Hírek - bet365

Bet365: Fogadás az Argentína – Horvátország elődöntőre

A negyeddöntőben nagy meglepetésre az ötszörös vb győztes Brazília számára véget ért a világbajnokság. A győzelemre is esélyes brazil csapatot Horvátország győzte le tizenegyespárbajban, így a horvátok lettek az elődöntő első biztos résztvevői. Az argentin – holland meccset is csak büntetőkkel tudták eldönteni, a narancsmezeseknél van Dijk és Berghuis is hibázott, a másik oldalon viszont csak Enzo Fernandez rontott, így az argentinok ünnepelhettek a végén. Így alakult ki a december 13-án, kedden megrendezésre kerülő elődöntő párosítása, amit tehát Argentína és Horvátország fog játszani a Lusail Iconic Stadionban, itteni idő szerint este nyolc órakor.

Fogadás az Argentína – Horvátország elődöntőre a bet365-nél

Az ilyen nagy sporteseményen a fogadóirodák is próbálnak minél jobb ajánlatokkal előrukkolni. A fogadási oldalak közül a bet365 ismét kiemelkedő lehetőségeket nyújt. A vb-re szóló ingyenes játékaik mellett minden mérkőzésre fogadás fokozókkal készülnek. Ezek előre összeállított szelvényként jelennek meg, és az eredeti oddsoknál nagyobb szorzókkal tudod megjátszani őket. Az Argentína – Horvátország összecsapásra is készültek már ilyen fokozók, érdemes lehet ezek közül is válogatni. A mérkőzés előtti néhány órában is érdemes résen lenni, bejelentkezni, hiszen ekkor szokott megjelenni az adott mérkőzésre készített szuper fokozó, ami általában két piacot tartalmaz, és a bekövetkezésének esélyéhez képest nagyon kedvező oddsokat.

Bet365 Argentína - Horvátország
©bet365 (2022.12.11. 14:59)

A mérkőzés esélyesének egyértelműen Argentínát tekintik, ám ennek ellenére egészen magas, 1,80-as oddsal lehet fogadni rájuk, míg a horvát csapatra 5,25-ös szorzót ajánlanak. Amennyiben a bet365-nél megerősített szorzókkal fogadsz, akkor az imént említett szorzók 1,820-ra és 5,600-ra emelkednek, viszont ez esetben nem érvényes a korai kifizetés és a labdarúgó gyűjtő bónusz sem. Ahogy a képen is látható, a megerősített szorzókat a játékidő eredménye alatt találod meg.

Népszerű piacok

A táblázatban néhány olyan szorzót találsz a bet365 Argentína – Horvátország mérkőzésre megadott ajánlatai közül, amelyek a népszerű online sportfogadási piacok közt szerepelnek.

PiacSzorzók
Mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen – Igen2,20
Mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen – Nem1,61
Gólok – 2,5 felett2,50
Gólok – 2,5 alatt1,53
Lionel Messi gólt szerez a mérkőzésen2,30
Andrej Kramaric gólt szerez a mérkőzésen 5,50
Összesített szögletek – 8 felett2,10
Összesített szögletek – 8 alatt2,20
Oddsok – 2022.12.11. 14:59

Argentína vs. Horvátország a korábbi vb-ken

A két csapat világbajnokság keretein belül eddig csupán kettő alkalommal találkozott. 1998-ban a csoportmérkőzéseken került sor az egymás elleni mérkőzésre, hiszen mindketten a H csoportban szerepeltek. A végeredmény ugyan 1-0 lett Argentína javára, de a csoportból mindketten simán tovább jutottak. Négy évvel ezelőtt ismét egy csoportba sorsolták őket, ekkor viszont a horvátok nyertek 3-0 arányban, a csoportból ez alkalommal is mindkét gárda tovább jutott. Ezúttal az egyenes kieséses szakaszban találkozik egymással a két csapat, ráadásul a döntőbe jutás a tét.

Bet365 számlanyitási ajánlat

Amennyiben még nem rendelkezel bet365 fiókkal, érdemes most regisztrálnod, hiszen a bet365 kredit mellett a vb-re vonatkozó ajánlatokat is ki tudod még próbálni a néhány hátralévő meccsek során.

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).

A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Horvátország-Brazília | 20-as odds az Unibetnél
következő cikk
Világbajnoki elődöntők fogadási felvezető