Unibet - hírek

Semleges pályán találkozik Ukrajna és Anglia Eb-selejtezőn | Unibet sportfogadási előzetes

Szombaton 18:00-kor Wroclavban csap össze Ukrajna és Anglia válogatottja az Eb-selejtezők C-csoportjában. Anglia négy mérkőzés után maximális pontszámmal áll, míg az ukránok vesztett pontok tekintetében holtversenyben állnak Olaszországgal a 2. helyen. A csoportból az első két helyezett automatikusan kijut a németországi tornára.

Ukrán-angol Unibet
© Unibet (2023.09.07.)

A legjobb sportfogadási oldalak közé tartozó Unibet széles piaci lehetőségekkel várja ügyfeleit a mérkőzést megelőzően, és annak során is. Az Unibet magyar felületéről már írtunk korábban. A szorzók a 2023. 09.07. 9:00-i állapotot tükrözik, azok idővel változni fognak.

Előzmények

Ukrajna és Olaszország is Angliától szenvedte el eddigi egyetlen vereségét, vagyis az angolok kijutása szinte biztosra mondható. A csoport második helyéről az ukránok és az olaszok egymás elleni mérkőzései dönthetnek, illetve, az, hogy ki szerez pontot Anglia ellen.

Az angolok kerete az évek során folyamatosan erősödött, ám Gareth Southgate még mindig nem volt képes kihozni belőle a maximumot. Az ukránok az elmúlt 3 Eb-n ott voltak, ők is hasznot húztak a mezőny 16 csapatosról 24 csapatosra növeléséből (2012-ben társrendezők voltak, nem kellett kvalifikálniuk).

Csapatok

Az ukránoknál Eduard Sobol sérülés miatt nem került be a keretbe, valamint Ruslan Malinovszkij sem kapott helyet a keretben. Az ukránok néhány nappal később Milánóban lépnek pályára az olaszok ellen, amely meccsnek még nagyobb jelentősége lesz az Anglia elleninél.

Az angoloknál már 4 fordulóval a Premier League megkezdése után sok a sérült. Trent Alexander-Arnold, Reece James, Jack Grealish, Tyrone Mings, Luke Shaw és John Stones is sérültek, Southgate választási elveit pedig nehéz komolyan venni, amikor Raheem Sterling kimarad, Harry Maguire és Jordan Henderson viszont még mindig a keret tagja.

A mérkőzésnek így is egyértelmű esélyese Anglia, és a jó formában lévő Jude Bellingham, Harry Kane jó formában kezdték a szezont, ez pedig elegendő lehet a mérkőzés megnyeréséhez.

Unibet fogadások, Ukrajna-Anglia

Véleményünk szerint a tudáskülönbség bőségesen elég lesz az angolok számára, és több gólos győzelmet fognak aratni. Phil Foden, Bukayo Saka, Marcus Rashford, Bellingham, Declan Rice hamar eldönthetik a mérkőzést, a hátul végre lehetőséget kapó Fikayo Tomori és Levi Colwill pedig bizonyíthatják Southgate-nek, hogy több játéklehetőséget érdemelnek a nemzeti csapatban.

Unibet tippek, Ukrajna-Anglia
Végeredmény: Anglia1,41
Anglia által szerzett gólok száma 1,5 felett1,52
Játékos által kaput eltalált lövések száma: Harry Kane 1,5 felett2,45
Hendikep (1-0): Anglia2,08

A sportfogadási bónuszok közül az Unibet bónusz az egyik legfontosabb az egész iparágban.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Kezdődik a 2023-as NFL-szezon, a kiegyenlített erőviszonyok ligája
következő cikk
Barátságos mérkőzés a szerbek elleni győzelem után | Magyarország-Csehország