Hírek - bet365

Bet365: Izland – Magyarország kézilabda vb fogadási előzetes

Január 11-én elkezdődött a 2023-as férfi kézilabda világbajnokság a Franciaország – Lengyelország mérkőzéssel, ahol a franciák 2 gól különbséggel tudtak nyerni. A magyar válogatottnak nem lesz egyszerű dolga, a vb sokak által legnehezebbnek tartott csoportjába kerültek, ahol Dél-Korea, Izland, és Portugália ellen kell kiharcolniuk a továbbjutást. A mieink a második játéknapon, január 12-én kezdték meg a szereplést, első ellenfelük a koreai válogatott volt. A következő mérkőzést 14-én szombaton, 20:30-kor játsszák Izland ellen. Az alábbiakban erre a találkozóra gyűjtöttünk ki néhány fogadási lehetőséget bet365 magyar oldaláról.

A magyar csapat remek kezdése

Magyarország tehát Dél-Korea ellen játszotta első mérkőzését a kézilabda vb-n, ahol simán, 35-27 arányban tudtak győzelmet aratni.  Az első félidőben kiváló teljesítményt nyújtottak a magyarok, az első 30. percet 10 pontos előnnyel zárták. A második játékrészben már több hiba csúszott válogatottunk játékába, és nem jöttek az első félidőhöz hasonlóan a gyors gólok sem, de ezen a mérkőzésen ez a teljesítmény is bőven elégnek bizonyult. A magyar csapat legtöbb gólját, hetet, a már 2009 óta válogatott, rutinos játékos, Lékai Máté dobta. Bánhidi és Rosta is jó formában játszott, de senkire nem panaszkodhat Chema Rodriguez szövetségi kapitány. A következő ellenfél Izland lesz, akik első meccsükön 30-26-ra le tudták győzni Portugáliát.

Fogadás az Izland – Magyarország mérkőzésre

Az alábbi táblázatba a legjobb sportfogadó oldalak közül most a bet365 oldaláról gyűjtöttünk ki néhány olyan szorzót, amit érdemes lehet megtenni.

Piac
Győztes – Izland1,25
Győztes – Magyarország3,50
Hendikep – Izland -3,51,95
Hendikep – Magyarország +3,51,80
1. félidő eredménye – Magyarország3,25
Játékos gólok – Lékai Máté 5,5 felett1,83
Legtöbb gólt szerzi – Omar Ingi Magnusson1,95
Oddsok – 2023.01.13. 20:30

Ahogy a szorzók is mutatják, a mérkőzés esélyesebbnek tartott csapata az izlandi válogatott 1,25-ös szorzóval. Ha ezt vesszük alapul, és úgy gondoljuk, hogy Izland valóban néhány góllal felül tudja múlni a magyarokat, akkor érdemes lehet megtenni a -3,5-ös hendikepet rájuk, 1,95-tel. Magyarként azért mégiscsak hazánk csapata felé húz a szívünk, így szurkolhatunk, hogy az első meccshez hasonló első félidei teljesítményt nyújtsanak. Sokan egyébként is szoros meccsre számítanak, és én is úgy gondolom, hogy van esély arra, hogy Magyarország nyerje az első félidőt, ezt 3,25-ös oddsal tehetjük meg. A bet365 játékosokra is ajánl fogadási lehetőségeket. Az első meccsen 7 gólt szerző Lékainál 5,5 gólnál húzta meg a fogadóoldal a határt, ha megint ennyi felett dob, akkor 1,83-szoros pénzt nyerhetünk. A legtöbb gólt szerző játékos piacán Omar Ingi Magnussonnak adták a legnagyobb esélyt, viszont egész magas, 1,95-ös a szorzó rá.

Fogadás az Izland - Magyarország mérkőzésre a bet365-nél.
©bet365 2023.01.13. 20:30

Fogadás fokozó a bet365-nél

Ahogy a képen is látható, egy nappal a mérkőzések előtt már láthatóak a bet365 által készített fogadás fokozók. Általában a népszerű piacok szoktak ide kerülni, az általánosnál nagyobb szorzóval. Ha nincs ötleted, és szeretnél néhány jó tippet az adott mérkőzésre, akkor érdemes ezek között is szétnézned. Ha még nincs számlád a bet365-nél, akkor regisztrálj és vedd igénybe a bet365 befizetési bónuszt!

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új Bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Ha te is követed a kézilabda vb-t és érdekelnek a legfrissebb hírek, akkor kövesd minden nap friss híreinket, ahol persze kézilabda vb 2023 fogadási tippeket is mindig találhatsz.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Kézilabda: Magyarország - Dél-Korea, 20-as odds az Unibetnél
következő cikk
Fogadási előzetes: Portugália - Magyarország csoportmérkőzés