Unibet Horvát Brazil promóció

Horvátország-Brazília | 20-as odds az Unibetnél

Pénteken folytatódik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság. A világbajnokság alatt az online sportfogadás Magyarországon csak még pörgősebb és izgalmasabb, mint bármikor máskor. Nincs még egy sportesemény, ami ennyire megmozgatná világszerte a sportfogadókat, Magyarországon pedig gazdag kultúrája van az online sportfogadásnak.

20as odds promóció az Unibet-nél
© Unibet

A negyeddöntők küzdelmei a Horvátország-Brazília mérkőzéssel fognak kezdődni. A horvátok a Japán ellen megnyert 11-es párbajnak köszönhetően jutottak el a negyeddöntőig, Brazília pedig Dél-Korea magabiztos legyőzésével jutott el a legjobb nyolcig.

Újonnan regisztrálók részére az Unibet bónuszt, egészen pontosan befizetési bónuszt kínál, amely egy 100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft értékig. Az újonnan érkező fogadók megkapják az esélyt, hogy 20.00 odds-al fogadhassanak a találkozóra.

Új játékosok számára

Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető. Az ajánlat kiemelt lehetőséget nyújt a sportfogadónak a Horvátország-Brazília mérkőzésre a mérkőzés eredménye piacon. A bónusz igénybevételéhez a regisztráció során ki kell jelölni ezt az ajánlatot, majd 2700 Ft befizetése szükséges a számlára. Az ajánlathoz nem tartoznak megforgatási, vagy egyéb feltételek, nem szükséges hozzá Unibet bónuszkód.

Mi történik a regisztráció után?

Ha megtörtént a regisztráció, valamint a 2700 Ft befizetése, akkor keresd meg a Horvátország-Brazília mérkőzésen a mérkőzés eredménye piacot. Az ajánlat igénybevételéhez legalább 500 Ft-al/1,25€-val kell fogadnod 20.00-as szorzóval. A megnövelt odds csak akkor válik láthatóvá, ha a tippedet hozzáadtad a fogadószelvényedhez. Az ajánlat csak a mérkőzést megelőzően érhető el. Az ajánlat csak single fogadásokra érvényes. A minimum tét 500 Ft, a maximum nyeremény 500 Ft húszszorosa, vagyis 10 000 Ft.

A fogadás nyereményét azonnal meglátod majd a számládon, amennyiben tipped nyertesnek bizonyult, forgatást nem igényel. Ez az ajánlat más bónuszokkal nem kombinálható.

A szerzőről

Vadász Rókaként fiatal koromtól fogva szenvedélyem a sportfogadás. Ahogy az évek során egyre több ismeretet sajátítottam el ezen a területen külföldi szaktudásnak köszönhetően, egyre jobb sportfogadóvá váltam. Szenvedélyem a sport, és szeretek róla olvasni, írni, és az így, valamint az elemzéseim által megszerzett tudást másokkal megosztani.

előző cikk
Bwin: Price Boost a Hollandia–Argentína mérkőzésre
következő cikk
Bet365: Fogadás az Argentína – Horvátország elődöntőre