22bet hírek

A Diego Armando Maradona stadionban fogadják Angliát az olaszok

Csütörtökön veszi kezdetét a 2024-es Európa-bajnokság selejtezője. Az első forduló legmarkánsabb találkozója az Olaszország-Anglia mérkőzés lesz a C-csoportban, amelyet Nápolyban rendeznek a Diego Armando Maradona Stadionban, aki mindkét nemzet történetében komoly szerepet vállalt, ezért igazán mítikus körülmények között rendezik a találkozót. A 22bet kiváló sportfogadási lehetőségeket kínál a találkozóra, amelyeket ebben az írásunkban felkutatunk és értékelünk.

Amennyiben új regisztráló vagy a 22bet oldalán, a 22bet bónusz adta lehetőségekkel mindenképpen érdemes élni. Az olasz-angol tippek szorzói a 2023.03.20. 15:00-i állapotot mutatják, azok idővel változhatnak.

Olaszország-Anglia Eb-selejtező; Nápoly
©22bet (2023.03.20.)

EURO 2024 selejtezők

Olaszország és Anglia az Eb-selejtezők C-csoportjában kerültek a sorsolás során. A nyolcfordulós csoportkörből az első két helyezett automatikusan kijut a németországi tornára. A két csapaton kívül Ukrajna, Észak-Macedónia, és Málta kapott helyett a csoportban. A visszavágót a 6. fordulóban rendezik. Ezen kívül a Nemzetek Ligája is lehetőséget kínál a kijutásra, azonban annyira bonyolult annak a metódusa, hogy abba most nem mennénk bele. A lényeg az, hogy van lehetőség a hibázásra, amely nem fért bele a világbajnoki selejtezők során az olaszoknak, akik lemaradtak a 2022-es vb-ről. A versenyrendszer eltérése miatt a többi foci fogadáshoz viszonyítva más stratégiát kell választanunk.

Fogadási stratégia a selejtezőkre

A sportfogadók számára ez egy nagyon nehéz versenyrendszer sportfogadási szempontokból. Mivel óriási tudáskülönbség van egyes csapatok között, ezért azokon a mérkőzésen nagyon alacsonyak lesznek a szorzók a favoritokra, a rangadók jelentősége pedig lecsökken, hiszen csoportmásodikként is továbbjuthatsz, amihez elég Máltát és Észak-Macedóniát kitömni, valamint Ukrajna ellen négy pontot szerezni két mérkőzésen, hogy simán továbbjusson a csoportból az olasz-angol mérkőzések vesztese.

Továbbá a szezon hajrájában vagyunk, a klubcsapatok trófeákért, európai kupaindulásért, vagy a kiesés elkerüléséért küzdenek, vagyis a játékosok nem fognak megszakadni a válogatott meccsek során, nehogy megsérüljenek. Egy háromhetes combhajlítóizom sérülés például Erling Håland esetében tönkreteheti a Manchester City szezonját (ki is hagyja a spanyolok és a grúzok elleni mérkőzést ágyéksérülés miatt).

Véleményünk szerint ezért érdemesebb kevésgólos mérkőzésekre számítani és fogadni, különösen azért, mert a laikusok mindig fölé szeretik rakni a gólok számát. Ezt a stratégiát érdemes követni az olasz-angol tippek esetében is.

Olaszország-Anglia 22bet fogadási tippek

A 22bet vélemények szerint egy megbízható fogadási portál, amely a legjobb sportfogadási alkalmazások egyikével rendelkezik. Manapság sok esetben gyorsabban leadhatjuk fogadásainkat egy alkalmazáson keresztül, mint egy számítógépen. Az olaszok nagyon motiváltak lesznek, miután nem jutottak ki a világbajnokságra Európa-bajnoki címvédőként, az angolok kapitánya, Gareth Southgate pedig arra panaszkodott, hogy lehet a Championshipből kell majd játékosokat behívnia a jövőben, miközben nem nevezte Trent Alexander-Arnoldot, Ben White-ot és Fikayo Tomorit sem a keretbe, Marcus Rashford pedig sérülés miatt nem került a keretbe, bár nem lenne meglepő, ha a válogatott szünet végére fel is épülne…

A fentebb említett tényezők miatt nem számítunk angol sikerre. Az olaszok amúgy is képesek minden mérkőzést kevésgólossá tenni masszív védekezésük miatt, és Southgate sem a támadófutballra gondol először reggelente, miután felébred, ezért kevés gólra és kevés helyzetre számítunk.

Olaszország-Anglia Eb-selejtező tippek
Olaszország-Anglia 2,5 gól alá1.63
Olaszország-Anglia 1,5 gól alá2.77
Olaszország-Anglia 0,5 gól alá7.3
Olaszország-Anglia; 1. gól megszületik 45. percig – Nem2.592
Olaszország-Anglia; Dupla esély: 1X 1.565

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Eldönti a bajnoki cím sorsát a Barcelona a vasárnapi El Clásicón? Tippek & bet365 szorzók
következő cikk
Franciaországban kezdi az Európa-bajnoki selejtezőket Hollandia