22bet hírek

Barátságos mérkőzés a szerbek elleni győzelem után | Magyarország-Csehország

A magyar válogatott a pénteki szerbek elleni győzelemmel nagy lépést tett a jövő évi Eb-re való kijutás felé. Legutóbb 1986-ban sikerült a magyar válogatottnak közvetlenül kijutnia, most pedig újra nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy sikerüljön. Marco Rossiék most négy lejátszott meccs után, három győzelemmel és egy döntetlennel, tíz ponttal vezetik a selejtezők G csoportját.

A szeptemberi válogatott szünetben Magyarország már nem játszik tétmérkőzést. A szurkolók még vasárnap egy barátságos meccs keretében szoríthatnak a csapatnak, ugyanis 18:00-tól a Puskás Arénában Csehországot látják vendégül Marco Rossiék. A mérkőzésre természetesen előzetesünk mellett tippeket is hoztunk, hiszen a fogadási oldalak a barátságos mérkőzésekre is sok lehetőséget kínálnak.

Ilyen volt a Szerbia elleni találkozó

A szerbek elleni idegenbeli mérkőzés a selejtezősorozat legnehezebb meccsének ígérkezett. Igaz, már a magyaroknál is be tudunk számolni néhány topligás játékosról, Dragan Sztojkovics kezdőjében szinte csak ilyen csapatoknál játszó játékosok kaptak helyet. Nem is kell jobban részletezni, talán mindenki tudta, hogy nem hazánk a mérkőzés esélyese.

A vezetést hamar meg is szerezte Szerbia, Szalai Attila nagyon szerencsétlenül pattanó öngóljának köszönhetően. A magyar csapat az Eb-selejtezők során most először került hátrányba. Nem is tartott túl sokáig, hiszen bő 20 perccel később szintén egy szerencsés góllal Varga Barnabás tudott egyenlíteni. A magyar válogatott két perc leforgása alatt meg is fordította a mérkőzést, Wili Orbán nagyon jó ütemben lépett ki egy szögletet követően, és betalált a kapuba. A mérkőzés hátralévő részében még voltak bőven izgalmak, hiszen a szerbek nagyon nyomtak, de végül nem sikerült egyenlíteniük, a végeredmény 2-1 lett Magyarország javára. A magyar válogatott tehát négy lejátszott mérkőzés után is veretlen maradt a selejtezőkön.

Magyarország-Csehország fogadás a 22beten.
©22bet (2023.09.08. 12:30)

Jöhet a gyakorlás a csehek ellen

Még a keret kihirdetése után a sajtótájékoztatón Marco Rossi említette, hogy hét olyan játékost sem tudott meghívni, akik egyébként kerettagok szoktak lenni. Ez az időszak általában ilyen szokott lenni, hiszen lehetnek olyan játékosok is, akiknek még nincsen csapata, vagy egy új csapatban még csak néhány napja állt edzésbe stb. A szövetségi kapitánynak így három olyan focistát is volt lehetősége meghívni, akik korábban még nem kaptak lehetőséget a felnőtt válogatottal való felkészülésre. Szuhodovszki Soma, Horváth Krisztofer és Kata Mihály csatlakozhatott a csapathoz, utóbbi már debütált is Szerbia ellen. Egy barátságos mérkőzés a szövetségi kapitány és a csapattagok számára is jó lehetőség, hogy új felállásokat, játékosokat, taktikákat tudjanak kipróbálni.

Persze nem kérdés, hogy a cél ettől függetlenül egyértelműen a győzelem, főleg hazai közönség előtt. Csehországgal egyébként mindössze kétszer találkozott hazánk válogatottja 2012-ben, majd rá egy évre 2013-ban. A mérleg egy magyar győzelem és egy döntetlen. Csehország egyébként szintén jó formában van, ők is vezetik az Eb-selejtezős csoportjukat.

A találkozó abszolút kétesélyes, de mi azért bízunk benne, hogy a pénteki győzelem után nagy lelkesedéssel fognak pályára lépni a mieink. Az online sportfogadás már szinte nem is tesz különbséget a tétmérkőzések és a barátságos meccsek között, ugyanazok a piacok érhetőek el mindegyik esetben. A 22bet vélemények alapján nagyon elégedettek a felhasználók a fogadóoldallal, így most ennek az irodának a szorzóival hoztunk tippeket a vasárnapi találkozóra.

Magyarország-Csehország fogadási tippek

Tippek
Magyarország nyer és 0,5 gól felett2,35
Magyarország szerzi az első gólt – Igen 1,97
Az 1. gól megszületik a 30. percig – Igen1,98
Lesz gól az 1. félidőben – Igen1,46
A 2 számjegy szerepel az eredményben – Igen2,35
Szorzók – 2023.09.08. 12:30

A 22bet rengeteg piacot kínál a labdarúgó mérkőzésekre és egyéb más sportokra is. A 22bet bónusz kihasználásával kezdő játékosként, akár 35.000 forint értékű plusz fogadási kreditre is szert tehetsz.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Semleges pályán találkozik Ukrajna és Anglia Eb-selejtezőn | Unibet sportfogadási előzetes
következő cikk
A káoszban úszó Man Unitedhez látogat a Brighton | Bet365 sportfogadási előzetes