció csak sportfogadásra érvényes, a Kaszinó vagy Póker játékok nem tartoznak bele az ajánlatba. Továbbá érdemes figyelembe venni, hogy banki átutalás, PaySafe kártya, Neteller és Skrill befizetések nem lehetségesek.

Előnyök és hátrányok

  • ­Egyszerűen megszerezhető bónusz
  • Azonnali jóváírás
  • 100%-os bónusz
  • Akár 20.000 Ft. Bónusz
  • bónusz-megforgatási feltételek teljesítése
  • Kevés befizetési lehetőség

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes eddig:

2022.12.18.

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Ahhoz, hogy megkaphasd a bwin befizetési bónuszt, teljesítened kell a bwin bónusz-megforgatás feltételeit. Erre a befizetéstől kezdve 30 nap áll rendelkezésedre. A bónusz maximum értéke 20 000 Ft, vagy ennek az összegnek megfelelő más pénznem. A feltöltött összeget legalább ötszörösen kell megjátszanod, minimum 1.75-ös szorzóval. Amennyiben ez a meghatározott időn belül megtörténik, az összeg vagy a nyeremények kifizethetővé válnak. Abban az esetben, ha nem teljesíted, a bwin fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményeket vagy a bónusz összegét eltávolítsa a számládról.

Tippek

Fontos szem előtt tartani, hogy a bwin befizetési bónusz csak a sportfogadásokra érvényes, más játékra nem használható fel.

Szintén érdemes figyelni arra, hogy a meghatározott időn belül történjen a befizetés (7 nap), és a megforgatási feltételek (30 nap) teljesítése is.

Lényeges információ, hogy a befizetéskor banki átutalás, PaySafe kártya, Skrill és Neteller nem elfogadottak.

Példa

Az alábbi példában bemutatjuk, hogy hogyan van lehetőséged megszerezni a bwin regisztrációs bónusz maximális értékét. A „Regisztráció” gombra kattintva regisztrálj az oldalra. 7 napon belül tölts fel 20 000 Ft értékű összeget, amint ez megtörtént, a bónusz azonnal automatikusan jóváírásra kerül, nincs szükség bwin bónusz kód használatára sem. Ezt követően 30 nap áll rendelkezésedre, hogy a befizetett összeget és a bónuszt 5-szörösen megjátszd. Tehát a befizetett összeg 20 000 HUF, a bónusz értéke is ugyanennyi, így összesen 40 000 HUF-ot kell ötszörösen megjátszanod, azaz 200 000 HUF összegben kell fogadnod ahhoz, hogy a bwin befizetési bónusz feltételeit teljesítsd. Amennyiben ez nem történik meg, a bónusz összege és a nyeremény is visszavonásra kerül a számládról.

Következtetés

A bwin regisztrációs bónusz összességében egy nagyon jó lehetőség az újonnan regisztrált fogadók számára. Amint a friss felhasználók befizették az első összeget, azonnal jóváírásra kerül a bónusz, nem kell kérni, valamint bwin bonusz kód sem szükséges hozzá. A promócióval kapcsolatban szintén pozitívum, hogy a játékos 100%-osan megkapja a befizetési összeg értékét bónuszként. Az egyetlen dolog, amit kisebb hátrányként lehet említeni, azok a szigorú megforgatási feltételek. Igaz elég sok idő áll rendelkezésre ezek teljesítésére, azonban a befizetés és a bónusz összegének 5-szörösét megjátszva kockázatossá válik a bónusz összegének a megtartása.

Bwin első befizetési bónusz
© bwin (2022.11.19)

GYIK bwin bónusz

Ki igényelheti a bwin befizetési bónuszt?

A bwin regisztrációs bónusz kizárólag magyar játékosok számára elérhető, valamint csak az első befizetésre érvényes.

Hogy szerezhetem meg a bónuszt? Igényelnem kell?

Nincs szükség külön igénylésre, amint megtörténik az első befizetés, a bónusz azonnal, automatikusan jóváírásra kerül.

Minden fogadási típusra vonatkozik a bónusz?

Nem, a befizetési bónusz csak a sportfogadásokra érvényes, pókerre, kaszinóra és egyéb játékokra nem vonatkozik a promóció.

Hírek 🚨

Kivonul a Bwin Magyarországról
Világbajnoki döntő sportfogadási előzetes