Unibet - hírek

Kötelező a győzelem a Fradinak Szerbiában | Ekl-csoportkör 5. forduló

Csütörtökön este kilenc órától a Cukaricki a Ferencvárost fogadja a leskovaci városi stadionban. Ezzel a mérkőzéssel együtt még két forduló van hátra a csoportkör küzdelmeiből, ami az első három helyen egyelőre nagyon izgalmasan alakul. A tabella élén a Fiorentina áll nyolc ponttal, második és a harmadik pedig a Ferencváros és a Genk hat-hat ponttal. A Fradi számára létfontosságú a három pont megszerzése, egyértelműen győzni mennek Szerbiába.

A negyedik helyen álló Cukaricki mind a négy csoportmeccsén vereséget szenvedett, így már csak egy becsület győzelemért tudnak küzdeni. Egy gólt szereztek eddig összesen, tehát nem meglepő, hogy a sportfogadás Magyarországon elérhető oldalai őket tartják esélytelenebbnek a csütörtöki találkozón.

A csapatok formái, hiányzók

A Fradi egyébként nincs a legjobb formában az utóbbi időben, legutóbbi öt meccsükön nyeretlenek. A bajnoki tabellán ennek ellenére a második helyen állnak, úgy, hogy az első helyezett Paksnál egyel kevesebb mérkőzést játszottak le. A Cukaricki sem remekel mostanában, a szerb Super Ligában csak a hetedik helyen állnak, és a Konferencia Ligában sem jön ki nekik egyáltalán a lépés. Összességében két rossz formában lévő csapat fog találkozni, viszont úgy gondoljuk, hogy ennek ellenére a Fradi így is komolyabb játékerőt képvisel.

A Cukaricki-nél Luka Subotic eltiltását követően újra pályára léphet, viszont a tapasztalt középpályás, Marko Docic a hétvégi bajnokin sérülés miatt idő előtt elhagyta a pályát, ő nem biztos, hogy játszani fog. A másik oldalon Varga Barnabást továbbra is mellőznie kell a Dejan Stankovicnak, elülső keresztszalag-sérülése még mindig nem jött helyre. Összességében egy-egy sérülttel kell számolnia mindkét vezetőedzőnek, tehát ebből a szempontból nem lesznek nehézségek egyik csapatnál sem.

Cukaricki-Ferencváros - Unibet fogadás
©Unibet (2023.11.28.)

Cukaricki – Ferencváros fogadási tippek

Ahogy említettük a Cukaricki csapatánál már csak a büszkeség a tét, a Ferencváros játékosai viszont nagyon szeretnének az első két hely valamelyikén végezni, amihez ennek a meccsnek a megnyerése elengedhetetlen. Biztosak lehetünk benne, hogy Dibusz Dénesék mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Ennek ellenére még három pont megszerzése esetén sem nyugodhatnak meg a zöld-fehérek, mert csütörtökön még nincs olyan forgatókönyv, amivel biztossá válhat a továbbjutás számukra.

A Cukaricki az utóbbi hat Konferencia Liga mérkőzésén minden félidőben vesztésre állt, ráadásul a szerbek a csütörtöki mérkőzést megelőző három találkozón gólt sem tudtak szerezni. Ez is inkább a Ferencváros dominanciája mellett szól, és a tippjeink is ezt fogják tükrözni. A Ferencváros egyébként a nemzetközi kupasorozatban nagyon jó formában van, veretlen a legutóbbi 10 Ekl találkozóján. Az idegenbeli találkozókon 2,80-as gólátlaggal rendelkeznek, ezért csütörtökön is várunk tőlük minimum két gólt.

Ha esetleg nem vagy tisztában a hendikep jelentésével, akkor oldalukon részeletes leírást olvashatsz róla.

Tippek
Teljes játékidő – Ferencváros1,57
Cukaricki által szerzett összes gól – 1,5 alatt1,30
Félidő/Játékidő – Ferencváros/Ferencváros2,32
Gólszerző – Owusu2,04
Szögletek – 8,5 felett1,44
Hendikep 1. félidő 1-0 – Cukaricki 1,65
Gólok – 2,5 felett1,58
Szorzók – 2023.11.28. 16:00

Amennyiben most nyitsz számlát az Unibet oldalánál, már az első Unibet belépést követően igénybe veheted az Unibet befizetési bónuszát, amellyel akár 20.000 forint értékű fogadási kreditre is szert tehetsz.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Az életben maradásért fog küzdeni a Newcastle Párizsban | Sportfogadási tippek
következő cikk
A Bayern tavalyi és idei kihívói találkoznak vasárnap a Bundesliga rangadóján | Ivibet tippek