Brazília-Szerbia header kép

Brazília-Szerbia fogadási előzetes

Csütörtökön 20:00-tól Brazília-Szerbia mérkőzést rendeznek a 2022-es világbajnokság G-csoportjában, ahol Svájc és Kamerun kapott még helyet. A mérkőzést felvezető előzetesünkben esélyeket latolgatunk, valamint feltérképezzük, hogyan érkezik a két csapat a világbajnokságra.

Brazília a világbajnokság esélyesének számít a fogadási oldalak szerint (Bet365: 4.75), ezért ezt a mérkőzést különösen nagy érdeklődés fogja követni. Szerbiával négy éve, a 2018-as világbajnokságon is találkoztak a brazilok, akkor 2-0-s győzelmet arattak az ötszörös világbajnokok, ami a brazilok csoportelsőségét, valamint Szerbia kiesését jelentette. Ezt megelőzően 2014-ben találkozott a két csapat egymással barátságos meccsen, akkor a brazilok 1-0-ra nyertek.

Brazília-Szerbia fogadási előzetes

Ha a két csapat legutóbbi mérkőzéseit nézzük meg, a brazilok a legutóbbi hét mérkőzésüket megnyerték, 26-2-es gólaránnyal, a legutóbbi négy ellenfelük pedig vb-résztvevő volt, akiket 14-2-es gólaránnyal intéztek el. Válogatott mérkőzések esetében mindig nehezebb esélyeket latolgatni, egyrészt a minta kis mérete miatt, másrészt pedig azért, mert az felek között túlzott a tudáskülönbség.

Brazília-SzerbiaBet365 oddsUnibet odds
bet365 befizetési bónuszUnibet befizetési bónusz
Brazília1.401.46
Döntetlen4.504.70
Szerbia8.007.35
oddsok: 2022.11.17.

Gólerős szerb csatárok

A szerbek veretlenek az elmúlt öt mérkőzésükön, négy győzelmet aratva, 13-4-es gólarányt produkálva. Habár ők egyetlen vb-résztvevővel sem játszottak ezeken a mérkőzéseken, a Nemzetek Ligájában játszott mérkőzéseik egy tisztább képet adnak a csapatról, mivel ellenfeleik szintje sokkal közelebb állt az övékéhez.

A szerbeket leginkább csatáraik gólerős játéka jellemzi, ugyanis a keretükben tudhatják Aleksandar Mitrovićot, Luka Jovićot, és Dusan Vlahovićot is, azonban érdemes kiemelni Dusan Tadićot és Sergej Milinković-Savićot is a középpályáról.

Mitrović négy gólt szerzett a nemzeti csapat elmúlt öt meccsén, azonban kérdéses, hogy a Fulham játékosa milyen állapotban lesz a vb-n a sérülése miatt.

Esetleges kezdőcsapatok

Brazília: Alisson- Danilo, Silva, Marquinhos, A.Sandro- Casemiro, Fred- Raphinha, Neymar, Vinícius- Richarlison

Szerbia: V. Milinković-Savić- Milenković, Veljković, Pavlović- Zivković, Lukić, Milinković-Savić, Kostić, Tadić- Vlahović, Mitrović

A brazilok az elmúlt öt világbajnoki nyitómeccsükből négy alkalommal győztek, és egy döntetlent értek el, míg Szerbia amióta ezen a néven szerepel világbajnokságokon (2010 és 2018) egy győzelmet és egy vereséget számlál.

Kevés gól?

A világbajnoki csoportmérkőzések első fordulós mérkőzései nehezen megtippelhetők. Az idei vb-n ez különösen igaz lesz, ugyanis a csapatok felkészülési időt sem kaptak a torna előtt barátságos mérkőzések lejátszására. Ez hatással lesz a csapatok teljesítményére, a mérkőzésekre, így a sportfogadókra is.

Mivel a válogatottak kevés mérkőzést játszanak azonos színvonalú ellenféllel szemben, az óvatosságot tartjuk kifizetődőbb magatartásnak sportfogadási szempontból, különösen a torna elején.

A csoportkör három fordulóból áll, ezért az első fordulóban elért eredmény után még lehet javítani, nincs győzelmi kényszer a csapatokon, ezért általánosságban szorosabb mérkőzések várhatóak a csoportkör elején.

Ezért tippekként javasoljuk az 1.félidő eredménye: Döntetlen 2.45 (Unibet), valamint a Nincs gól 28:00 előtt 1.83 (Bet365) tippeket.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Elindult az oldalunk!
következő cikk
4 mérkőzés kihívás | foci vb bet365