Ivibet hírek

Első győzelmét szerezheti meg a Fehérvár a Groupama Arénában

Az idei utolsó válogatott szünet előtt kerül sor az NB1-es bajnokság 13. fordulójára. A hétvége kiemelkedő mérkőzése lesz a Ferencváros összecsapása a Fehérvárral. Vasárnap (11.12.) 16:00-tól a Groupama Arénában lépnek pályára a csapatok. Ehhez a találkozóhoz hoztunk egy előzetest, néhány érdekességet, és persze tippeket is a nálunk megtalálható fogadóirodák szorzóival. A fogadási javaslatokhoz most a talán kevésbé ismert ivibet oldalát választottuk.

Egymás elleni mérleg

A csapatoknak ez lesz a 112. egymás elleni összecsapása. A statisztikát tekintve egyértelműen a Fradi áll jobban, az örökmérleg: 53 zöld-fehér győzelem, 31 döntetlen és 27 fehérvári siker. Az utóbbi időszakot tekintve is erősen a Ferencváros felé billen a mérleg, 10 meccse veretlenek a Fehérvárral szemben. Ennek ellenére a bajnokság legjobb formájában lévő csapata most Bartosz Grezlak csapata, tehát van rá esély, hogy megfogják a zöld-fehéreket. Érdekesség, hogy a Groupama Arénában még egyszer sem sikerült nyernie a Fehérvár FC-nek. Tizenegy alkalommal jártak a stadionban, ahol 8 vereség mellett 3 döntetlent játszottak.

Forma

A Fehérvár számára nem sikerült túl jól a bajnoki rajt. Három vereséggel indítottak, ami között a 2. fordulóban Fradi ellen elveszített három pont is szerepel. A mérkőzés emlékezetes maradhatott a szurkolók számára, hiszen nyolc gól született, és 3-5-ös végeredménnyel zárult a találkozó. Ugyan a fehérváriak két gólos hátrányból fordítottak 3-2-re, de végül a Fradi összeszedte magát és győztesen távozott a Sóstói Stadionból. A piros-kékek jelenleg csak a tabella 7. helyén állnak, viszont az utóbbi öt meccset tekintve ők vannak a legjobb formában, 13 rúgott, 5 kapott góllal, illetve 12 szerzett ponttal.

A Dejan Stankovic csapata sem áll rosszul, a Pakssal holtversenyben még mindig a tabella élén foglal helyet, jobb gólkülönbséggel, illetve egy elmaradt mérkőzéssel. Az Ekl-ben is szépen teljesítenek, veretlenül állnak a csoportjuk második helyén. A terhelés jóval nagyobb a Fradinál, szinte minden héten két meccset játszanak. A vasárnapi összecsapásra is egy csütörtöki Konferencia Liga mérkőzés után fognak tudni felkészülni. Az első hely megtartásához nem engedhetik el magukat a bajnoki fordulókon sem, így a Fehérvárnak egyszerű dolga azért biztosan nem lesz.

Fogadási tippek a Ferencváros-Fehérvár találkozóra

Egy gólgazdag találkozóra számítunk, hiszen az a két együttes csap össze, akik a bajnokság során eddig a legtöbb szerzett góllal rendelkeznek. A sportfogadási oldalak szerint a meccs egyértelmű esélyese a Fradi, azonban mi azért egy szorosabb találkozóra számítunk. A Fehérvár még ha nem is szerzi meg első győzelmét a Groupama Arénában, de gólt szerezni szerintünk fog Grezlak csapata. Tippjeink a mérkőzésre:

Tippek
Gólok száma – 2,5 felett1,42
Mindkét csapat betalál – Igen1,58
Fehérvár FC gólok – 0,5 felett1,44
Gólok + mindkét csapat betalál – 2,5 felett és igen1,74
Szorzók: 2023.11.11. 17:20
Fradi-Fehérvár - fogadás ivibet
©ivibet (2023.11.11.)

Regisztrálj és vedd igénybe az ivibet bónuszt, amivel akár 52.000 fogadási kreditre is szert tehetsz. A részletekért olvasd el oldalunkon a bónuszra vonatkozó feltételeket.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Római városi örökrangadó a hétvége slágermérkőzése Olaszországban | Sportfogadási tippek
következő cikk
Eb-selejtezők november 2023 - Kinek milyen eredményre van szüksége a kijutáshoz? Fogadási tippek