Quickwin Bónusz

Quickwin Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
5 000 Ft
Megforgatási követelmények
6x bónusz megforgatása
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.6
Bejelentkezés

Quickwin Bónusz részletek

A Quickwin gyors és egyszerű regisztrációval, és fogadási piacok széles választékával várja a fogadási oldalak kedvelőit. A frissen regisztrálók által igénybe vehető Quickwin üdvözlő bónusszal, amely 100%-os, akár 35.000 forint értékű összegre is szert tehetsz. Ehhez a regisztrációt követően minimum 5000 forintot kell befizetned az újonnan nyitott számládra. A bónuszod összege akkor fog jóváírásra kerülni, ha teljesítetted az ehhez szükséges megforgatási feltételeket. A bónuszra való jogosultsághoz az első befizetés teljes összegét meg kell játszanod legalább egyszer, minimum 1,50-es szorzón. Amint ezt teljesítetted, a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a számládon. Ahhoz, hogy készpénz formájában kifizetésre kerülhessen az összeg, további hat alkalommal kell azt megjátszanod, ennek részleteiről lejjebb fogsz további információkat találni.

Előnyök és hátrányok

  • nagy maximális bónusz összeg
  • magas oddsok
  • 100%-os bónusz
  • sokszoros megforgatási követelmény

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Ahogy a bevezetésben ígértük, a megforgatási feltételekről minden fontos részletet kigyűjtöttünk. A sportfogadási bónusz esetén, tehát a minimum összeg 5000 forint, a maximum pedig 35.000. Az először feltöltött összeg egészét kell megjátszanod minimum 1,50-es szorzóval, és ezt követően automatikusan jóváírásra kerül a bónuszod összege 100%-ban. A készpénzben történő kifizetéshez további hat alkalommal kell megjátszanod a befizetés és a szerzett bónusz összegét. Az erre vonatkozó minimum szorzó egyéni sportfogadás megkötésekor minimum 2,00, kombinált fogadás esetén pedig 1,50. A maximális összeg, ami az egyes fogadások megjátszási követelményébe beleszámít, 15.000 forint. Amennyiben minden feltételt megfelelően teljesítettél 30 napon belül, az összeget már készpénzben is ki tudod fizetni a számládról.

A megjátszási követelményekhez az alábbi fogadási típusok nem tartoznak hozzá: készpénzes és rendszerfogadások, FreeBettel vagy készpénzes bónuszeszközökkel megkötött fogadások, érvénytelen fogadások, valamint kaszinóban, élő kaszinóban, vagy virtuális sportban kötött fogadások.

Tippek

Fontos, hogy a bónusz csak akkor tudod igénybe venni, ha az először feltöltött összeget játszod meg, amennyiben korábban volt már kifizetésed, a bónusz már nem érvényes rád. Skrill és Neteller fizetési móddal történő befizetés esetén sajnos nem tudod igénybe venni ezt a promóciót. Figyelj rá, hogy a bónusz megszerzése előtt indított kifizetési kérelem, vagy a már függőben lévő kifizetési kérelem érvényteleníti a bónuszra való jogosultságod.

Példa

Most a maximum bónuszösszeg megszerzésének menetét írjuk le példaként, ami persze minden más összeg esetén is ugyanígy működik. A regisztrációt követően tölts fel 35.000 forintot a számládra. A feltöltött összeget játszd meg minimum 1,50-es szorzós fogadással. A fogadás kimenetelét követően a feltöltött összeged 100%-a, tehát 35.000 forint jóváírásra kerül automatikusan a számládon. Ahhoz, hogy készpénzben is kivehető legyen a bónuszod összege, további hat alkalommal kell megforgatnod a megszerzett bónuszt. Az egyéni sportfogadásoknál minimum 1,50, a kombináltnál pedig legalább 2,00-s szorzója kell, hogy legyen a fogadásodnak. Összesen tehát 35.000 x 6, azaz 210.000 forintot kell az említett feltételek mellett kijátszanod. A feltételek teljesítésére viszonylag hosszú idő, 30 nap áll rendelkezésedre.

Következtetés

A Quickwin első befizetési bónusza is azon üdvözlő bónuszok közé tartozik, amelyet érdemes kihasználnia az oldalra frissen regisztrált felhasználóknak. Quickwin promóciós kódra sincs szükség a jóváíráshoz, a feltételek teljesítését követően automatikusan jóváírásra kerül. A rutinosabb fogadóknak megéri a maximális, 35.000 forintos összeget kihasználni, míg a kevésbé gyakorlott fogadók 5000 forinttal is megpróbálhatnak szert tenni a bónuszra. A kijátszási feltételekre egészen sok idő áll rendelkezésre, 30 napja van a játékosoknak teljesíteni azokat. A minimum oddsokat 1,50, illetve 2,00 átlagosnak mondanánk, viszont a Quickwinen versenyképes oddsokból válogathatsz, ami talán könnyít a bónusz kijátszásán.

Quickwin - bónusz
© Quickwin (2023.12.04.)

Quickwin bónusz GYIK

Bármilyen befizetési mód esetén igényelhetem a Quickwin bónuszt?

Nem, a Neteller, illetve Skrill-en keresztül történő befizetések után sajnos nem vagy jogosult az üdvözlő bónuszra, azonban az összes többi fizetési mód esetén igen.

Milyen összegben tudok bónuszra szert tenni?

A bónusz minimum összege 5000, a maximum pedig 35.000 forint. Fontos, hogy kizárólag az első befizetésed összege fog a bónuszba beleszámítani.

Hány nap van a bónusz megforgatási feltételeinek teljesítésére?

A bónusz összeget viszonylag sokszor kell megforgatnod, azonban erre egészen sok idő, 30 nap áll rendelkezésre.

Hírek 🚨

Ki nyeri minden idők legszorosabb angol bajnokságát? | sportfogadási előzetes
Az első két helyezett csatája | Fradi-Paks rangadó