Quickwin

Quickwin

Új
Kifizetési arány
92-95%
Fogadási piacok
13/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
4/6
Értékelés
9.1
Bejelentkezés

QuickWin vélemények

A QuickWin egy 2023-ban alapított online sportfogadóiroda. Bónuszok és promóciók széles tárházával várják a sportfogadókat. A bukméker a Rabidi N.V. alá tartozik, amely Curaҫaón van bejegyezve, az ottani szerencsejátékért felelős hatóság adta ki a működéshez szükséges engedélyt.

„Életkora” miatt nem sok információ érhető el a bukmékerről az interneten, többek között még Wikipédia oldalt sem írtak róla. Ezek kérdéseket vethet fel a sportfogadókban, különösen azokban, akik korábban még nem regisztráltak online fogadóirodánál.

A pénzforgalmi tevékenység egy ciprusi cégen keresztül zajlik, így Európai Uniós működési joggal is rendelkezik a QuickWin. A játékosokat felhívja a mértéktartó szerencsejátékra, a függőség kialakulását megelőző módszerekről és helyekről is tesz említést, valamint kapcsolatfelvételi lehetőséget is nyújt hozzá a weboldalán.

QuickWin keződoldal
©QuickWin (2023.12.20.)

Kiemeli a kiskorúakra vonatkozó tiltást is a szerencsejátékra vonatkozóan. A weboldal Magyarországon jelenleg alternatív linken keresztül érhető el az online sportfogadás Magyarországon lévő szereplői számára. A QuickWin szolgáltatásai közé tartozik sportfogadás, online kaszinó, élő kaszinó, és e-sportok is.

Előnyök és hátrányok

 • Hosszú távú fogadások
 • Nagy választék
 • Átlátható weboldal és alkalmazás mobil felületen
 • Stream hiánya
 • Virtuális rajz ritkasága

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 95%
 • Premier League: 99,5%
 • NB I: 95%

A legnépszerűbb sportág, a labdarúgás egyik eseményét fogjuk az árrés megállapításához megvizsgálni, méghozzá a Manchester United-Chelsea mérkőzéssel.

Manchester United: 2,89 (34,6%)

Döntetlen: 3,77 (26,53%)

Chelsea: 2,54 (39,37%)

Ez összesen 100,5%-ot tesz ki, ami 99,5%-os szorzókulcsot jelent, az árrés (marzsé) pedig 0,5%, ami nagyon jónak mondható a sportfogadók számára az online sportfogadó irodák piacán.

Fogadási piacok

13 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

A QuickWin weboldala puritánnak tűnik első benyomásra. A labdarúgás sportágat nézve széles fogadási piac skálával rendelkezik, amely az egyik alapköve minden online fogadóirodának (az ázsiai hendikep nem található meg, de a végeredmény, félidő eredménye, hendikep, kétesély, gólszerzők igen). A számok dőlt stílusúak, ami eltér a szokásostól, esztétikai értékét pedig mindenki maga döntheti el.

A főoldal tele van ajánlatokkal, a sport fülre kattintva jönnek elő a különböző sportágakra vonatkozó lehetőségek. A népszerű ligák külön felvannak sorolva, hogy a fogyasztónak ne kelljen sokáig keresgélnie más menüpontokban.

Bajnokságok
©QuickWin (2023.12.20.)

Olyan sportági piacok is vannak, mint a padel, a lacrosse, a squash, illetve kelta sportokra is. A téli sportok külön vannak szedve, ezen kívül virtuális sportok és élő fogadási lehetőségek is köszöntenek minket a sport főmenüjében.

Hosszú távú fogadásokra is van lehetőség, amelyek szintén nagyon fontosak egy bukméker legitimációja szempontjából. A hosszú távú fogadások piacai, például a BL végső győztes fogadás, mindenképpen a QuickWin erősségének számítanak, ugyanis az átlagosnál jóval több fogadási lehetőség várja a sportfogadókat.

Élő fogadás

Az élő fogadások szintén nagyon fontos részét képezik egy bookie oldalán. Vélemények szerint ez a második legfontosabb a pre-match fogadások mögött. Az élő fogadásokhoz nagyon fontos az élő streaming szolgáltatás, amely sajnos nem tartozik a legjobbak közé. Streaming egyáltalán nincs, a virtuális pályás rajz pedig nagyon kevés esetben elérhető.

A élő fogadásokat könnyen megtalálja a fogadó, a főmenüben külön füle is van, valamint a sport menüponton belül a képernyő közepén hamar megtaláljuk az éppen zajló eseményeket és az azokra vonatkozó szorzókat.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

Aktuális Quickwin promociók

Bónusz

Quickwin
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
5 000 Ft
Quickwin Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x

A promócióknál érezhető leginkább, hogy a QuickWin nem csak a sportfogadást, hanem a kaszinó szolgáltatást is a portfoliója kiemelt polcára helyezi, hiszen majdnem ugyanannyi ajánlata vonatkozik erre a felületére, mint a sportra.

Mi a sporttal kapcsolatos QuickWin bónuszokkal fogunk foglalkozni. Van egy 100%-os, maximum 35 000 Ft értékű első befizetési bónusza, de érdemes megemlíteni a cashback (10%, akár 150 000 Ft-ig), az akkumulátor (up to 100%), illetve a heti reload (50%, akár 150 000 Ft-ig) bónuszokat is.

Az első befizetési bónusz teljesüléséhez a befizetett összeget legalább 1,50-es eredő oddsal kell megjátszani, majd amikor a fogadás elbírált státuszba kerül, a fogadó részesülhet egy 100%-os bónuszban.

A heti újratöltési bónusz esetében tedd meg az első feljogosító befizetést a hét folyamán, majd legalább egy alkalommal játsszd meg a kezdeti befizetés összegét 1,50-es eredő szorzóval, majd igényelheted az 50% bónuszt a fogadások elbírálását követően.

Funkciók

5 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

4 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

A QuickWin felületén is azok a befizetési módszerek találhatóak meg, amelyek más bukmékereknél is leledzenek. A Mastercard által kibocsátott bank- és hitelkártyák, a Revolut, e-tárcák (Neteller, Skrill 1-Tap, Skrill, Jeton MiFinity), a Paysafecard, valamint kriptovaluták (DAI, BTC, USD Coin, LTC, ETR, XRP, Bitcoin Cash, Tether) is befizetési lehetőséget biztosítanak.

Kifizetéseknél a Paysafecard nem alkalmazható, azonban a banki utalás igen. Az mindenképpen jó hír, hogy sem a befizetésért, sem a kifizetésért nem számolnak fel díjat. Mindegyik típusú tranzakció kapcsán a minimális limit 5000 Ft, a maximális limit pedig 1 000 000 Ft.

Az aktuális magyarországi be- és kifizetési lehetőségekről mindig tájékozódjanak előzetesen a bukmékernél!

Operációs rendszerek

A QuickWin mobilon böngészőben elérhető weboldala letisztultabb, mint az alkalmazás vagy a számítógépes felületen elérhető. Ellenben sokak kritizálják az applikációs felületet. A mobilos weboldalon könnyen megtalálhatóak a különböző menüpontok, keresett események, valamint a szelvények készítése és megtekintése is átláthatóbb.

Az iparágban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a mobilos felületre a sportfogadóirodák, mivel sokkal többször vagyunk telefonközelben. Élő fogadásnál különösen jól jön az a gyorsaság, amelyre ez lehetőséget biztosít.

Nem minden online fogadóiroda fektet ugyanannyi munkát a számítógépen és a mobiltelefonon elérhető felület kialakítására.

Ügyfélszolgálat

3 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

A QuickWin ügyfélszolgálata e-mailen és élő chaten keresztül érhető el, szerencsére van magyar nyelvű kiszolgálás mindkét esetben. Az ügyfélszolgálati felületek nagyon fontosak a fogadóirodák számára, ha fel akarják venni a versenyt versenytársaikkal, ugyanis ez a terület közvetlenül meghatározza a fogyasztói visszajelzést.

Hírek 🚨

Nagy klubok vívnak harcot a feljutásért a Wembleyben | Quickwin tippek
Man City vagy Arsenal? | sportfogadási előzetes

Quickwin GYIK

Mi számít a legnagyobb gyenge pontnak a QuickWinnél?

Az oldal nagyon friss, hiszen 2023-ban jött létre, ezért egyes fogyasztói visszajelzések nem a legpozitívabbak.

Mi mondható el a fogadási piacokról?

A fogadási piacok az oldal erősségei közé tartozik. Ahogy vonulnak ki Magyarországról a hosszú távú fogadási piacoktól roskadozó fogadóirodák, úgy lesz egyre fontosabb, ha egy online bukméker ebben jó kínálatot nyújt.

Melyik felületen érdemes használni az oldalt?

Véleményünk szerint a mobil böngészőn elérhető verzió számít a leghasználhatóbbnak egy sportfogadó számára.

Regisztráció és Quickwin magyar bejelentkezés

Mutatja, hogy mennyire fogyasztóbarát az oldal, hogy amint a regisztráció fülre kattint az ember, felkínálja, hogy melyik bónuszt szeretné aktiválni a fogadó a regisztrációt követően.

Ezt követően e-mail cím, felhasználónév és jelszó megadására van szükség, majd az értesítések kéréséről kell nyilatkozni (e-mail, sms, stb.) a különböző promóciós ajánlatok esetében. Végül a fogadó személyes adatait adja meg (nevét, nemét, születési adatait, lakcímét és telefonszámát), illetve ki kell választania a pénznemet, amelyben játszani fog.

A fiók létrehozása opcióra kattintva zárul le a regisztráció menete.

Összegzés

Összességben kijelenthető, hogy a QuickWin egy nagyon fiatal online sportfogadóiroda. Ahogy a magyarországi lehetőségek egyre szűkülnek a sportfogadók számára, úgy érdemes kutatni újabb és újabb fogadóirodák iránt, különösen, ha remek, egyedi kínálatot nyújtó sportfogadó oldalakat működtető bukmékerek vonulnak ki (Bet365).

Minden esetben érdemes megbizonyosodni az árrésről és a marzséról, de amennyiben az oddsok nem torzítottak a fogadók kárára, addig nyugodtan lehet fogadni az oldalon.

Van mit fejleszteni a felületen (a legnagyobb hiányosságoknak az élő stream és a virtuális rajz hiánya és a számítógépes weboldal mondható), de az oddsok megbízhatóak, az árrés kedvező a fogadók számára, a kínálat a népszerű sportágak esetében bőséges, és bónuszokkal is rendelkezik.

A mobiltelefonon leadott fogadások miatt nagyobb hangsúlyt fektettek (iOS és Android) a mobiltelefonon elérhető weboldal kialakítására, amely stratégiailag megtérül, még ha jó is lenne egy még jobb számítógépes felület.

A kifizetési rendszer eléggé eltolódik a kriptovalutákkal kereskedők felé, de fontos megjegyezni, hogy a nehéz itthoni helyzet ellenére van több lehetőség is be- és kifizetésekre.

A QuickWin egy jónak minősülő online sportfogadóiroda, amely bár még el van maradva tapasztaltabb riválisaitól, valamint elvégeznek néhány fejlesztést az élő fogadások (stream, virtuális rajz létesítése) kapcsán, akkor a piac kiemelkedő szereplőjévé válhat.