Hírek - bet365

Sorozatban harmadszorra is Dánia nyeri a férfi kézilabda vb-t?

Január 29-én vasárnap, több, mint két hét után véget ér a 2023-as férfi kézilabda világbajnokság. A döntőt az olimpiai bajnok francia és a címvédő dán válogatott fogja játszani este 9 órától. Egy kiélezett, izgalmas összecsapást várhatunk, hiszen az utóbbi 4 világbajnoki döntő aranyérmese vagy Franciaország vagy pedig Dánia volt. A két csapat egymás ellen legutóbb a Golden League nevet viselő felkészülési tornasorozaton találkozott tavaly márciusban, akkor két ponttal a franciák bizonyultak jobbnak. Két hónappal korábban az EB harmadik helyéért csaptak össze, ahol a rendes játékidőben nem született döntés, a hosszabbítást és így a harmadik helyet végül a dánok nyerték meg. Nézzük, hogy mit várhatunk a vasárnapi mérkőzésen!

Út a döntőig

Nehéz eldönteni, hogy ki az, aki nagyobb esélyekkel indul neki a két csapat közül a döntőnek. Franciaország jó játékkal, veretlenül, nagy arányú győzelmekkel söpört végig ellenfelei nagy részén. Két szorosabb meccset játszottak, az egyik mindjárt a csoportkör, sőt a világbajnokság első mérkőzése volt, a lengyel válogatott ellen. A középdöntős szakaszban a spanyolok szorongatták meg őket, de végül mindkét meccs 2 gólos francia győzelemmel zárult. A dánok is játszottak jónéhány sima mérkőzést, Spanyolországgal viszont nekik is meggyűlt a bajuk, sőt egy Horvátország elleni döntetlen is szerepel a nevük mellett. A két válogatott hasonló játékot mutatott a torna során, statisztikájukban sincsen kiugró különbség, kíváncsi vagyok, hogy a legjobb sportfogadó oldalak hogyan látják az esélyeket.

Fogadás a mérkőzésre

Az utolsó mérkőzésre a bet365 oldalán elérhető piacokat és szorzókat néztünk meg, és ezek közül gyűjtöttünk ki néhány tippet.

Piacok
Győztes – Franciaország2,90
Győztes – Dánia1,42
Hendikep – Franciaország +1,52,00
Hendikep – Dánia -1,51,80
1. félidő hendikep – Dánia -1,52,10
Játékos gólok – Mathias Gidsel 5,5 felett1,66
Oddsok – 2023.01.28. 12:54

A kézilabda vb 2023 fogadási tippeket tekintve a bet365 kicsit nagyobb esélyt ad a dán válogatottnak (1,42), de a franciákra sincsen túl magas szorzó (2,90). A hendikepnél is csupán 1,5 gólnál húzták meg a határt, amire most a döntő esetében azt javaslom, hogy a meccs képének a függvényében érdemesebb lehet élő fogadást tenni. Jelenleg arra, hogy Dánia az első félidőben legalább 2 góllal fog vezetni 2,10-es a szorzó, ha nem szeretnéd megkockáztatni, akkor fogadd meg élőben az első, vagy akár a második félidő eredményét a meccs függvényében. A bet365 rendelkezik jelenleg az egyik legjobb sportfogadási alkalmazással, amin bárhol, gyorsan, és könnyedén tudsz fogadni. A vb gólkirályi címére magasan legesélyesebb a dán Mathias Gidsel, talán az ő góljaira a legérdemesebb fogadni, ha 5,5 felett dob, akkor 1,66-szoros összeget nyerhetünk.

Fogadás a kézilabda vb Franciaország - Dánia döntőjére.
©bet365 (2023.01.28.)

Regisztrálj és vedd igénybe az akár 15.000 forint értékű bónuszt a bet365 bejelentkezést követően. A piacok széles választéka mellett, magas szorzókat és különleges ajánlatokat is kínálnak.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új Bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Ki jut tovább a bajnokesélyesek közül FA-Kupában? Manchester City-Arsenal rangadó
következő cikk
Derby Della Madonnina, avagy Inter-Milan előzetes