Rabona Bónusz

Rabona Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
5 000 Ft
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Min. szorzó
2.00
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.9
Bejelentkezés

Rabona Bónusz részletek

A Rabona 2019 óta van jelen a sportfogadási piacon, tehát ezt az irodát viszonylag az új belépők közé sorolhatjuk. A már rutinos, népszerű fogadási irodákhoz hasonlóan, náluk is elérhető az első befizetési bónusz a frissen regisztráló sportfogadók számára. A 100%-os bónusz minimum 5.000 és maximum 35.000 forint értékű lehet. Emellett a bónusz felhasználását követően 4.000 forintos befizetésmentes freebet bónusz is igényelhető.

Előnyök és hátrányok

  • nagy összegű bónusz
  • nincs szükség külön bónusz kódra
  • lehetőség +4000 forintos bónusz igénylésére
  • magas szorzó a megforgatási követelményeknél
  • 30 napos határidő az első befizetéstől kezdve

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap az első befizetés után

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Ahhoz, hogy jogosult lehess a Rabona üdvözlő bónuszra, a regisztrációt követően legalább egyszer meg kell játszanod az első befizetés teljes összegét, minimum 1,5-ös szorzóval. Ezt követően teljesítened kell a megforgatási követelményeket, a befizetés és a bónusz összegét 6 alkalommal kell megjátszanod. Ezt egyszeri fogadás esetén 2.00, kombinált szelvénnyel pedig 1,50-es minimum szorzóval kell tenned. A maximum tét 16.000 forint a megforgatáskor. A feltételek teljesítésére 30 nap áll rendelkezésre az első befizetés napjától kezdve.

Tippek

Fontos, hogy sok bónusszal ellentétben, itt nem kapod meg automatikusan a számládra a bónuszt. A Rabonánál az ügyfélszolgálaton kell jelezned az igénylésedet, amelyet az alábbi e-mail címen tudsz elérni:support@rabona.com

Szintén fontos, hogy amennyiben az első befizetésed Skrill vagy Netelleren keresztül töltöd fel, akkor nem tudod igénybe venni a bónuszt. 

A Rabona még csak néhány éve van jelen a piacon, ezért a nagy népszerű fogadóirodákhoz képest lehetnek eltérések a szabályzataikban, általános felhasználási feltételeikben. Továbbá, a feltételek, ahogy a sportfogadási bónuszok mindegyikénél, úgy itt is folyamatosan változhatnak, amiről persze igyekszünk tájékoztatni, de a biztonság kedvéért alaposan olvasd át mielőtt egy bónuszt/promóciót veszel igénybe.

Ne felejtsd el, hogy ha már felhasználtad a Rabona első befizetési bónuszt, lehetőséged van 4000 forint freebet igénylésére, amelyet szintén az ügyfélszolgálaton kell jelezned.

Példa

Segítségképp egy példán keresztül leírjuk a maximális (35.000 forint) értékű bónusz megszerzésének menetét. A Rabona főoldalán, illetve a promóciók fülre kattintva is megtalálod a sportfogadásra vonatkozó első befizetési bónuszt. Itt már csak a „regisztráció” gombra kell kattintanod, megadni a szükséges adatokat, és kész is az új számlád. A maximális bónusz összeg kihasználásához tölts fel 35.000 forintot. Innentől kezdve 30 nap áll rendelkezésedre, hogy végrehajtsd a megforgatási követelményeket. Először is a teljes feltöltött összeggel kell fogadnod, minimum 1,50-es szorzó mellett. Amint a fogadás megtörtént, jogosult vagy a bónuszra. A befizetett pénzt és a szerzett bónusz összegét hat alkalommal kell megforgatnod. Egyéni sportfogadásoknál 2.00, kombinált szelvényen pedig 1.50-es szorzóval. A fogadásoknál maximum 16.000 forintos fogadás számít bele a megforgatási követelmények közé. Összefoglalva tehát, a befizetett pénzt és a szerzett bónusz összegét hat alkalommal kell megforgatnod (= 6x 35.000 + 6x 35.000 = 420.000 Forint).

Következtetés

A Rabona befizetési bónusz ideális lehet a kezdő fogadók és a rutinos játékosok számára is, hiszen 5.000 forinttól kezdve 35.000 forintig dönthetsz a bónusz összegének mértékéről az igényeidnek megfelelően. Ez azért jó, mert a sportfogadási stratégiák játékosonként változnak, van, aki kisebb és van, aki nagyobb összeggel tud jobban profitálni. A megforgatási feltételekhez szükséges minimum odds ugyan kicsit magas, viszont a fogadásokat alaposan átgondolva egy nagyon jó 100%-os bónuszra tehetsz szert. Rabona bónusz kódra nincs szükség az aktiválásához. Összességében hasonló a legtöbb népszerű fogadóoldal által kínált üdvözlő bónuszokhoz, mindent összevetve náluk 89/100 a Rabona bónusz értékelése.

Rabona - sport bónusz.
©Rabona (2023.07.01.)

Rabona bónusz gyakori kérdések

Más fogadóoldalakhoz képes soknak számít a megforgatások száma a Rabona bónusz esetében?

Nem. Van több olyan népszerű bukméker, ahol 6-nál többször kell megforgatnod a bónusz összegét a feltételek teljesítéséhez. A hatszoros megforgatás teljesen átlagosnak számít, hiszen oldalunkon is találsz több olyan irodát, ahol szintén ennyiszer kell megforgatnod a befizetés és a bónusz összegét. Ebből a szempontból tehát nem mondhatóak kedvezőtlennek a bónusz feltételei, igaz van, ahol kevesebbszer, vagy egyáltalán nem kell megforgatnod a bónusz megszerzéséhez.

Hogyan tudom igényelni a Rabona 4000 forint értékű freebet kreditjeit?

A krediteket csak a bónusz megforgatási követelményeinek teljesítését követően tudod igényelni. A Rabona honlapján található hivatalos tájékoztató szerint az ügyfélszolgálat elérhetőségein keresztül kell jelezned az igénylésed.

Megbízható a Rabona bónusz?

A Rabona oldala néhány évvel ezelőtt kapcsolódott be a sportfogadó irodák közé, ami miatt sokan bizalmatlanok az oldallal szemben. Tény, hogy még nem rendelkeznek sok engedéllyel és nem működnek együtt olyan játékos védelmi szervezetekkel, mint a már régebben alapított fogadóirodák, de a felhasználók visszajelzései alapján, és saját tapasztalatunk alapján is mondhatjuk, hogy megbízható az oldal, így a bónuszokat is nyugodtan igénybe lehet venni.

Hírek 🚨

Newcastle-be látogat az Arsenal szombat este | Rabona sportfogadási előzetes
Szuperrangadó a Premier League tavalyi két bajnokaspiránsa között | Rabona sportfogadási előzetes