Hírek - bet365

4 mérkőzés kihívás | foci vb bet365

Már javában zajlik a labdarúgó-világbajnokság, amely keretein belül 4 csoportmérkőzést rendeznek minden játéknapon. Meccsekben tehát nem szűkölködünk, sőt van, hogy gólokban sem, hiszen már rögtön az első játéknapon a B csoportban szereplő Anglia és Irán összecsapása nyolc gólt hozott, 6-2-es angol győzelemmel. A franciák és a spanyolok is hozták a tőlük elvárt formát, viszont nagy meglepetésre Argentína alulmaradt Szaúd-Arábiával szemben, és a németek sem remekeltek Japán válogatottja ellen.

A hetekig tartó fociőrületet a legjobb fogadási oldalak is kihasználják, idén is számos promócióval és játékkal készültek a vb alkalmából. A bet365-től már egyébként is megszokhattuk, hogy szuper ajánlatokat adnak felhasználóiknak. Náluk érhető el az egyik legkedvezőbb első befizetési bónusz, amivel akár 15 000 forint értékű bet365 fogadási kreditet zsebelhetnek be az új felhasználók.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A világbajnokságra egy teljesen ingyenes játékkal készültek, ami a bet365 4 mérkőzés kihívás nevet kapta. A csoportkör meccsei alatt minden játéknapon 4 összecsapás kerül megrendezésre. A játék célja, hogy az egy játéknapon rendezett mérkőzések végeredményei közül a lehető legtöbbet eltaláljuk.

4 mérkőzés kihívás a bet365-nél
© bet365 (2022.11.27.)

A játék részletei

A játékra minden meccsnapon az első mérkőzés kezdőrúgásának elvégzéséig érvényes a nevezés. Személyenként kizárólag egy nevezés engedélyezett, máskülönben a bet365 érvényteleníti azt. A tippeket a bet365 kezdőoldalán lévő „Világbajnokság” fül, „Ingyenes játékok” menüpontjánál tudod megtenni. A játék automatikusan felsorolja neked az adott napon rendezett 4 meccset, neked pedig nincs más dolgod, csak megtippelni azok végeredményét. Ha meggondolnád magad, a már beírt és elmentett eredményeket a kezdőrúgásig bármennyiszer módosíthatod. Minden nap új játék kezdődik, így, ha valamiért egy napot kihagynál, a következő nap ugyanúgy folytathatod a tippelést. Az előző és az aktív tippeket is a bet365 4 mérkőzés kihívás oldalának „Történetem” részén találod. Ha nagyon jól tippelsz és mind a négy eredményt pontosan eltalálod, akkor 20 000 forint készpénzben kivehető összeg lesz a nyereményed. Amennyiben kettő vagy három tipped helyes, akkor 500, illetve 2000 forint értékű kredit kerül jóváírásra a számládon. Egy eltalált végeredmény esetén sajnos nem jár semmilyen díj.

Ha valamit, ezt a játékot mindenképpen megéri kihasználni, hiszen minden felhasználó teljesen ingyenesen juthat kredithez vagy akár készpénzben kifizethető összeghez. Amennyiben érdekel, hogy milyen további lehetőségeket kínál a sportfogadás Magyarországon, nézz körbe a honlapunkon, ahol találhatsz egy összehasonlítást a fogadóoldalakról és az üdvözlő bónuszokról, valamint rendszeresen friss hírekkel jelentkezünk.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Brazília-Szerbia fogadási előzetes
következő cikk
Bwin: Gól a hosszabbításban promóció a világbajnokságon