Unibet - hírek

Kézilabda: Magyarország – Dél-Korea, 20-as odds az Unibetnél

Az Unibetnél már meg is érkezett az első szuper promóció a sportfogadási bónuszok közé a férfi kézilabda-világbajnokságra. A vb január 11-én, azaz ma veszi kezdetét a Franciaország – Lengyelország mérkőzéssel 21:00-kor. A magyar csapat a második játéknapon, január 12-én lép először pályára Dél-Korea ellen este 6 órától. Az Unibet most egy nagyon jó lehetőséget kínál erre a mérkőzésre, ennek a részleteiről olvashatsz ebben a cikkünkben.

Üdvözlő bónusz és 20-as odds a magyar-koreai meccsre az Unibetnél.
©Unibet 2023.01.10.

Befizetési bónusz + 20-as odds a Magyarország – Dél-Korea mérkőzésre

Az Unibet most az új játékosok számára szeretne kedvezni a friss sportfogadási bónusz ajánlatával. A promóció alapja az új felhasználók számára már jó ideje érvényes Unibet bónusz, amellyel akár 20.000 forint értékű fogadási összeget is szerezhetsz a számlanyitást követően. Erről a bónusz összehasonlításunkban már írtunk részletesebben, ezért a 20-as oddsra vonatkozó feltételekről lesz szó, hiszen most az Unibet regisztráció mellé ez is jár. A számlanyitást követően 20-as oddsal fogadhatsz a kézilabda-világbajnokság Magyarország-Korea mérkőzésének eredményére.

A meccs szorzói

Az alábbi képen láthatjuk, hogy az Unibet jóval erősebbnek tartja a magyarokat, mindössze 1,10-es oddsot ajánl a győzelmükre. Dél-Koreára már ennél nagyobb, 6,50-es szorzóval fogadhatunk. A magyar csapat egy nagyon nehéz csoportba került a vb-n, viszont szerencsére az első meccs a nyerhető meccsek közé tartozik, sőt talán mondhatjuk azt is, hogy ezen a találkozón elvárás, hogy győzelemmel indítsa a csapat a vb-t. Az ajánlatra visszatérve tehát, 20-as szorzóval megfogadva a jóval esélyesebb Magyarország győzelmét, több, mint 18-szorosát nyerhetjük az alap 1,10-es szorzónak. Ezek után talán mondani sem kell, hogy mennyire megéri ez az ajánlat! Ráadásul szinte biztosra vehetjük, hogy egyéb promóciókkal is készültek a kézilabda férfi vb-re.

Magyarország-Dél kóea kézilabda Unibet szorzók
©Unibet (2023.01.10. 18:00)

A 20-as odds felhasználásának feltételei

Az ajánlatot kizárólag magyar, 18 és feletti, új felhasználók vehetik igénybe. A fogadást a mérkőzés kezdetéig fogod tudni leadni. A bónusz igénybevételéhez legalább 2700 forinttal kel feltöltened a számládat. A fogadás maximum és minimum tétje 500 Ft értékű összeg. A 20-as odds csak egyszeri fogadásra érvényes, tehát a szelvényeden nem szerepelhet más fogadási esemény vagy piac. A fogadásból nyert nyeremény készpénz nyeremény, így megforgatási feltételek nem vonatkoznak rá. Ezt az ajánlatot nem tudod más üdvözlő bónusz lehetőséggel kombinálni.

A fogadás 3 lépésben

  1. Az események közül válaszd ki a Magyarország – Dél-Korea mérkőzést.
  2. Választásodat add hozzá a fogadószelvényhez, a megnöveld odds ezt követően válik láthatóvá.
  3. Add le a fogadásod 500 forinttal és szurkolj a győzelemért!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Bet365 női és férfi tenisz speciálisak 2023
következő cikk
Bet365: Izland - Magyarország kézilabda vb fogadási előzetes