A 2023/24-es NB1-es szezon a tavalyihoz hasonlóan július végén vette kezdetét, korábban, mint a topbajnokságok. Többek között ezért is nagy figyelmet kapott hazánkban, és meg kell mondanunk, hogy nem érhette csalódás a nézőket az eddigi fordulók során, mert mindegyikben láthattunk sokgólos, fordulatos meccseket. A 2017/18-as szezon óta senki sem tudta elvenni a bajnoki címet a Ferencvárostól, azonban idén nem úgy alakult a zöld-fehérek szezonkezdete, ahogy azt eltervezték, főleg nemzetközi porondon. Vajon idén lesz olyan csapat, akinek sikerült elhódítania az NB1-es bajnoki címet tőlük? Az előző szezonban már több csapattól is láthattunk meggyőző teljesítményt, ilyen például a Kecskemét, a Debrecen, a Paks, és az ősi rivális Újpest is nagy erősítésekkel vág neki az új szezonnak, de a Puskás Akadémiára is érdemes lehet figyelni. Talán emiatt is fogják idén többen figyelemmel kísérni a hazai csapatokat, mert egy izgalmasabb, erősebb szezonra számíthatunk, ami mindenképpen jót tehet a bajnokságnak.

NB1 tippek és fogadások.

NB1-es fogadások nagy választéka

Mióta a foci fogadás online verziója népszerűvé vált, azóta a magyar bajnokságra is egyre több fogadási lehetőség érhető el hazánkban. Már nem csak a nagy események népszerűek, mint az Európa- vagy világbajnokság, valamint a BL fogadás, hazánkban már az NB1 tippek iránt is egyre nagyobb az érdeklődés. A fordulók minden meccsén számos NB1 sportfogadási piac közül választhatunk, most bemutatjuk röviden a legnépszerűbbeket:

 • 1X2 piac – természetesen minden bukmékernél nagy népszerűségnek örvend a végső győztes piac, ahol hazai, döntetlen, vagy vendég lehetőségekre tudsz fogadni
 • Fölött/alatt – ezen a piacon leginkább a gólok számára szeretnek tippelni a fogadók, de szögletek, lapok, szabadrúgások számára is lehet rakni egyes fogadóoldalaknál, gólokban mostanában nincs hiány az NB1-ben, úgyhogy érdemes lehet ezeket a piacokat figyelni
 • Mindkét csapat gólt szerez – ez a piac talán az egyszerűsége miatt is igen népszerű, értelemszerűen két lehetőség van; igen/nem
 • Dupla esély – itt a végkimenetelek közül egyszerre kettőre is lehet tippelni, így nagyobb az esély a győztes találatra, az NB1 oddsok között is szinte minden fogadási oldalon szerepel ez a piac
 • Pontos végeredmény – ebben az esetben talán kevésbé az egyszerűség, inkább a magas odds a motiváló erő, hiszen nem egyszerű kitalálni egy találkozó végeredményét sem, viszont annál nagyobb oddsokat lehet elcsípni
 • Félidő/játékidő – jó szorzókkal lehet fogadni ezen a piacon, a lényeg, hogy egy fogadásban tippeled meg a félidő és a játékidő kimenetelét is, persze elég jó szorzókkal, például amikor egy jóval esélyesebb csapat játszik egy gyengébb ellen, ekkor jó esély van rá, hogy az erősebb csapat nyeri mondjuk mindkét félidőt
 • Hendikep fogadás – a mérkőzések kimenetele úgy, hogy hozzáadunk/elveszünk egy gólt az egyik csapatnál pl., ha hendikep 0-1 -es fogadást teszünk a Fradira, akkor legalább két góllal kell nyernie a zöld-fehéreknek ahhoz, hogy győztes fogadásunk legyen.
 • Gólszerző – a gólt szerző játékosokra is nagyon népszerű tippelni, itt három lehetőség van; első, utolsó, bármikor, aki követi a csapatokat/bajnokságot az láthatja, hogy melyek azok a játékosok, akiktől akár minden meccsen lehet gólra számítani

Hosszú távú fogadások az NB1-re

A szezon elején a hosszú távú fogadások is megjelennek a bajnokságokra. Utána néztünk, hogy melyik irodánál milyen lehetőségeid vannak, valamint összehasonlítottuk a végső győztes fogadásra elérhető oddsokat is. (Vedd figyelembe, hogy az említett piacok közül nem mind érhető el az összes fogadóoldalon. Mielőtt fogadnál, ellenőrizd le, hogy az általad kiválasztott piac megtalálható-e azon az oldalon, ahol fogadást tennél.)

A legtöbb lehetőséget az Unibet kínálja hosszú távú fogadások terén, a bajnokság győztese mellett a gólkirályi cím nyertesére és a kieső csapatra is tudsz náluk fogadni. A nálunk elérhető bukik közül egyedül a Rabonánál lehet a top3-ra fogadni, azaz a bajnokság első három helyezettjét megtippelni. Cikkünk írásakor a bet365-nél is csak a végső győztes piac elérhető, de érdemes időnként ránézni minden oldalon a hosszú távú fogadásokra, mert folyamatosan változnak. Ha mindenképpen rakni akarsz ilyen szelvényt, akkor időben tedd, mert ahogy egyre előrébb halad a bajnokság, úgy az NB1 bajnok oddsok is kisebbek lesznek, sőt sok oldal idővel le is veszi a hosszú távú fogadásokat.

NB1 bajnok tippek:

Csapat
Ferencvárosi TC1,501,301,481,48
Puskás Akadémia4,334,004,404,41
Debreceni VSC9,008,009,209,24
Kecskeméti TE26,0041,0030,0029,95
NB1 végső győztes szorzók – 2023.08.25. (Az NB1 szorzók folyamatosan változhatnak, ezért mielőtt fogadnál azt javasoljuk, hogy ellenőrizd le az adott állapot szerinti oddsokat.)

Ahogy korábban is említettük, a Ferencváros az utóbbi 5 szezonban mindig megnyerte a bajnoki címet, ezért értelemszerűen rájuk van az NB1 bajnok oddsok között a legkisebb szorzó. Idén is erős kerettel indulnak neki a szezonnak, azonban a nemzetközi kupában hamar leszerepeltek, és a bajnokságban is van már vereségük. Talán ez a szezon lehet, amikor valaki meg tudja fogni őket, erre a fogadóoldalak szerint a Puskás Akadémiának van a legnagyobb esélye, ami valóban reális lehet. Utánuk már nagyobb különbséggel áll a Debrecen és a Kecskemét, szerintünk viszont ennél szorosabb lesz az idei szezon, ezért még most érdemes lehet fogadni az említett csapatok valamelyikére, hátha szerencsével járunk.

A top3 bukméker, amit NB1 fogadásokhoz ajánlunk

HelyezésFogadóirodaAmit fontos kiemelni..
1.bet365gyakori promóciók, ingyen fogadások 🎁
2.Unibetmennyiségi és minőségi kínálat 🏆
3.Rabonakülönleges fogadási piacok 🤓

Bet365 – Hazánk egyik, ha nem a legnépszerűbb fogadóoldala nem maradhat ki a hármas listánkról. Amellett, hogy nagyon kedvező a bet365 bónusz, valamint átlag feletti szorzókkal, számos piacon tudsz fogadást tenni a magyar bajnokságra náluk, érdemes kicsit a promóciókkal is foglalkozni. Szinte minden NB1-es játéknapon +25%-os nyereségfokozót kapsz a fogadáskészítőn keresztül összeállított szelvényeidre. Továbbá a Free4all nevű játékuk is gyakran NB1-es találkozóra vonatkozik, amely keretében 2, majd további 2 kérdés helyes megválaszolása esetén 2000 forint értékű fogadási kreditet nyerhetsz.

Unibet – Talán a bet365 legnagyobb vetélytársáról beszélünk, ha sportfogadásról van szó. Mennyiségi és minőségi kínálat jellemzi az Unibetet is, nem csak az NB1 fogadás, hanem sok más esemény terén is, valamint az Unibet bónusz is jól kihasználható. Náluk nincsenek olyan sűrűn promóciók/ajánlatok, mint a bet365-nél, viszont amikor van, akkor általában nagyobb nyereményekért játszhatunk, akár egy többnapos nyereményjáték keretein belül is.

Rabona – Egy ideje már ez az oldal is megtalálható oldalunk kínálatában, ami nem véletlen. A Rabonánál is kimondottan figyelnek a magyar eseményekre, köztük a labdarúgó NB1-re. Versenyképes oddsokkat és választási lehetőséget kínálnak. Amit náluk kiemelnénk, az a különleges piacok és fogadási lehetőségek, akár a hosszú távú fogadások között is. Az oldalunkon NB1 fogadási tippek között biztosan találkozni fogsz a Rabona szorzóival is.

NB1-es nyereségfokozó a bet365 oldalán.
©bet365 (2023.08.27.)

A magyar Nemzeti Bajnokság

Az NB1 Európában az egyik legrégibb hagyományokkal rendelkező labdarúgó bajnokság. Először 1901-ben rendezték meg, jelenleg a Magyar Labdarúgó-szövetség szervezésében kerül lebonyolításra. Három klub van, amely a kezdetek óta jelen van; Ferencváros, Újpest és MTK.

A jelenlegi, 2023/24-es szezonban 12 csapat szerepelhet az élvonalban, minden csapat 3 alkalommal játszik egymás ellen, így a szezon 33 fordulóból áll. A másfél hónapos téli pihenő december közepétől február elejéig tart, előtte még októberben lesz egy válogatott szünet. Az első néhány fordulóból összeszedtünk néhány érdekes statisztikát, amelyek akár kicsit előre is vetíthetik, hogy mire is számíthatunk a szezon során:

 • A fordulók átlagos gólszáma igen magas, összesítve eddig az első 4 fordulóban meccsenként 3,2 gól született.
 • A meccseken 42,86%-kal 2,5 gólnál kevesebb, 57,14%-kal pedig 2,5-nél több gól születik.
 • Büntetőlapokból sincs hiány, meccsenként 4,42 sárgalapot osztanak ki a bírók átlagosan, piroslapból pedig minden fordulóra jutott eddig minimum egy.
 • A hazai pályán szereplő csapatok 42,86%-ban tudnak nyerni.