campobet hirek

Zsinórban negyedszer lehet bajnok a Manchester City | Campobet tippek

Vasárnap 17:00-kor tartják a Premier League utolsó fordulójának összes mérkőzését. A Manchester City két ponttal vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt. Pontegyenlőség esetén a jobb gólkülönbség dönt, ami az Arsenalnak kedvez, tehát a City döntetlen esetén elbukhatja a bajnokságot, amennyiben az Arsenal legyőzi az Evertont.

Utolsó forduló
©Campobet (2024.05.17.)

Az ellenfél a West Ham United lesz, amelynek menedzsere, David Moyes távozik a szezon végén, a csapat pedig siralmas formában volt egészen a Luton elleni győzelemig, előtte zsinórban négy bajnokit vesztett el a csapat, az Európa-ligából pedig kiesett a Bayer Leverkusen ellen.

A szorzók a 2024.05.17. 11:05-kori állapotot mutatják, azok idővel változhatnak. A sportfogadás Magyarországon lévő szereplőinek egyike a Campobet vélemények szerint.

Esélyek

Az esélyek teljesen egyértelműek ezen a találkozón. Amellett, hogy a West Ham borzasztó formában van, a mérkőzés tét nélküli lesz számukra, ugyanis már nem kerülhetnek európai kupaindulást érő helyre, a 9. helyen fognak végezni a bajnokságban.

Az utolsó fordulókban mindig érdemes a tét nélküli meccset játszók ellen rakni, az ilyen mérkőzések sokszor gólzáporosak szoktak lenni.

A City ismét megnyeri az összes mérkőzését a bajnoki hajrában, ahogyan azt 2019-ben is tették, legutóbbi 9 meccsüket nyerték. Az Arsenalnak 89 pont sem lesz elég a bajnoki címhez. A Premier League bajnok fogadások népszerű hosszú távú piacnak számítanak a fogadóirodáknál.

A Campobet bónuszát érdemes más fogadásoknál felhasználni a megforgatási követelmények teljesítése miatt.

Man City-West Ham tippek

Man City-West Ham Campobet tippek
Mindkét csapat gólt szerez: Nem1,87
Hendikep (-2,5) Man City1,70
Gólszerző: Phil Foden1,87
Győzelem nagysága Man City 3+ gól1,61

Véleményünk szerint ezek lesznek a legsikeresebb Manchester City-West Ham tippek. Sima mérkőzésre számítunk, nagyon meglepő lenne, ha nem az lenne.

Távollévők

Ederson megsérült a Tottenham ellen, ezért Ortega fog védeni, De Bruyne pedig Achilles-sérüléssel küzd, de nem kizárt a játéka. A West Hamnél a City kölcsönjátékosa, Kalvin Phillips sérült, egészségesen sem léphetne pályára kölcsönszerződése jellege miatt. Mavropanos és Aguerd sérültek a londoniaknál.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Man City vagy Arsenal? | sportfogadási előzetes
következő cikk
Az utolsó forduló dönt a bajnoki címről | Arsenal-Everton tippek