Fontos változás

 A bet365 kivonul Magyarországról. Hazánknak nyújtott szolgáltatásaikat november 20-tól felfüggesztik, sem regisztrációt, sem fogadást nem lehet már tenni az oldalukon. A rendezetlen fogadások érvényben maradnak és a szokásos módon rendezni fogják. A számláról való kifizetést december 4-ig lehet kezdeményezni. A bet365 helyett az alábbi fogadóirodákat javasoljuk:

Manapság már egyre több online fogadóirodát találunk az interneten jobbnál jobb ajánlatokkal, ám nem egyszerű eldönteni, hogy számunkra melyik lenne a legmegfelelőbb. Mi most kiválasztottuk hazánk két legnépszerűbb online fogadóoldalát, és összeszedtünk minden fontos információt róluk. Az alábbiakban tehát a bet365 és az Unibet összehasonlítását találjátok.

Összehasonlításunk főbb szempontjaiként olyan dolgokat választottunk, amelyek nagyban befolyásolhatják a regisztrálni vágyók döntését a választás során. Ilyenek például a fogadóoldalak által kínált sportfogadási bónuszok, ingyenes játékok, a honlap és az applikáció felépítése, használhatósága, vagy a be- és kifizetési lehetőségek. Az elérhető sportfogadási opciókat is megvizsgáltuk, megnéztük, melyik fogadóiroda milyen szorzókat kínál, van-e élő fogadás, élő közvetítések, fogadáskészítő vagy éppen cash out opció. A könnyebb átláthatóság kedvéért egy táblázatot is készítettünk, amiben a főbb szempontok mellett, néhány apróbb jellemző is helyet kapott.

Bet365 vagy Unibet – összefoglaló táblázat

Lehetőség
Befizetési bónusz
Promóciók
Magyar felületek
Android alkalmazás
iOS alkalmazás
Élő fogadás
Élő közvetítés
Magyar nyelvű ügyfélszolgálat 0-24
Fogadáskészítő
Bakkártyás be- és kifizetés
E-tárcás be- és kifizetés

Bónuszok

Bet365 vagy Unibet? Ö

Talán az egyik legfontosabb szempont lehet a számlanyitók számára, hogy az adott fogadóoldal milyen sűrűn és milyen fajta bónuszokat kínál. Ha már számlanyitás, akkor kezdjük az üdvözlő bónuszokkal. Mindkét iroda első befizetési bónusza 100%-os, maximális értéküket tekintve az Unibet regisztrációs bónusszal 5.000 forinttal magasabb összeget tehetünk zsebre, mint a bet365-nél. Viszont, ha alacsonyabb összegben gondolkodunk, akkor a bet365 befizetési bónusz lehet a kedvezőbb, mert náluk csupán 1.500 forint a minimális összeg, ráadásul a megforgatási feltételek is nagyon kedvezőek, rendkívül alacsony minimum odssal. Az egyéb promóciókat tekintve, mindkét oldal készülni szokott a nagyobb sporteseményekre ingyen fogadásokkal, tippelős játékokkal és egyéb különleges ajánlatokkal, tehát ebből a szempontból nem tudunk nagy különbséget tenni köztük.

bet365
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
15 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.20
Min. betét
1 500 Ft
bet365 Bónusz
Megforgatási követelmények
1x befizetés a fogadási kreditek felszabadításához
Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
3 500 Ft
Unibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

Honlap és applikáció

Mindkét fogadóiroda honlapját alaposan átnéztük. A kezdőoldalak felépítése hasonló, azonban megjelenésre az Unibet modernebbnek tűnik. Róluk köztudott, hogy hatalmas hangsúlyt fektetnek az innovációra minden téren, ez az oldalukon is meglátszik. A bet365-nél ehhez képest egy kicsit régiesebb designt láthatunk. Ettől függetlenül mindkét holnap nagyon jól átlátható, könnyen tudunk választani a sportok és események közül. A fogadási piacok közötti válogatás valamivel gyorsabbnak és egyszerűbbnek tűnik a bet365-nél, mert itt részletesebb csoportosítás alapján vannak kigyűjtve a lehetőségek.

Bet365 kezdőoldal
©bet365 főoldal (2023.02.20.)

Bármelyik fogadóiroda alkalmazását is keresed, iOS rendszerre csak úgy tudod az AppStore-ból letölteni, ha a magyar ID-t átállítod olyan országéra, ahol engedélyezett a szerencsejáték. Androidra a két fogadóoldal hivatalos honlapján keresztül tudod letölteni őket. Megjelenésben az applikációk a weboldalakhoz hasonlítanak, tudásban nincs kiemelkedő különbség köztük, a holnapon lévő funkciók közül telefonon is minden elérhető. Magyarországon jelenleg ezt a kettőt tekinthetjük a legjobb sportfogadási alkalmazásnak.

Unibet kezdőoldal
©Unibet főoldal (2023.02.20.)

Sportfogadási lehetőségek

Ha szigorúan a számokat nézzük, akkor a bet365 az, amelyik többféle sportra kínál fogadási lehetőséget. A különbség nem számottevő, esetleg azok számára lehet feltűnő, akik a kevésbé népszerű, nem kiemelt sportokra szoktak fogadni. A szelvény összeállításánál az Unibetnél és a bet365-nél is elérhető a fogadáskészítő opció, amellyel egy eseményre több választást is tudsz tenni. A cash out lehetőséget is bevezette már mindkét oldal, valamint élő közvetítéseket is mindegyiken találhatunk. A bet365 oldalán több eseményt követhetünk élőben, az Unibeten viszont van, amit HD minőségben nézhetünk. A szorzókat tekintve, Magyarországon ez a két fogadóoldal kínálja a legmagasabb oddsokat, a népszerűbb sportokban aligha szokott lenni különbség a két bukméker ajánlatai közt.

Be- és kifizetések

A bet365-nél mind a befizetéseket, mind a kifizetéseket szigorúan kezelik, viszont annál biztonságosabban. Főként a MasterCard, Visa és paysafecard, valamint banki átutalásokat támogatnak. Ebből kifolyólag az Unibetnél több választási lehetőségünk van, náluk elérhetőek az e-tárcás be- és kifizetések is, mint például a Skrill, Neteller, vagy az ecoPayz. Biztonságot tekintve egyébként mindkét bukméker teljesen megbízható.

Bet365 vagy Unibet – Következtetés

A fent leírtakból jól látható, hogy alig van jelentős különbség a két összehasonlított bukméker között. Azt gondolom, hogy nem könnyű meghatározni, hogy az Unibet vagy bet365 a jobb, hiszen ezek az apró különbségek nem döntő jellegűek. Az alábbi rövid listán 3-3 dolgot emelünk ki, amiben szerintünk az egyik bukméker felé billen a mérleg.

Bet365

  • sportfogadási kínálat
  • ügyfélszolgálat
  • állandó promóciók

Unibet

  • honlap design
  • be- és kifizetések
  • HD minőségű közvetítés

Minden játékosnak más igényei vannak, így más szempontokat tart szem előtt a választás során. Mi nem szeretnénk helyetted választani, az összefoglalásban kigyűjtött információk alapján hagyjuk, hogy te hozd meg a végső döntést.