Zodiacbet Bónusz

Zodiacbet Bónusz

Elsö befizetési bónusz
Új
Max. bónusz
40 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
4 000 Ft
Megforgatási követelmények
10x bónusz megforgatása
Min. szorzó
1.80
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
8.5
Bejelentkezés

Zodiacbet Bónusz részletek

A 2020-ban alapított fogadóiroda már csaknem húsz elérhető sportággal várja a játékosokat, emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a virtuális és az e-sportra is. A sportrajongóknak 100%-os, akár 40.000 forint értékű Zodiacbet üdvözlő bónusszal készülnek, hogy már a kezdetekkor is minél több esélyed legyen nyerni. Ehhez az újonnan nyitott számládra a regisztrációt követően minimum 4000 forintot kell feltöltened. A bónuszod összegét a ZodiacBet bónusz kód beírása után azonnal megkapod. A bónusz, illetve az abból tett fogadásaid során összegyűjtött összeg készpénzes kifizetéséhez a befizetett összeget és a bónuszösszeget tízszer kell megforgatnod. A feltételek teljesítése során a megtett piac szorzója nem lehet kisebb 1,80-nál, a visszaforgatásra 30 nap áll rendelkezésre.

Előnyök és hátrányok

  • letisztult design, egyszerű kezelés
  • magas bónusz összeg
  • szigorú megforgatási feltételek
  • bónusz kód használata szükséges

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

A bónuszod összegének, illetve a felhalmozott nyereményed készpénzes kifizetéséhez teljesítened kell a fogadóirodák által meghatározott visszaforgatási feltételeket. A ZodiacBet esetében a bónuszösszeg és a befizetett összeg megforgatására tíz alkalommal van szükség. A teljesítés során megtett szorzók nem lehetnek 1,80-nál kisebbek. A maximális fogadási összeg a megítélt bónusz 50%-a lehet. Az érvénytelen, - visszatérített, törölt, elutasított - fogadások nem számítanak bele a visszaforgatás követelményeibe. A maximálisan megnyerhető összeg a befizetett összeg tízszerese. Korlátozások néhány piacra a ZodiacBetnél is érvényesek, az NHL piacok közül mindegyikre, az NBA-ben pedig a következőkre: „Kétesélyes első pontszerző“, „Kétesélyes utolsó pontszerző“, „Csapat legeredményesebb negyede“, „Kétesélyes Elsőként éri el“.

Tippek

Figyelj arra, hogy a bónusz kizárólag a ZB100S bónuszkód használatával tudod igénybe venni, amennyiben nem használtad, egyeztess az ügyfélszolgálattal.

A visszaforgatás teljesítésekor figyelj arra, hogy melyik piacokon szabott meg korlátozásokat a ZodiacBet. Az NHL és az NBA piacoknál érdemes főként figyelni erre.

Példa

Szokásunkhoz híven ennél az irodánál is bemutatjuk a maximális bónusz megszerzését egy példán keresztül. A ZodiacBet esetében ez 40.000 forintot jelent. A „regisztrálj most” lehetőségre kattintva válaszd ki az „Üdvözlő bónusz sport” bónuszt és végezd el a regisztrációs folyamatot. Amint ezzel elkészültél, a bejelentkezést követően el is indíthatod az első befizetést. A maximális bónusz összeghez tölts fel 40.000 forintot a számládra. A bónuszod aktiválásához a következő ZodiacBet bónusz kódot kell megadni: ZB100S. Amint megkaptad a 40.000 forintos összeget, a már említett feltételek betartásával 30 napod áll rendelkezésre visszaforgatni. A feltöltött összeg + a bónusz összeg, tehát 40.000 + 40.000 forint kell, hogy megforgatásra kerüljön tíz alkalommal. Ez azt jelenti, hogy 80.000 forint x 10, azaz 800.000 forintot kell megjátszani, ha a maximális ZodiacBet befizetési bónuszra törekszel.

Következtetés

A ZodiacBet sportfogadási bónuszát talán inkább a gyakorlottabb fogadóknak tudnánk javasolni. Akinek már van esetleg másik oldalnál is számlája, hozzá szokhatott a megforgatási feltételekhez. Itt ennél viszonylag magas összeget kell rövid idő alatt visszaforgatni, ami egy kezdő számára nem feltétlen teljesíthető könnyen. Aki kezdő játékosként úgy dönt, hogy ki szeretné próbálni ezt a bónuszt, mindenképp kisebb összeget javasolnánk. Igaz az aktiváláshoz bónusz kód is szükséges, de a folyamat nagyon gyors és egyszerűen megcsinálható. A kódot és a ZodiacBet regisztrációhoz vezető linket az oldalunkon megtalálod.

Zodiacbet regisztrációs bónusz
©Zodiacbet (2023.01.30.)

ZodiacBet bónusz GYIK

Biztonságban vannak az adataim a ZodiacBet-nél?

Igen, a fogadóoldal modern, biztonságos rendszerben tárolja és továbbítja az adatokat.

Nem jól jelenik meg a fogadásszelvény, mit tudok tenni?

Ez a kérdés a ZodiacBet hivatalos oldalán is szerepel a kérdések közt, miszerint sokaknál felmerül a probléma, hogy a szelvény a képernyőn túlságosan a szélen jelenik meg. A bukmékernél azt javasolják, hogy ilyenkor a képernyőfelbontáson érdemes változtatni, amely ideális esetben 1024×768, vagy ennél magasabb érték.

Kinek érdemes regisztrálnia a ZodiacBet-re?

Kezdők és gyakorlott fogadóknak is bátran ajánljuk az oldalt, az e-sport és a virtuális sport kedvelőinek, illetve a labdarúgás rajongóinak pedig különösen érdemes kipróbálnia a ZodiacBet-et.