Hírek - bet365

Még van esély a legjobb nyolcba kerülésre, Brazília a követkető ellenfél – fogadási piacok

A férfi kézilabda világbajnokság középdöntős szakaszának első meccsét Svédország ellen játszotta a magyar válogatott. A portugálok elleni csúfos vereség után nagyon össze kellett szednie magát a magyar csapatnak, hiszen Svédország eddig hibátlan a vb-n. A mérkőzés kezdetekor úgy tűnt, hogy sikerült túllépni az előző meccsen, szépen működött a támadójátékunk, egy-egy befejezésbe csúszott csak hiba. A meccs elejétől kialakuló 2-3 gólos hátrányt kisebb nagyobb különbségekkel az első játékrészben végig vittük magunkkal. A második félidő során a svédek elképesztően gyors támadójátékával egyre kevésbé tudták tartani az iramot a magyarok, így a különbség is egyre nőtt. A végére a svédek nagyon elhúztak, 10 gólos különbség is volt a két csapat közt, a végeredmény pedig 37-28 lett a javukra.

Esély a továbbjutásra

A svédek ellen ugyan kikapott a magyar csapat, a portugál-brazil meccs viszont számukra kedvezően, döntetlennel végződött. Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatottnak még van esélye elcsípni a továbbjutást érő második helyezést a középdöntős csoportban. Matekozni még nem érdemes, hiszen nagyon sok forgatókönyv szóba jöhet, a legfontosabb jelenleg az, hogy a következő, Brazília elleni meccsen nem szabad hibázni. A mérkőzés pénteken (01.18) este 6 órakor kezdődik, a fogadási oldalak közül most ismét a bet365 hu lehetőségeit választottuk.

Fogadás a Brazília – Magyarország meccsre a bet365-nél

A kézilabda vb 2023 fogadási tippeket a brazil-magyar összecsapással folytatjuk, nézzük milyen szorzókat ajánl a bet365!

Piacok
Győztes – Brazília3,50
Győztes – Magyarország1,25
1. félidő hendikep – Magyarország -1,51,80
Dupla eredmény – Magyarország – Magyarország1,67
Játékos gólok – Rosta Miklós 4, vagy több gól1,53
Játékos gólok – Jean Pierre Dupoux 4,5 felett1,80
Oddsok – 2023.01.20. 11:00

Az esélyeket tekintve – és persze a magyarok sikerében bízva – inkább Magyarország javára tehető szorzókat gyűjtöttem ki a bet365 hu oldaláról. A hendikep fogadásoknál a végeredményre -3,5-ös magyar fogadást ajánlottak, aminél én valamivel biztosabbnak láttam az 1. félidőre tehető -1,5-ös hendikepet, persze bízzunk benne, hogy az első verzió is be fog jönni. Annak ellenére, hogy a magyar győzelemre mindössze 1,25 a szorzó, a dupla végeredménynél, tehát félidő/játékidő eredményénél Magyarországra viszonylag jó, 1,67-es az odds. Rosta Miklós nevével már korábbi tippjeinknél is találkozhattál, viszont a svédek ellen szerzett 7 gólja után ki mást emelhetnék ki? 4 vagy több szerzett gólja esetén 1,53-szorosát nyerhetjük a feltett tétünknek. Végül a braziloktól is kiemeltem egy játékost, Dupoux-t, aki eddig 22 gólos a vb-n, és úgy sejtem, hogy a magyarok ellen sem fogja majd vissza magát.

Fő piacok a brazil-magyar vb mérkőzésre a bet365-ön.
©bet365 2023.01.19. 11:00

Regisztrálj a bet365-nél, és szerezd meg az akár 15.000 forint értékű bet365 bónuszt!

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új Bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Australian Open az Unibet-nél: 25%-os élő nyereménynövelő
következő cikk
Arsenal-Manchester United fogadási előzetes