Hírek - bet365

Kézi vb: Nehéz dolga lesz a magyar válogatottnak, Svédország a következő ellenfél

A Dél-Korea elleni papírforma mérkőzés és az izlandiak bravúros legyőzése után Portugália ellen lépett pályára a magyar férfi kézilabda válogatott. Az ellenfél nagy tempóval kezdte el a meccset, olyannyira, hogy a magyarok szinte szóhoz sem jutottak egészen a hetedik percig, amikor Bánhidinek sikerült megtörnie a csendet, ez volt Magyarország első gólja a mérkőzésen. A magyar válogatott támadásai szinte kivétel nélkül gól nélkül végződtek, amihez hozzátartozik a portugálok kapusának, Ferreirának elképesztő teljesítménye az egész meccsen. Az első félidőre 7 gólos különbség alakult ki Portugália javára, így az ellenfél megnyugtató előnnyel mehetett a pihenőre. Magyarország a második játékrészben is nagyon rossz játékot mutatott, sok hibával, eladott labdával játszottak, így a végére is megmaradt a 7 gól különbség, 27-20-ra nyertek a portugálok.

Hogyan tovább?

A csoportmeccsek lezárulta után középdöntős szakaszba a csoportok első három csapatai jutottak tovább. Magyarország a harmadik helyen végzett Portugália és Izland mögött, velük jutott be a brazil, svéd és zöld-foki szigetek hármasa mellé a középdöntő 2-es csoportjába. A hat csapat közül négyen 2 pontot hoztak magukkal, a házigazda 4-et, a Zöld-foki szigetek pedig nullát. A csoportból az első két helyezettnek lesz lehetősége a negyeddöntőben játszani, a magyarok jelenleg a negyedikek. A továbbjutás nem lehetetlen, viszont nagyon jó teljesítményt kell hozzá nyújtani és a többi mérkőzés alakulása is kedvező kell, hogy legyen.

Fogadás a Svédország – Magyarország mérkőzésre

Talán mondani sem kell, hogy nem a legkönnyebb ellenfél a svéd kéziválogatott. Az esélyesek közt számontartott svédek veretlenül jutottak a középdöntős szakaszba. A magyarok január 18-án 20:30-tól ellenük folytatják a vb-t, most erre a mérkőzésre hoztunk néhány fogadási lehetőséget és tippet. A sportfogadás Magyarországon egyik legismertebb fogadóoldalán, a bet365-ön néztük meg a piacokat.

Piacok
Győztes – Svédország1,10
Győztes – Magyarország6,50
Hendikep – Svédország -4,5 1,75
1. félidő hendikep – Svédország -2,51,80
Játékos gólok – Rosta Miklós 3,5 felett2,00
Oddsok – 2023.01.17.

A magyar csapatnak nagy szüksége lenne kedden a győzelemre, viszont a kézilabda vb esélyeket tekintve Svédország ellen nagyon nehéz dolguk lesz. Rossz napot persze kifoghat a svéd együttes, de a realitások talaján maradva, jóval esélyesebbek a győzelemre. Ez a „jóval” szó akár azt a -4,5-ös hendikep fogadást is jelentheti, amit a bet365 oldalán találunk. Aki valamilyen módon a kimenetelre szeretne fogadni, annak talán ezt a piacot érdemes a legjobban megfontolnia, hiszen a sima svéd győzelemre nagyon kicsi szorzót fog találni. A magyar játékosok közül Rosta Miklós mindhárom mérkőzésen minimum 4 gólt szerzet, úgyhogy reméljük, hogy a következő mérkőzésen is hasonlóan jó formában lesz.

Svédország - Magyarország bet365
©bet365 (2023.01.17.)

Regisztráció a bet365 oldalára

Ha szeretnél te is hazánk egyik legnépszerűbb fogadási oldalánál játszani, akkor regisztrálj és vedd igénybe a bet365 regisztrációs bónuszt! Fogadási piacok széles választékával, ingyen fogadásokkal, megnövelt oddsokkal, és sok más egyéb lehetőséggel vár a bet365. A számlanyitást követően akár 15.000 forint értékű bet365 fogadási kreditet is be tudsz zsebelni.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új Bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Fogadási előzetes: Portugália - Magyarország csoportmérkőzés
következő cikk
Australian Open az Unibet-nél: 25%-os élő nyereménynövelő