Unibet - hírek

Unibet: +25% nyereménynövelő minden EL, BL és KL meccsre

A sportfogadást kedvelők számára jó hír, hogy az Unibet sem maradt ki a Bajnokok Ligája meccsekre vonatkozó promóciókból. Ráadásul az ajánlat nem csak a BL mérkőzésekre, hanem az Európa-Liga és a Konferencia Liga minden találkozójára érvényes. A sportfogadás Magyarországon elérhető lehetőségei között ez egyedülálló ajánlat, ami nagyon kedvező a fogadók számára. Ha érdekel hogyan tudod a nyereménynövelőt használni, és mik a részletes feltételek, akkor olvass tovább!

BL: 25%-os nyereménynövelő az Unibetnél
© Unibet (2023.02.15.)

Feltételek

Az ajánlat tehát a Bajnokok Ligája, az Európa-Liga és az Konferencia Liga mérkőzéseire érvényes. A +25%-os nyereménynövelőt akkor tudod használni, ha a fogadásépítővel készítesz szelvényt az imént említett ligák valamely meccsére. Az így létre hozott szelvénynek legalább 3 féle piacot kell tartalmaznia. A fogadási oldalak az ilyen jellegű promóciók esetén a választások minimum szorzóit is meghatározzák. Ennél a +25%-os nyereménynövelőnél minimum 1,40-es odds kell, hogy legyen minden választásodra. A szelvényt nem teheted meg 3.500 forintnál többel, valamint az ajánlattal nyert nyereményed nem lehet több, mint 320.000 forint. A +25%-kal növelt nyereményed értékét a választásaid hozzáadása és a tét kiválasztása után fogod látni.

Regisztráció az Unibetre

A labdarúgást kedvelők minden bizonnyal nagyon várták már az európai kupasorozatok folytatódását. Ha te is így vagy vele, és még esetleg nincs számlád az Unibet magyar oldalán, akkor most kimondottan érdemes regisztrálnod. A sportfogadással több izgalmat csempészhetsz a mérkőzésekbe, ráadásul a fent részletezett ajánlat mellett a 100%-os Unibet üdvözlő bónusz is a tiéd lehet, akár 20.000 forint értékben.

Tippek a minimum 1,40-es szorzókhoz

Ahogy már a részletes szabályoknál is említettük, a fogadásépítőre választott piacok szorzóinak értékének egyenként minimum 1,40-es értékűnek kell lennie. Fogadáskor sokszor igyekszik biztosra menni a játékos, aminek következtében inkább biztosabbnak tűnő, kisebb szorzós piacokat tesz esetleg nagyobb összeggel. Ez ilyen feltétel mellett most nem lehetséges, ezért segítségképp gyűjtöttünk pár tippet, hogy milyen piacokat érdemes megnézned.

Olyan meccseken, ahol a csapatoknak nagyjából egyforma esélyeket adnak a győzelemre, érdemes a „Dupla esély” piacot megnézni, hiszen itt két fajta kimenetelt is megfogadhatsz egy választáson belül. Így a győzelemre is nagyobb az esélyed, valamint a szorzók is viszonylag magasak szoktak lenni. A szögletekkel kapcsolatos piacokon is már nagyon sok lehetőség van, itt egy adott csapat egész meccsen, vagy egyik félidőben elvégzett szögleteit nagyon jó oddsokkal lehet megtippelni. A „Mindkét csapat gólt szerez” választás is szokott magas szorzókat kínálni, ezen akkor érdemes gondolkodni, ha esetleg két gyengébb védelemmel rendelkező csapat játszik egymás ellen.

Néhány izgalmasnak ígérkező mérkőzés a héten

Borussia Dortmund – Chelsea (2023.02.15. 21:00)

FC Barcelona – Manchester United (2023.02.16 18:45)

Salzburg – AS Roma (2023.02.16. 18:45)

A meccsekhez jó szórakozást, a fogadásokhoz pedig sok sikert kívánunk!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Fogadj az Unibettel az Arsenal-Manchester City Premier League szuperrangadóra
következő cikk
Találd meg a legjobb oddsokat a Barcelona-Manchester United Európa-liga mérkőzésre