Holland-Török negyeddöntő

Tovább folytatódik a török menetelés vagy a hollandok játszhatnak a döntőért? | sportfogadási tippek

Szombat este 21:00-kor Hollandia Törökországgal találkozik az Eb utolsó negyeddöntőjében. A mérkőzés győztese Angliával vagy Svájccal találkozik az elődöntőben az alsú ágon.

A legjobb sportfogadó oldalak bőséges fogadási piacokkal várják a fogadókat többszáz Eb odds lehetőséggel. A szorzók a 2024.07.05. 13:50-kori állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Eb fogadásverseny - csodalátos nyeremények
Véget ér
Eb 2024 fogadási verseny
Véget ér
Aranygól tippjáték: Eb döntő - 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 16 millió Ft.
Véget ér
20 000 Ft. bónusz + 20-as odds "gólok száma - több mint 0,5" fogadásrá | 🇪🇸 vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Véget ér
18+ | Játssz felelősséggel!

Felek

Hollandia a várakozásoknak megfelelően teljesít, ám Ronald Koeman higiéniája mellett edzői munkája is hagy kívánni valót maga után. A hollandok jogosan esélyesei a mérkőzésnek, jobb fejlett statisztikai mutatókkal és játékosokkal rendelkeznek.

Hollandia-Törökország negyeddöntő

A törökök mérkőzései igen szórakoztatónak bizonyultak eddig a tornán, legyen szó a georgiaiak, a portugálok, a csehek vagy az osztrákok elleni meccsről.

Az osztrákok ellen szerzett pontrúgás góljaikra érdemes felhívni a figyelmet, a hollandok nem aludhatnak el a szögletek és a szabadrúgások levédekezése során.

A hollandoknál Cody Gakpo teljesít jól a támadók közül, 3 góljával holtversenyben a góllövőlista élén áll.

A hollandoknál De Ligt játéka betegség miatt kérdéses, de ő nem kezdőember. A törököknél Yuksek és Kökçü sárga lapok miatt, Demiral pedig sértő politikai megnyilvánulás miatt eltiltott, ráadásul ő két mérkőzéses eltiltást kapott, tehát az elődöntőt is ki kell hagynia, ha továbbjutnak.

Eddigi teljesítmény

A hollandok csoportharmadikként jutottak tovább Ausztria és Franciaország mögött a D-csoportban. A lengyelek ellen aratott 2-1-es győzelmet követően 0-0-t játszottak a franciákkal, végül 3-2-re kikaptak az osztrákoktól, azonban elég könnyű ágra kerültek, ugyanis Románia és Törökország állja az elődöntőbe vezető útjukat, ahol jobb esélyük lesz a továbbjutásra, mint a spanyolok, a németek vagy a franciák ellen lenne.

A törökök a portugálok mögött, de a csehek és a georgiaiak előtt végeztek a csoport második helyén. Georgiát 3-1-re, Csehországot 2-1-re verték, a portugálok ellen csúfos, 3-0-s vereséget szenvedtek el.

A legjobb 16 között az osztrákokat győzték le 2-1-re a torna egyik legjobb meccsén.

Főszereplők

A törököknék Arda Gülert érdemes kiemelni, kiválóan játszik eddig ezen a tornán. Kenan Yildiz, a Juventus szélsője is előtérbe léphet, különösen Kökçü távollétében.

A hollandoknál Gakpo játékát lesz érdemes figyelni, a Liverpool játékosa balról szeret befelé cselezve lőni, veszélyt kialakítani ellenfele kapuja előtt. Virgil van Dijk szereplése ismét fontos lesz, az osztrákok ellen csúnyán beragadt Sabitzer győztes góljánál, azonban a torna többi részén remekül teljesített.

Hollandia-Törökország tippek, oddsok

Véleményünk szerint ez lehet a forduló leggólgazdagabb találkozója. A törökök védelme a leggyengébb a még versenyben lévő csapatok közül, ez pedig nem szerepel a végső győztes csapatok receptjén. A hollandok 4 meccséből 3-szor született 2,5-nél több gól, ugyanennyiszer szereztek legalább 2 gólt.

Hollandia-Törökország EURO2024 tippek
Unibet bónuszBetinia bónusz22bet bónusz
Továbbjutó: Hollandia1,281,251,275
Gólok száma: 2,5 felett1,741,811,768
Mindkét csapat gólt szerez: Igen1,741,851,82
1. félidő gólok száma: 1,5 felett2,502,542,60

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Nagy esély Svájc előtt a botladozó Angliával szemben
következő cikk
Ismét döntőbe jut Anglia vagy Hollandia jut a történelem kapujába? | sportfogadási előzetes