A labdarúgás a legnépszerűbb sportág világszerte. Ez az egyik legkönnyebben űzhető sportág, a labdajátékok közül biztosan a legkönnyebben űzhető. Ebből kifolyólag a játék a világ legszegényebb részeire is eljut, ezért bármelyik országból kerülhetnek ki tehetséges, képzett játékosok.

Ezért a rendszeresen a labdarúgás eseményeire érkezik a legtöbb sportfogadás. Az idő előrehaladtával a fogadó oldalaknak ezért alkalmazkodniuk kell a fogadók igényeihez, újabb és újabb piacokat kell megnyitniuk. Az online foci fogadások jelentősége szignifikánsnak tekinthető minden online sportfogadóiroda számára.

Sportfogadás labdarúgásra

Unibet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
20 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
3 500 Ft
Unibet Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
22Bet
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
1.40
Min. betét
400 Ft
22Bet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 5x
Campobet
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
6 000 Ft
Campobet Bónusz
Megforgatási követelmények
befizetés + bónusz megforgatása 6x
Quickwin
Új
Max. bónusz
35 000 Ft
Százalék
100%
Min. szorzó
2.00
Min. betét
5 000 Ft
Quickwin Bónusz
Megforgatási követelmények
bónusz megforgatása 6x
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

A játék népszerűsége miatt rengeteg online foci fogadási lehetőség van futballmérkőzésekre. Már régen magunk mögött hagytuk azokat az éveket, amikor csak a végeredményre lehetett fogadni. Ma már lehet fogadni a lövések számára, a labdabirtoklás arányára, a szögletek számára, a lesek számára, valamint a sárga és piros lapok számára is.

Foci fogadások

A sportág népszerűsége miatt a piac jól „beágyazza” a szorzókat, a legnagyobb meccseknél nehéz nagy eltéréseket találni az oddsok és a rekreációs fogadók elképzelései között.

Ahhoz, hogy valaki pozitív várható értékre (akár 2,00 feletti szorzókra) bukkanjon, mélyebben kell elmerülnie a témában, és a kevésbé fogadott fogadási piacokat kell keresnie (labdabirtoklás aránya). Vannak olyan profi fogadók is, akik bizonyos versenyrendszerekre szakosodnak, és csak arra fogadnak.

Mivel több időt szentelnek annak a ligának vagy kupának a tanulmányozására, mint a fogadóirodák, akik többszáz ilyennel kell, hogy foglalkozzanak, a fogadó képes egy komoly előnyt („edge”) kialakítani a bukmékerrel szemben (például skót negyedosztály).

Mivel egy ilyen liga kevésbé fogadott, kevesebb a rendelkezésre álló információ a bukik részére, a szorzók pontatlanabbak, ezért jó lehetőség nyílik ennek kihasználásra a sportfogadók előtt.
Ha már ennyire elterjedt a sportanalitika (a fejlett statisztika) nyilvános használata, érdemes azt is alkalmazni fogadások kapcsán.

Az élő focis fogadások szintén óriási részét képezi annak a bevételnek, amit a fogadóirodák termelnek a labdarúgás eseményei kapcsán. A legnépszerűbb piacok közé tartozik a játékidő eredménye, a dupla esély, a hendikep, a gólok száma, a mindkét csapat gólt szerez igen/nem, valamint a félidő/játékidő fogadási lehetőségek.

  • 1X2: A mérkőzés végeredményére szóló fogadási lehetőségek
  • Gólok száma felett/alatt: Mérkőzés góljainak száma
  • Mindkét csapat gólt szerez: Igen/Nem
  • Dupla esély: A végeredmény két lehetséges kimenetelét fedi le (pl. 1X)
  • Félidő/Végeredmény: A félidei és a mérkőzés végi eredmény megtippelése
  • Pontos végeredmény: A mérkőzés pontos, számszerű végeredménye (pl.: 1-0).
  • Hendikep (európai): Ezzel a fogadással hátrányt (hendikep) vagy előnyt ad a megtippelt csapatnak. (X csapat (-1) ->vagyis a csapatnak legalább 2 góllal kell nyernie)
  • Fogadáskészítő: A fogadó saját maga is készíthet fogadást, ez egy új módszer a piacon, amelyet egyre több online sportfogadóiroda alkalmaz.

Ezeken kívül vannak hosszú távú fogadási piacok, ahol egyes bajnokságok, kupák eredményeire lehet fogadni.

Legnépszerűbb versenyrendszerek

A futballban klub és válogatott versenyrendszerek vannak. Ilyenek a honi bajnokságok (Premier League), hazai kupasorozatok (FA-Kupa), nemzetközi kupasorozatok (Bajnokok Ligája) a klubcsapatok esetében.
Válogatott versenyrendszerek esetében a világbajnokságról vagy az Európa-bajnokságról beszélünk. A bajnokságok mérkőzései heti rendszerességgel kerülnek megrendezésre, a kupasorozatok ritkábban kerülnek megrendezésre.

Mivel kifejezetten ezekre az eseményekre is lehet fogadni, érdemes megvizsgálni ezeket a futball fogadási lehetőségeket is.

Premier League
Az angol bajnokság egy 20 csapatból álló bajnokság, amely a világ legnépszerűbb bajnoksága. Mivel megannyi topklub játszik itt, rengeteg szurkoló nézi a mérkőzéseket.

La Liga
A spanyol bajnokságban szerepel a Real Madrid és a Barcelona a világ két legnépszerűbb csapata. Habár Cristiano Ronaldo és Lionel Messi távozása óta sokat esett a liga mérkőzéseinek nézettsége, az el Clásico továbbra is a legnagyobb érdeklődéssel követett találkozó világszerte.

Bajnokok Ligája, Európai-liga, Konferencia-liga
A BL egy 32 csapatos nemzetközi európai kupasorozat, ahova elsősorban a hazai bajnokságokban elért helyezések alapján lehet bejutni. A világ legnézettebb klubtornájáról beszélünk, amelynek kieséses szakasza a futball legmagasabb színvonalú futballnak tekinthető.

A bukmékerek rendszeresen kapcsolnak különböző bónuszokat a BL találkozóihoz, ezeket érdemes kihasználni. A BL fogadások a legnépszerűbbek közé tartoznak. Az Európai-liga a második számú európai kupasorozat, a Konferencia Liga pedig a harmadik számú. Mivel ez a két kupasorozat kevésbé jelentős a résztvevő csapatok zömének, nagyon nehéz felbecsülni az erőviszonyokat, éppen ezért a piac is kevésbé ágyazza be a szorzókat.

Világbajnokság, Európa-bajnokság
Ezek az egyhónapos válogatott tornák mozgatják meg a legjobban a labdarúgás világát. A tornák kapcsán óriási fogadási lehetőségek, promóciók, ajánlatok (Bet365 bónusz kijátszása) kerülnek megnyitásra, amelyekkel minden esetben érdemes élni. Mivel nagyon kevés mérkőzést játszik egy csapat ilyen tornákon, kis méretű mintával rendelkezünk, ezért nehéz megjósolni a jövőt, és pontos fogadásokat kötni.

Top 3 bukméker – labdarugás

A legnépszerűbb online fogadóirodák rengeteg erőfeszítést és erőforrást fektetnek a labdarúgás piacaik megformálásába.

bet365
Unibet

A Bet365 és az Unibet is hasonlóan bő sportfogadási kínálatot biztosít fogyasztói részére. Az Unibet bónusz feltételeit is érdemes megvizsgálni a regszitrációt megelőzően. A fentebb említett mérkőzéshez kötődő fogadásokon kívül a bajnokságokhoz és kupákhoz kapcsolódó eseményekre is lehet fogadni. Ezek a végső győztes, a döntőbe jutók, a továbbjutók, a bajnokság gólkirálya, a kieső helyen végzők, az első négyben végzők, vagy a gólkirály kilétére vonatkozó fogadási lehetőségek.

Egy topligában esedékes mérkőzéshez kb. 150-250 fogadási lehetőség tartozik fogadóirodánként. Természetesen nehéz ezeket mind végigböngészni, a rengeteg információt feldolgozni, ezért ismét arra kérjük Olvasóinkat, hogy minden egyes fogadás előtt képzeljék el, hogy szerintük hogyan fog alakulni a mérkőzés.

A legtöbb vesztes tipp azért születik meg, mert nem végezzük el a házi feladatot, mert nem nézünk utána a dolgoknak. Az egyértelmű, hogy aki nem ebből él, nem áll rendelkezésére annyi idő, hogy megannyi kutatómunkát elvégezzen. Ezért azt javasoljuk, inkább fogadj kevesebb eseményre, de előtte legyen egy térkép a fejedben, amelyen van egy út, amely a szelvény sikerességéhez vezet.

Betfair

A Betfair hagyományos sportfogadási oldallal is rendelkezik, de a Betfair oldaláról szóló írásunkban megírtuk, hogy mennyire egyedi sportfogadási tőzsde oldaluk van, amely megkülönbözteti őket riválisaiktól. A Betfair működteti a világ legnagyobb sportfogadási tőzsde piacát, a tőzsdén jobb oddsokat kínál, mint a sportfogadási felületén.

Hogyan kerülhetek előnybe az online fogadóirodával szemben?

Ha nem csak a legnépszerűbb fogadási piacokat használod, hanem olyan eseményekre is fogadsz, amely a mérkőzés végeredményétől függetlenül sikeresek lehetnek (játékos lövéseinek száma, csapat labdabirtoklása).

Mivel tudom növelni a nyereményeimet?

Fogadáskészítő szinte minden bukmékernél elérhető manapság. Amennyiben az ajánlatuk kínál nyereménynövelést, érdemes akár csak egy 2-3 eseményből álló szelvényt összerakni (egy eseményre nem adnak nyereménynövelést).

Érdemes-e hosszú távú fogadásokat kötni labdarúgás piacokon?

Igen. Ehhez érdemes fejlett statisztikai adatokat találni (Fbref, Understat weboldalak). Ezek segítségével szintén találhatunk olyan szorzókat, amelyek magasabbak, mint a számok alapján azoknak lenniük kellene.