Általános sportfogadási hírek

Új bajnoka lesz a Roland Garrosnak | Alcaraz-Zverev tippek

Végéhez közeledik a kéthetes tenisz maraton Párizsban, hiszen hétvégén sor kerül a döntőkre a francia nyílt teniszbajnokságon. A női döntő (Swiatek-Paolini) szombaton délután három órától, a férfi (Alcaraz-Zverev) pedig vasárnap szintén ebben az időpontban kezdődik majd. Cikkünkben utóbbiról írunk részletesebben, de a női mérkőzésre is hoztunk sportfogadási tippeket.

A Pribet vélemények abszolút pozitívak, most ennek a fogadóoldalnak a szorzóit választottuk. A Pribet bónusz mellett más fogadási bónuszok is találhatóak az oldalon, számunkra most a Roland Garros promóció az aktuális.

Roland Garros promóció a Pribetnél

Fizess be minimum 8000 vagy maximum 25.000 forintot és a befizetett összeg mellé szerezz egy 50%-os bónuszt. A promócióhoz használd a FROP50 kódot. Az ingyenes fogadást kizárólag a Roland Garros mérkőzéseire tudod felhasználni. A megszerzett bónuszösszeggel nem lehet részletekben fogadni, csak egy összegben.

Roland Garros: 50%-os, akár 25.000 Ft. ingyenes fogadás
Véget ér
French Open fogadás bajnokság - 13,5 millió Ft
Véget ér

Alcaraz vagy Zverev?

Elsőként Alcaraz biztosította be a helyét a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes döntőjébe. Ehhez a tornát világelsőként befejező Jannik Sinnert kellett legyőznie, ami nem volt egyszerű feladat. Hullámzó teljesítménnyel kezdtek a játékosok, az első szettet Sinner nyerte, majd feváltva, 2-2-es eredményig. Az olasz közben ujjproblémákkal küzdött, de a meccs közben szerencsére helyre jött. A végén viszont a spanyolnak maradt több energiája és az utolsó szettet 6-3-ra megnyerte, amivel beállította a 3-2-es végeredményt. A 21 éves játékos élete első Roland Garros döntőjére készülhet, összességében pedig a harmadik Grand Slam címét nyerheti meg.

Zverev-Alcaraz fogadás
©Pribet (2024.06.08.)

Zverev három elvesztett Roland Garros elődöntő után szerepelhet végre a döntőben Párizsban. A legjobb négy között a német ellenfele Casper Ruud volt, aki nagyon jó játékkal kezdte a mérkőzést, 6-2-re hozta az első szettet. A norvég játékosnál ezután gyomorproblémák jelentkeztek és látványosan romlott le a játéka. Zverev így 6-2, 6-4, 6-2-re hozta a következő három szettet, és két és fél óra játék után véget ért az elődöntő. A szerencsétlen helyzet ellenére Zverev abszolút megérdemelten jutott döntőbe, nehéz feladat áll mindkét játékos előtt vasárnap.

Igaz, Zverev számára szerencsésen alakult, hogy egy rövid meccset követően jutott a döntőbe, összességében így is bő 3 órával többet töltött pályán, mint Alcaraz. Szoros döntőre számítunk, ahol a fizikai állapotnak mindenképpen lesz jelentősége, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a spanyol 6 évvel fiatalabb Zverevnél. A német mellett szólnak azonban az elképesztően jó első adogatásai a torna során, ha ezt vasárnap is tudja hozni, nagy segítség lehet számára akár a meccs megnyerésében is. A szorzók alapján a meccs favoritja Alcaraz, mi azonban nem gondoljuk, hogy ez ennyire egyértelmű lenne. Szerintünk öt szettes mérkőzésen fog eldőlni a trófea sorsa, és az sem kizárt, hogy ezúttal Zverevnek sikerül megnyernie élete első Grand Slamét.

Tippek
Szettek összesen – 4,5 felett3,23
Zverev nyer legalább egy szettet1,35
Összes játszma – 37,5 felett1,88
Ászok száma – Zverev 7,5 felett1,80
Kettős hibák – Alcaraz 3,5 alatt1,71
Rövidítés a mérkőzésen 0,5 felett1,81
Adogatás elvétele (break) összesen – 7,5 felett1,70
Szorzók – 2024.06.08.

Le lehet győzni a világelső címvédőt? | Swiatek-Paolini

Elsőként a női döntőre kerül sor, szombaton 15 órától a Philippe-Chatrier pályán Swiatek és Paolini összecsapásával. Iga Swiatek nevét már megszokhattuk a Grand Slam döntőkben, ezt a WTA ranglistán elfoglalt első helye is igazolja. A Roland Garroson háromszor, US Openen pedig egy alkalommal emelhette fel a győztesnek járó trófeát. Az olasz Jasmine Paolini kiemelkedő teljesítményére viszont nem számítottunk. A 28 éves játékos most először szerepelhet Grand Slam döntőben, míg a lengyel négyet nyert és sosem veszített a fináléban.

Paolini az utóbbi évek során folyamatosan építette fel a játékát és most jutott el odáig, hogy a top20 női játékos közt szerepeljen és egyre magasabb célokat tűzhessen ki maga elé a tornákon. Az első döntőjében máris elképesztően nehéz dolga lesz, hiszen Swiatek kíméletlenül játszik minden fináléban. Paolini egyébként a páros döntőben is érdekelt, arra vasárnap kerül sor a férfi döntő előtt.

Tippek
Hendikep játékok – Iga Swiatek: -7.02,06
Összes játék – 16,5 felett1,57
Ászok – 1,5 felett1,49
Kettős hibák – 3,5 alatt1,59
Szorzók – 2024.06.08.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Svájc ellen kezd június 15-én a magyar válogatott - oddsok & tippek | EURO 2024
következő cikk
Győzelemmel nyitják a házigazda németek az Eb-t? | Sportfogadási tippek