Zodiacbet

Zodiacbet

Új
Kifizetési arány
91-94%
Fogadási piacok
14/14
Mobil
Fizetési lehetőségek
3/6
Értékelés
8.5
Bejelentkezés

Zodiacbet vélemények

A Zodiacbet szintén a fiatal online bukmékerek közé tartozik a sportfogadás területén. Bónuszokkal és promóciókkal várják a sportfogadók táborát. A portál a Bellona N.V.A. nevű cég alá tartozik, Curaҫaón van bejegyezve, az ottani szerencsejátékért felelős hatóság által kapták meg a szükséges licenszüket.

2020-as alapítása miatt nem sok információ terjed róluk az interneten, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne tapasztalt szakemberek alkotnák csapatukat. Ezek kérdéseket vethet fel a sportfogadókban, különösen azokban, akik korábban még nem regisztráltak a bookie-nál + vélemények szerint hamarosan a legjobbak között fogjuk őket számon tartani.

Európai Uniós működési joggal rendelkező cég a Zodiacbet. A mentális egészség megőrzése érdekében a játékosok figyelmét felhívja a felelősségteljes szerencsejátékra, a függőség kialakulását megelőző módszerekről és helyekről is közöl információkat, valamint kapcsolatfelvételi lehetőséget is nyújt ezekhez a honlapján.

Előnyök és hátrányok

 • Átlátható, közérthető dizájn a honlapon
 • Széles választék
 • Jó ki- és befizetési opciók
 • Forintot nem lehet használni tranzakciók során
 • Nincs stream

Kifizetési arány*

 • Bajnokok ligája: 91,7%
 • Premier League: 93,1%
 • NB I: 92,4%

A legnépszerűbb sportág, a labdarúgás egyik eseményét fogjuk az árrés megállapításához megvizsgálni, méghozzá a Liverpool-Chelsea mérkőzéssel.

Liverpool: 1,54 (64,9%)

Döntetlen: 4,50 (26,53%)

Chelsea: 5,00 (20%)

Ez összesen 107,4%-ot tesz ki, ami 93,1%-os szorzókulcsot jelent, az árrés (marzsé) pedig 6,9%, ami átlagosnak (vagy annál kicsit magasabbnak) mondható a sportfogadók számára az online sportfogadó irodák piacán.

Fogadási piacok

14 / 14
 • Végeredmény 1X2
 • Felett/Alatt
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • Két esély
 • Pontos végeredmény
 • Félidő/Végeredmény
 • Hendikep
 • Ázsiai hendikep
 • Nincs fogadás döntetlenre
 • Első félidő 1X2
 • Második félidő 1X2
 • Első gólszerző
 • Utolsó gólszerző
 • Gólszerző bármikor

A Zodiacbet weboldala átláthatónak tűnik első ránézésre. A labdarúgást nézve széles fogadási piaci hálóval rendelkezik, ez az egyik alappillére minden online sportfogadóirodának (többszáz fogadási lehetőség egy mérkőzésen). A számok és a betűk hagyományos stílusúak, az egyszerű nagyszerű elver törekedhettek a készítők.

A főoldal tele van ajánlatokkal, a sport fülre kattintva jönnek elő a különböző sportágakra vonatkozó lehetőségek. A népszerű ligák külön felvannak sorolva a bal oldalon, hogy a fogyasztónak ne kelljen sokáig keresgélnie máshol, fent pedig a promóciók fül is elérhető. A Zodiacbet vélemények szerint ezért is jól halad a hírnév felé.

Az F1 fogadások is nagyon népszerűek a magyar sportfogadók körében.

Zodiacbet
© Zodiacbet (2024.01.29.)

Olyan sportági fogadási lehetőségek is vannak, mint az ausztrál Futball, a teremlabdarúgás, és a a Speedway. Vannak még többi sportágak, akik külön vannak szedve a bal oldalon található oszlopban, valamint a téli sportok is külön kategóriában vannak.

A magyar és a magyarországi felhasználók örülhetnek, hogy egy ilyen könnyen kezelhető, átlátható felületű webdizájnt kapnak kézhez, aminek a használata egyszerű. A kiterjedt speciális fogadási piacon található lehetőségek is jelzik, hogy érdemes komolyan venni ezt a szervezetet.

Élő fogadások

Az élő fogadások egy másik alappillérét képezi egy fogadóiroda oldalán. Sokan úgy gondolják ez a második legfontosabb tényező a meccs előtti fogadásokat követően. Az élő fogadásokhoz nagyon fontos az élő streaming szolgáltatás, azonban ezzel nem rendelkezik a Zodiacbet. Az élő közvetítések mindig elősegítik a fogadók élő fogadási tevékenységét.

A élő fogadásokat könnyen megtalálja a fogadó, a főmenü tetején lévő sorban, labdarúgásban és teniszben kifejezetten versenyképes oddsokkal rendelkezik a Zodiacbet, e-sportok területén pedig óriási a választék, sokan manapság csak az e-sportok miatt regisztrálnak online fogadóirodánál.

Egyéb jellemzők (bónuszok, oddsnövelők, fogadási kreditek)

Aktuális Zodiacbet promociók

Bónusz

Zodiacbet
Új
Max. bónusz
40 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.80
Min. betét
4 000 Ft
Zodiacbet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 10x

A promóciók fülre kattintva érhetők el a különböző bónuszok. Itt található a 100%-os, akár 40 000 Ft értékű üdvözlő bónusz, az 50%-os, akár 20 000 Ft értékű újratöltési bónusz, a havi 20 000 Ft értékű ingyenes fogadási token ajánlat, a 10 000 Ft értékű ingyenes fogadási ajánlat, valamint írásunkkor esedékes Afrikai Nemzetek Kupája 50%-os, akár 20 000 Ft értékű befizetési bónusz ajánlata is.

Az üdvözlő bónusznál a befizetett összeg 100%-át kapja meg a fogadó a Zodiacbettől, max 40 000 Ft értékben. A minimális befizetési összeg ebben az esetben 4 000 Ft. A Zodiacbet bónuszt és a befizetés összegét összesen 10-szer kell megforgatni, mielőtt jogosult lenne a játékos a kifizetésre.

Ezt 30 napon belül kell elvégezni. A minimum odds 1,80.

A sport promóciós ajánlatokon kívül kaszinó promóciók is vannak, amiket a kaszinó promóciók fülre kattintva találhat meg a fogyasztó.

Funkciók

6 / 8
 • Fogadás fokozó
 • Fogadásépítő
 • Korai Kifizetés
 • Élő közvetítés
 • Gyűjtő bónusz
 • Újratöltési bónusz
 • Üdvözlő bónusz
 • Ingyenes fogadás

Befizetési módok

3 / 6
paysafecard
Visa
Mastercard
Skrill
NETELLER
Átutalás

A befizetési módszerek nagyon fontosak a sportfogadók számára, különösen a mai viszonyok között. Az elérhető befizetési és kifizetési módok közé tartozik a Skrill, a Neteller, a VISA, a MasterCard, az ecoPayz, a QIWI, a WebMoney, a Klarna, a Rapid Transfer, és a Paysafecard.

Itt is igaz, hogy jó, ha a kifizetési és a befizetési módszerek megegyeznek, ez általánosságban elmondható minden online fogadóiroda esetében.

Semmilyen jutalék nem kerül felszámolásra befizetés vagy kifizetés esetén, amely a pozitívumok közé tartozik.

Az aktuális magyarországi be- és kifizetési eljárásokról mindig értesülj előzetesen a sportfogadóirodánál!

Operációs rendszerek

Amikor a Zodiacbet mobilos verzióját vizsgáljuk, egy letisztultság tapasztalható. Ez mindig fontos a sportfogadók számára, hogy könnyen találhassák meg a fogadni kívánt esemény(eke)t.

Mivel az emberek manapság több időt töltenek a mobiltelefonjuk nyomkodásával, mint szinte bármivel az alváson kívül, nagyon fontos, hogy kifinomult szolgáltatást nyújtson a bukméker fogyasztói számára.

Alkalmazás nincsen, nem elérhető, amivel nincsen egyedül a piacon a Zodiacbet. A böngészőből elérhető verzió legalább annyira jó minőségű, mint a számítógépes verzió, sőt, talán még jobb. A kijelző méreteihez jól alkalmazkodnak az arányai, könnyen megtalálhatóak a keresett események, és talán átláthatóbb is, mint a számítógépen.

Ennek élő fogadásnál legalább akkora a jelentősége, amikor is minden másodperc számít. Az online fogadóirodák nem mindegyike fektet ugyanakkor hangsúlyt a két felületre, szerencsére a Zodiacbet esetében ez nem mondható el.

Ügyfélszolgálat

3 / 5
 • Élő chat
 • E-mail
 • Telefon
 • Gyakori kérdések
 • Közösségi média

Az ügyfélszolgálat a Zodiacbet egyik legnagyobb erősségei közé tartozik. Ezt nem minden fogadóiroda mondhatja el magáról, ám a Zodiacbet esetében egy 0-24 órás ügyfélszolgálattal van dolgunk, amely szívesen segít a fogadóknak, amennyiben azok nem találták meg kérdésükre a választ a gyakori kérdések rovatban.

A GYIK-ben feltett kérdésekre is egyértelmű válaszokat ad meg a bukméker, ezért bizonyos esetekben még az ügyfélszolgálati chat felkeresése sem szükséges.

Regisztráció és Zodiacbet magyar bejelentkezés

Nagyon fontos, hogy a regisztráció és a bejelentkezés menete is zökkenőmentesnek mondható. Amint szeretne regisztrálni az ügyfél, kiválaszthatja a bónuszt, amelyet szeretne alkalmazni a regisztrációt követően. Ezt követően az e-mail cím, a felhasználó név és a jelszó megadása lesz szükséges.

A többi szükséges adat megadását követően lehet befejezni a regisztrációt

Zodiacbet GYIK

Mi mondható el a Zodiacbet ügyfélszolgálatáról?

A Zodiacbet ügyfélszolgálata az oldal erősségei közé tartozik. 0-24 órás segítséget kaphatunk bármilyen felmerülő kérdésünk esetén, amennyiben az oldalon található GYIK felületen nem kaptunk választ kérdésünkre.

Milyen promóciókkal rendelkezik a fogadóiroda?

A promóciók sokrétűek. Ez az egyik legvonzóbb minden fogadó számára, amikor azok új online bukmékert keresnek maguk számára. Sport és kaszinó promóciókkal is rendelkezik a Zodiacbet.

Mit lehet elmondani az árrésről?

Az árrés némileg nagyobb az átlagosnál a többi fogadóirodához képest, ez a gyengeségek közé tartozik.

Összegzés

Összességben kijelenthető, hogy a Zodiacbet egy nagyon fiatal online sportfogadóiroda. Ahogy csökkennek a lehetőségek a magyarországi sportfogadók előtt, úgy lesz egyre fontosabb újabb és újabb fogadóirodák után kutatni.

Mindig érdemes kiszámolni az árrést és a marzsét (erről korábban már írtunk), de amennyiben az oddsok nem torzítottak a fogadók kárára, addig nyugodtan lehet fogadni az oldalon. Véleményünk szerint ezek nem a legkedvezőbbek a Zodiacbetnél.

A felületen nincs sok fejleszteni való a kínálat a népszerű sportágak esetében széleskörű és bónuszokkal is bőségesen rendelkezik.

A mobiltelefonon leadott fogadások miatt nagyobb hangsúlyt fektettek (iOS és Android) a mobiltelefonon elérhető weboldal kialakítására, amely stratégiailag kifizetődő. Ez a felület talán jobb is, mint a számítógépes verzió.

A kifizetési rendszer és a befizetési módszerek is széles skálán mozognak.

A Zodiacbet véleményünk szerint egy jónak minősíthető sportfogadó portál, amely bár nem olyan népszerű, mint ismertebb riválisai, az oddsok fejlesztése esetén a közönség kedvencévé válhat.