Betinia Bónusz

Betinia Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
6 000 Ft
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.5
Bejelentkezés

Betinia Bónusz részletek

A sportfogadási bónuszok közül ezúttal a Betinia üdvözlő bónuszát vizsgáljuk meg részletesen, de előbb összefoglaljuk a leglényegesebb tudnivalókat. A honlapjukra belépve egy nagyon színes designos oldal fogad, amely egyből felkínálja a sport üdvözlő bónuszt a játékosoknak. A 100%-os bónusszal, akár 35.000 forint értékű fogadási összeg megszerzésére is lehetőséged van, amennyiben úgy döntesz, hogy regisztrálsz a Betiniára. Persze kisebb összeggel is igénybe veheted, a minimum befizetés 6000 forint, illetve természetesen a két összeg között kiválaszthatsz egy neked megfelelőt. Nincs szükséged hozzá Betinia bónusz kód használatára, a követelmények teljesítését követően automatikusan jóváírásra kerül a számládon. A feltétel pedig nem más, mint a befizetett összeg megjátszása egy alkalommal, minimum 1,50-es szorzón. Miután megkaptad a bónuszt, az ebből szerzett nyeremények és maga az összeg hatszoros megjátszás után lesz készpénzben kifizethető.

Előnyök és hátrányok

  • alacsony minimum szorzó
  • nincs szükség promóciós kódra
  • kevés befizetési lehetőség
  • magas minimum összeg

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Minden első befizetési bónusz esetén a megjátszási követelmények a legfontosabbak, hiszen ennek teljesítése nélkül nem zsebelhetjük be a kívánt bónusz összegét. A Betinia befizetési bónusz esetében ez a következőképpen néz ki: A legelőször befizetett összeg teljes egészét meg kell játszanod legalább egy alkalommal, minimum 1,50-es szorzóval. Ezt követően a bónuszod automatikusan aktiválódik a profilodban és ezzel az összeggel kiegészülve folytathatod tovább a fogadást. A kifizetési kérelem benyújtása előtt hatszor kell megjátszanod a befizetés és a szerzett bónusz összegét. Egyéni sportfogadás esetén legalább 2.00, kombinált piacon pedig 1.50-es szorzón. A teljesítésre 30 nap áll rendelkezésre, különben a bónusz érvénytelen és az abból származó nyeremények is elvesznek. Az alábbi fogadási típusok nem vesznek részt a megjátszási követelmények teljesítésében: készpénzes, freebetes, készpénzes bónuszeszközös, érvénytelenített, kaszinós, virtuális sportos. A maximális összeg, ami az egyes fogadások megjátszási követelményeibe beleszámít, az 15.000 forint.

Tippek

Érdemes figyelned rá, hogy a Betinia oldalán jelenleg csak MasterCard és MuchBetter befizetési módok közül lehet választani Magyarországon. A kifizetésre már jóval több lehetőség nyílik, az említett kettő mellett Visa kártya, MiFinity és banki átutalás közül is választhatunk. A bakkártyás tranzakciók előfordulhat, hogy akadoznak, így a gyorsaság kedvéért a többi opciót javasoljuk.

Példa

A maximális bónusz összege 35.000 forint értékű, most megmutatjuk egy példán keresztül, hogy miképp tudod ezt megszerezni. Először is tehát regisztrálnod kell a Betinia oldalán a jobb felső sarokban található „regisztráció” gombbal. Erre koppintva ki tudod választani a sport bónuszt, majd a következő lépésként meg tudod adni az adataidat. Ha elkészültél mindezzel, akkor már készen is áll a fiókod arra, hogy végrehajtsd az első befizetésed. Ennek összege a maximális bónusz esetén 35.000 forintnak kell lennie. A bónusz jóváírásához ezt a teljes összeget minimum egyszer meg kell játszanod, minimum 1,50-es szorzóval. Ezt követően a kifizetési kérelem benyújtásához a befizetett és a megszerzett bónusz összegét hat alkalommal szükséges megforgatni. Ez 35.000x2 = 70.000x6 = 420.000 forintnyi összeget jelent. Erre 30 nap áll rendelkezésre, ezen belül kell teljesítened, különben érvénytelen lesz a bónuszod.

Következtetés

A sportfogadási bónuszok közül a legjobb fogadási oldalak feltételeit tekintve a Betinia ajánlata átlagosnak számít. A hatszoros megforgatási feltételek, a minimum 6000 forint és a maximum 35.000 forint a már általunk ismert bónuszok közül sem felfelé sem lefelé nem lóg ki. Az 1,50-es minimum odds lehetőség elég kedvezőnek számít, ez viszont csak az egyszeri megjátszásra, illetve a kombinált fogadásokra érvényes. A Betinia rengeteg bónusz ajánlattal rendelkezik, amelyek érthetően vannak elkülönítve egymástól. Egy útmutató is rendelkezésre áll a honlap bal alsó sarkában, ami részletesebben elmagyarázza a rájuk vonatkozó információkat. Kezdő és tapasztalt fogadók számára is tudjuk ajánlani a Betinia bónuszát, bár a kezdőként mindig inkább kisebb összeget javaslunk, hogy kitapasztalhasd a megjátszási követelmények teljesítésének menetét és a tétek összegét.

Betinia üdvözlő bónusz
© Betinia (2024.05.05.)

Betinia bónusz GYIK

Milyen befizetési módokat tudok választani a Betinia bónuszhoz?

Sajnos jelenleg csak kettő befizetési mód elérhető, a kifizetési opciók között viszont már valamivel nagyobb a választék. Ettől függetlenül a befizetés biztonságos.

Szükség van az ügyfélszolgálatra a jelszóváltoztatáshoz?

Nincs, a jelszavad a fiókodban bármikor meg tudod változtatni. Az „Infók” menüpont alatt csak egyszerűen ki kell választanod a „jelszó módosítása” lehetőséget.

Maximum mekkora üdvözlő bónuszt lehet igényelni a Betinia oldalán?

A bónusz minimum összege 6000, a maximum pedig 35.000 forint.