Fontos változás

A bet365 kivonul Magyarországról. Hazánknak nyújtott szolgáltatásaikat november 20-tól felfüggesztik, sem regisztrációt, sem fogadást nem lehet már tenni az oldalukon. A rendezetlen fogadások érvényben maradnak és a szokásos módon rendezni fogják. A számláról való kifizetést december 4-ig lehet kezdeményezni. A bet365 helyett az alábbi fogadóirodákat javasoljuk:

A bet365 már több, mint tíz éve szereplője a fogadási piacnak, azóta pedig a világ egyik legnagyobb online fogadóirodájává nőtte ki magát. Számos jobbnál jobb ajánlattal készülnek folyamatosan a felhasználók számára, és természetesen az új regisztrálókra is gondolnak. A friss ügyfelek egy számlanyitási ajánlatot tudnak igénybe venni, melyet ebben a cikkben fogunk részletezni. És hogy miért beszélünk erről külön? Azért, mert a bet365 kredit kiemelkedik a többi bónusz közül.

Az ajánlatot természetesen mi magunk is teszteltük, így a cikkben a saját tapasztalataink, benyomásaink is szerepelni fognak.

Akár 15.000 Forint fogadási kredit bet365-nél
© bet365 (2022.11.20)

Fogadási kredit bet365

Mielőtt elmerülnénk a részletekben, összefoglaljuk, hogy pontosan miről is szól a számlanyitási ajánlat. A bet365-re újonnan regisztrálók a számlanyitást követően az általuk feltöltött összeg értékében fogadási krediteket kapnak. A minimum feltöltési összeg mindössze 1500 forint, de az ajánlat egészen 15 000 forintig érvényes. Miután az összeg feltöltése megtörtént, az „Ajánlataim” menüpontban igényelned kell az erre vonatkozó ajánlatot. Amennyiben a bet365 fogadási kredit megszerzésének feltételei teljesültek, a kiértékelést követően a kredit automatikusan jóváírásra kerül. Ezt követően a kreditek felhasználhatóak bármely fogadáshoz, már csak annyit kell tenned, hogy a fogadószelvényen kiválasztod a „Fogadási kreditek felhasználása” opciót.

A bet365 kredit megszerzése

Ahhoz, hogy a bet365 kreditekhez hozzá jussunk, a számlanyitás után legalább 1500 forint értékű befizetést kell teljesítenünk. (Itt érdemes figyelni az elérhető befizetési módokra, a befizetés feltételeire; személyazonosság igazolására stb.) A sikeres befizetést követően 30 napig lehet igényelni az ajánlatot a következőképpen; jelentkezz be, nyisd meg a „Számla” menüt, ezen belül pedig az „Ajánlataim” pontot. A vonatkozó ajánlat mellett kattints az „Igénylés most” opcióra. Ahhoz, hogy a bet365 fogadási krediteket megkapd, teljesíteni kell az előírt bónuszfeltételeket. A feltételek teljesítése nagyon egyszerű, szimplán a befizetett összeg értékét kell fogadásokra feltenni, amelyeknek tartalmazniuk kell olyan választást, aminek a szorzója 1,20 vagy nagyobb.

Automatikus jóváírás és a kreditek felhasználása

A feltételek akkor teljesülnek, ha a megtett fogadások kimenetele eldőlt, valamint ezek kiértékelésre kerültek. A bet365 információja szerint ez általában egy órán belül szokott megtörténni, nekünk még ennyit sem kellett rá várni. A megszerzett krediteket bármely sportfogadási piacon szabadon fel lehet használni. Fontos figyelni azonban arra, hogy nyertes szelvény esetén a nyeremény összegébe a feltett kredit nem tartozik bele, tehát kreditekből való fogadás esetén a nettó nyeremény váltható készpénzre. Egy 3,00 értékű odds-ra tettünk fel 1000 forint értékű kreditet, így az összes nyeremény 3000 forint, viszont a feltett kredit a fentiek értelmében nem váltható készpénzre, így a nyereményünk ebben az esetben 2000 forint lett.

Saját benyomásunk

A bet365 számlanyitási ajánlata az egyik legkedvezőbb online sportfogadási lehetőség, amivel eddig találkoztunk. Amellett, hogy a bet365 bónusz értéke 100%-os, a megforgatási feltételek rendkívül egyszerűen teljesíthetőek, amire bőségesen elegendő idő áll rendelkezésünkre. A megszerzett bet365 krediteknek nincsen felhasználhatósági határideje, így bármeddig gazdálkodhatunk velük. Az oldalon számos sportfogadási esemény/piac várja a fogadókat jobbnál jobb szorzókkal, amiről a honlapunkon a fogadási oldalak értékelésénél további információkat is olvashat. Összességében a bet365 számlanyitási ajánlata az egyik legkockázatmentesebb lehetőség, szuper ajánlat ahhoz, hogy a fogadó az első befizetés után biztos kreditekkel tudja bővíteni a fogadási keretét. Nekünk nagyon tetszik az ajánlat, kíváncsian várjuk a Te véleményedet is!

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.