22bet hírek

Szenvedő óriások találkoznak a Stamford Bridge-en | Chelsea-Liverpool 22bet fogadási prognózis

A Premier League-ben elmaradt mérkőzések pótlására kerül sor kedden és szerdán. Az idény két legnagyobb csalódásának számító Chelsea és Liverpool kedden találkoznak Londonban a Stamford Bridge-en. A Chelsea számára csupán a Bajnokok Ligájában maradt esély a szezon megmentésére, míg a Liverpool egyre nehezebb helyzetben van a BL-indulást érő 4. hely kiharcolása szempontjából, miután 4-1-es vereséget szenvedtek a Manchester City otthonában a hétvégén.

A 22bet remek Chelsea-Liverpool fogadási piacokkal áll elő a kedd esti találkozóra. A 22bet vélemények szerint a feltörekvő online sportfogadó irodák közé tartozik, amely szeretne betörni a nagyobb hagyományokkal rendelkező piaci riválisok közé.

Az oddsok a 2023.04.03. 13:30-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak. A fejlett statisztikai adatok az Fbref oldaláról származnak.

Menedzser nélküli londoniak

A Chelsea vasárnap menesztette Graham Pottert, a csapat edzőjét. Potter szezon közben érkezett a Brighton and Hove Albion csapatától, azonban 7 hónap után a rossz eredmények miatt távozni kényszerült. A Chelsea körülbelül 600 millió eurót költött el átigazolási díjak kifizetésére az elmúlt két átigazolási időszakban, azonban a rengeteg újonnan érkező játékos, Thomas Tuchel vezetőedző szeptemberi távozása, majd Potter érkezése rengeteg felfordulással járt.

Potter nem tudott csapatot csinálni a páratlanul felduzzasztott keretből, még ha a csapat teljesítménye jobb is volt az eredményeknél. A StatsBomb adatai alapján Potter alatt a bajnokságban csupán 19 gólt lőtt a csapat 26,36 várható gólból.

Ez nagyon balszerencsés helyzetkihasználásra utal, különösen ha észben tartjuk, hogy egy gól nagyjából egy szerzett pontnak felel meg a labdarúgásban. Potter stábja a szezon végéig a kispadon marad, vagyis eddigi segédedzője, Bruno Saltor vezeti majd a „kékeket”

Idegenben gyenge Liverpool

A Liverpoolnál 12 csapat is több pontot gyűjtött ebben a bajnokságban idegenben, többek között a már két edzőt is menesztő Chelsea, a Brendan Rodgerst szintén vasárnap menesztő, kieső helyen álló Leicester City, valamint az utolsó helyezett Southampton is a „vörösök” előtt áll az idegenbeli tabellán.

Chelsea-Liverpool mérkőzést rendeznek kedden az angol bajnokságban.
©22bet (2023.04.03.)

A Liverpool -10-es gólkülönbséggel, -3,3 várható gólkülönbséggel rendelkezik a vendégként lejátszott mérkőzéseken. A vendégeknél csupán a Fulham engedett több nagy helyzetet a bajnokságban, 80-szor kerültek nagy gólhelyzetbe az ellenfelek játékosai a Liverpool ellen, ami meccsenkénti hármas átlag. 3,1-el a Fulham áll a leggyengében. Ha Alisson nem óvta volna meg a csapatát 10,1 góltól, elképzelhetetlen, hol állna a tavalyi Ligakupa és FA-Kupa győztes.

Jürgen Klopp szerint lesznek változások a kezdőcsapatban a szombati Manchester City elleni mérkőzést követően, azonban Thiago és Luis Díaz visszatérésére még egy kicsit várni kell. A Chelsea a meccsei több mint felét nem nyerte meg hazai pályán, ezért nagyon nehéz kiszámítani, mi történik majd a találkozón. A vendégek számára jó hír Mohamed Salah javuló formája, az egyiptomi játékos a hétvégén is a kapuba talált.

  • Új edzői formajavulás a Chelsea-nél?
  • Helyzetkihasználás előbb-utóbb fel fog javulni
  • Mohamed Salah 6 gól legutóbbi 9 meccsén a Liverpoolban (2 meccs 2 gól a válogatottban)

Esélyek

Mivel a Chelsea-nél az ideiglenes edző első mérkőzése következik, a Liverpool esélyei jobbnak mondhatók, azonban a csapat gyenge játéka, különösen védelme és középpályája miatt nem tudjuk azt mondani, hogy tudjuk, mire számíthatunk Kloppéktól. A BL-indulásra nem sok esélyük maradt, ezért győzelmi kényszerben lépnek pályára, amely talán nagyobb ösztönzővel rendelkeznek. Véleményünk szerint gólok várhatóak ezen a mérkőzésen.

Ha a Chelsea-nél bejön egy pozitív átlaghoz való visszatérés, és végre kihasználnak párat a helyzeteikből, amelyeket a Liverpool előszeretettel kínál ellenfeleinek, a Chelsea jó eséllyel elkerülheti a vereséget.

Azonban mivel a londoniak sem megbízhatóak, számíthatunk arra, hogy Salahék is rendszeresen veszélyeztetni fognak, ezért szerintünk a mindkét csapat gólt szerez, és a sok gólos mérkőzésre vonatkozó fogadási piacok (és azok kombinálása) lehetnek a legsikeresebb Chelsea-Liverpool fogadások.

Chelsea-Liverpool Bet22 tippek
Mindkét csapat gólt szerez; Igen1.64
Gólok száma 2,5 felett1.81
Kai Havertz gólt szerez bármikor a meccsen – Igen3.74
Mohamed Salah gólt szerez bármikor a meccsen – Igen3.00
Mindkét félidőben lesz gól1.71
Mindkét csapat szerez gólt és összes gólok száma 4,5 alatt: Igen2.12

Amennyiben új regisztráló vagy a 22bet oldalán, mindenképpen élj a 22bet bónusz kínálta lehetőségekkel. Az online sportfogadás kedvelőinek nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a 22bet portálját.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Fontos mérkőzésen fogadja a Newcastle a Manchester Unitedet | tippek az Unibet szorzóival
következő cikk
Az idei negyedik El Clasicot is a katalánok nyerik? Barcelona – Real Madrid tippek