Unibet - hírek

Tippelj az Unibeten és részesülj a 8 millió forintos nyereményalapból

A héten rendezik a 2023/24-es Bajnokok Ligája elődöntőinek első mérkőzéseit. Mivel a BL fogadás az egyik legnépszerűbb az összes sportesemény közül, ezért a fogadási oldalak igyekeznek ezekre az eseményekre a sok és változatos fogadási piac mellett promóciókkal is készülni. Az Unibet most egy ingyenes játékot ajánl a már regisztrált felhasználóknak a negyeddöntők visszavágóira.

A játék és a részvétel feltételei

A nyereményjátékot az Unibet belépést követően a „Sportfogadás promóciók” fül alatt találod „Bajnokok Ligája tippjáték – 8 millió Ft” néven. A promócióra kattintva a képen is látható, sárga színű „Játssz ingyen most” gombra kell kattintanod, majd leadni a tippjeidet. Na de nézzük, hogy pontosan miről is szól a játék.

Ez az ingyenes játék egy tippjáték, amely keretein belül 6 kérdésre kell válaszolnod a BL-elődöntők első meccseivel kapcsolatban. A kitöltésre az első találkozó kezdetéig van lehetőséged, azaz április 30. 21:00-ig van lehetőséged leadni a válaszaidat. A kérdések megválaszolására csupán egyszer van lehetőséged, a mentés után már nem módosíthatod a válaszaidat.

A győztes/győztesek azok a játékosok lesznek, akik mind a hat kérdésre jól válaszolnak. A nyeremények egy 8 millió forintos nyereményalapból kerülnek kiosztásra, a győztesek számával arányosítva. A győztesekkel 30 napon belül az Unibet fel fogja venni a kapcsolatot.

Unibet - Bajnokok Ligája nyereményjáték
©Unibet (2024.04.15.)

A negyeddöntők első mérkőzései

A két játéknapon, kedden és szerdán négy mérkőzést rendeznek, kettőt kedden és szerdán este kilenc órakor.

2024. április 30. kedd

  • 21:00 Bayern München – Real Madrid

2023. május 1. szerda

  • 21:00 Borussia Dortmund – PSG

A játék kérdései

  1. Bayern-Real – Dortmund-PSG: Melyik meccsen lesz több gól?
  2. Bayern-Real – Dortmund-PSG: Hány gól fog születni a két mérkőzésen összesen?
  3. Bayern-Real: Ki nyeri a mérkőzést?
  4. Byern-Real: Melyik játékos szerzi az első gólt?
  5. Dortmund-PSG: Hány kaput eltaláló lövés lesz a mérkőzésen?
  6. Dortmund-PSG: Mi lesz a pontos végeredmény a mérkőzésen?

Ha még nem regisztráltál az Unibetre, akkor egy ilyen alkalom kiváló lehet rá, hiszen az Unibet bónusz kihasználása mellett, máris részt vehetsz az ingyenes Unibet BL tippjátékban és esélyt kapsz arra, hogy részesülj a 8 millió forintos nyereményalapból. A játékhoz sok szerencsét kívánunk!

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Hazai pályán vívhatja ki a Bayern München a BL elődöntőbe jutást az Arsenal ellen
következő cikk
Rekordbajnok vs Címvédő a BL-negyeddöntőjében | sportfogadási tippek