Unibet - hírek

Kezdődik a Darts Premier League – nyereménynövelő az Unibetnél

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Premier League of Darts bajnokságot, amely az északír fővárosban, Belfastban fog startolni február 2-án. A szereplők 17 helyszínen fognak színpadra állni, a fordulókat heti rendszerességgel rendezik, minden csütörtökön. A döntőnek idén a londoni O2 Aréna fog otthont adni május 23-án, amelyet a már tavaly is bevált rájátszásos rendszerben fognak lebonyolítani. A címvédő jelenleg Michael van Gerwen, aki tavaly egy szoros mérkőzésen az angol Joe Cullent győzte le a döntőben 11-10-re.

A résztvevő játékosok

A bajnokságban nyolc játékos vehet részt. A PDC ranglistájának első négy helyezettje automatikusan kvalifikálja magát, tehát a világbajnok Michael Smith, továbbá Peter Wright, Gerwyn Price és Michael van Gerwen is biztos helyet kapott a Premier League mezőnyében. Mellettük további négy játékos a PDC szervezetének döntése alapján szabadkártyával szerepelhet. Ők idén Jonny Clayton, Nathan Aspinall, Dimitri van den Bergh, és a napokban véget ért Masters győztese, Chris Dobey.

Darts promóció az Unibetnél
©Unibet (2023.02.02.)

Szorzók a végső győztesre

Az online sportfogadás széleskörű lehetőségeinek köszönhetően már a Premier League mezőny kihirdetését követően szinte azonnal felkerültek a fogadási lehetőségek. Nézzük, hogy a legjobb sportfogadó oldalak közül az Unibeten milyen oddsokkal tudunk fogadni a végső győzelemre leginkább esélyes játékosokra.

Játékos
Michael van Gerwen3,25
Michael Smith4,00
Gerwyn Price5,00
Peter Wright5,50
Oddsok – 2023.02.02. 9:30

A táblázatban láthatjuk az Unibet szorzói alapján, hogy a PDC ranglista első négy helyezettjét gondolják a négy legfőbb esélyesnek. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen az utóbbi időben mutatott játékuk alapján is ők vannak most a legjobb formában a játékosok között. Peter Wright játékában voltak kisebb hullámvölgyek, viszont aki követi a mérkőzéseit pontosan tudja, hogy bármilyen helyzetben össze tudja szedni magát. A két fő esélyesnek jelenleg én is a világbajnok Smith-t, és a szinte tényleg mindig esélyes van Gerwen-t tartom.

Unibet 25%-os nyereménynövelő

Ha most az Unibet oldalán vagy esetleg az Unibet mobil alkalmazásán fogadsz a Premier League of Darts bármely meccsére, akkor 25%-os nyereménynövelővel teheted meg tippjeidet. A fogadás maximum tétje 3.500 forint, a maximum nyereménye pedig 320.000 forint lehet. Figyelj arra, hogy a tippednek legalább 1,40-es szorzója legyen. Ha az imént említett feltételeknek megfelel a fogadásod, akkor már nincs más dolgod, csak kiválasztani a fogadószelvényeden a 25%-os nyereménynövelő opciót és leadni a fogadásod.

Ha még nincs számlád az Unibetnél, akkor regisztrálj most, és a különböző promóciók mellett vedd igénybe az Unibet bónuszt is, ami akár 20.000 forint értékű is lehet.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Derby Della Madonnina, avagy Inter-Milan előzetes
következő cikk
Magyar NB1: jön a Fradi – Újpest derbi!