Fontos változás

 A bet365 kivonul Magyarországról. Hazánknak nyújtott szolgáltatásaikat november 20-tól felfüggesztik, sem regisztrációt, sem fogadást nem lehet már tenni az oldalukon. A rendezetlen fogadások érvényben maradnak és a szokásos módon rendezni fogják. A számláról való kifizetést december 4-ig lehet kezdeményezni. A bet365 helyett az alábbi fogadóirodákat javasoljuk:

Minden bizonnyal te is találkoztál már az alternatív link kifejezéssel a sportfogadásban. Szerencsére az utóbbi időben az alkalmazására nem nagyon szokott szükség lenni, ennek ellenére jó tudni, hogy milyen esetekben lehet hasznos számodra. Alábbi írásunkban a bet365 alternatív linkjének tudnivalóit foglaljuk össze röviden.

Bet365 főoldal.
©bet365 (2023.04.16.)

Mi az az alternatív link?

A bet365 alternatív link leginkább olyan országok területén hasznos, ahol a hivatalos főoldal blokkolva van. Ezen a linken keresztül pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat lehet elérni, amelyeket a sima bet365 honlapján: sportfogadás, kaszinó, póker. Számunkra a sportfogadás rész érdekes főként, szerencsére a fogadás menetében és a szorzókban sincs változás az alternatív linken. Használata teljesen legális, hiszen a bet365 rendelkezik minden szükséges engedéllyel ahhoz, hogy Magyarországon elérhető lehessen. Attól, hogy alternatív linken keresztül használod az oldalt, semmi változás nincsen, hiszen végeredményképp ugyanarra a honlapra visz. Azok számára a magyarok számára kimondottan hasznos lehet, akik olyan országban élnek, ahol az eredeti bet365 link blokkolva van, ők tehát ilyenkor el tudják érni ezen a bet365.com alternatív linken a honlapot.

Tudnivalók a link használatáról

A linkre kattintva tehát ugyanúgy a bet365 hivatalos honlapjára fogsz érkezni. Amennyiben még nincs felhasználói fiókod, ugyanúgy tudsz regisztrálni, de a biztonság kedvéért ezt lejjebb részletezni fogjuk. Ha már rendelkezel számlával, akkor csupán be kell jelentkezned, és elérhetővé válik az összes funkció. A be- és kifizetési lehetőségek közül is ugyanúgy válogathatsz, az ügyfélszolgálat is elérhető, a szorzók is megegyeznek, egyszóval tényleg minden ugyanaz. Azért igyekszünk ezt hangsúlyozni, mert sokan bizalmatlanok szoktak lenni az alternatív linkekkel kapcsolatban, holott ezt ebben az esetben semmi nem indokolja.

Fontos: Sportfogadási híreinkben/előzeteseinkben sokszor találkozhattok kék felületekkel, amelyek az előzetesben említett fogadóoldalra irányítanak át. Nyugodtan használd ezeket a linkeket, hiszen a megfelelő honlapra fognak vinni téged.

Bet365 regisztráció menete alternatív linken

A regisztráció menete nem különbözik nagyban az eredeti linken történő számlanyitástól, de röviden, néhány lépésben összefoglaltuk a teendőket:

1.Az alternatív linken keresztül nyissuk meg a bet365 oldalát. Ez általában automatikusan a bet365 magyar nyelvű oldalára visz, de ha mégsem így lenne, akkor a honlap alján a „Settings” menüpont alatt meg tudod változtatni azt.

2. Az „Új számla” gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol a regisztrációhoz szükséges adatokat kell megadni.

3. A kitöltést követően egy megerősítő e-mailt fogsz kapni a regisztrációról, és máris be tudsz jelentkezni a felhasználói fiókodba.

4. A játék megkezdése előtt már csak az első befizetés és a fiókod hitelesítése van hátra, utóbbit nem feltétlen kell egyből megcsinálni.

4+1: A számlanyitást és az első befizetésedet követően igénybe tudod venni a bet365 regisztráció bónuszt, amelynek módjáról a bónuszok fül alatt mi is írtunk részletesen.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Összegzés

Nálunk a bet365 abszolút a kedvenc fogadóoldalak között szerepel továbbra is. A sportfogadás online lehetőségei között hazánkban aligha találni ennél modernebb, innovatívabb szolgáltatót. Számos sportágban, rengeteg piac közül, magas szorzókat válogathatnak fogadóik. Az üdvözlő bónuszuk mellett rendszeresen lehet nyereségfokozóval, ingyen fogadással és különböző játékokkal találkozni honlapjukon. A fogadás menete egyébként is egyszerű és érthető, de ha fokozni szeretnénk a kényelmet, akkor a bet365 mobile alkalmazást is érdemes kipróbálni. Kezdő és gyakorlott fogadóknak is szívből ajánljuk a bet365 oldalát.

bet365 alternatív cím – gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség az alternatív link és a hagyományos bet365 honlap használata között?

Tulajdonképpen semmi. A bet365 alternatív link egy másik úton visz el téged a honlaphoz, de a végeredmény teljesen ugyanaz lesz, így bátran használhatod azt, amelyik számodra jobban megfelel.

Minden funkció elérhető az alternatív bet365 linken keresztül?

Igen, a link ugyanarra az oldalra fog vezetni, mintha a böngészőből nyitnád meg a bet365 oldalát, tehát minden szolgáltatás teljesen ugyanaz lesz.

Legális a bet365 alternatív linkjének használata Magyarországon?

Igen, mivel a fogadóoldal rendelkezik az összes hazánkban szükséges engedéllyel, így bármelyik linken legálisan lehet fogadni náluk.